http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 4c73c24deb[
באתר יד-2 משור שפאח . מומלץ ע"י, לאחר שהיה לי כזה במשך 17 שנה. כלי מעולה..!השווה מחירים בטרם קנייה. (טל- להתייעצות-0523297860)
בהצלחה ושבת שלום.
למי שחיפש משור שולחני..
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
למי שחיפש משור שולחני..http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 4c73c24deb[
באתר יד-2 משור שפאח . מומלץ ע"י, לאחר שהיה לי כזה במשך 17 שנה. כלי מעולה..!השווה מחירים בטרם קנייה. (טל- להתייעצות-0523297860) בהצלחה ושבת שלום.
Re: למי שחיפש משור שולחני..היה אצלך 17 שנה והוא ממשיך לעבוד אצלי כמו חיה רעה.
אגב שידרגתי את המוביל שמחובר לעגלה, ממש מרוצה מהדיוק. ראיתי את המודעה ביד 2 , לדעתי כצת הפריז במחיר.
Re: למי שחיפש משור שולחני..אביחי, בהשוואה לגריזלי, איך היית מגדיר את הביצועים של השפח?
Re: למי שחיפש משור שולחני..אפילו שהשאלה לאביחי,
החסרון היחיד של השפח זה המשקל שלו בכל השאר הוא מעולה מסור 30 שקט וחזק, עגלה וגדר מדוייקים כונס שאיבה מצויין הוא גם נייד וקטן יחסית כשהוא מקופל. אפשר בקלות להרחיב אותו כולל לראוטר. לגבי הגריזלי : הוא כבד ויציב ללא עגלה עם מסור 25 אני לא מכיר את המחיר של הגריזלי אבל אם המחירים דומים אז מי שאוהב את גישת ה"חריץ" יעדיף את הגריזלי מי שאוהב את הגישה האירופאית (עגלה) יעדיף את השפח.
Re: למי שחיפש משור שולחני..מושיק תודה,
שאתה אומר כבד אתה מתכוון שלא יוכל להכנס לאוטו שלי? או שהוא בכלל לא מתאים לקבלנים?
Re: למי שחיפש משור שולחני..השאלה שלך לא ברורה
השפח הוא קל מידי עוד קצת משקל שהיה מוסיף ליציבות שלו והוא היה מושלם הפלטה העליונה שלו היא מפח דק , זה לא יציקת הברזל של הגריזלי. השפח (הדור הקודם) בקלות יכול לכנס לרכב.
Re: למי שחיפש משור שולחני..הבחור דור 5K ממש קרוב למחיר של חדש עם אחריות, לא נראה עסקה משתלמת.
Re: למי שחיפש משור שולחני..מושיק,
יש גם גריזלי עם עגלה, למי שמוכן לשלם...
Re: למי שחיפש משור שולחני..מושיק, תודה. הבנתי.
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־9 אורחים | |||||