שלום לכולם
רציתי לדעת מה דעתכם על הכלים שלהם?
אני רוצה לרכוש רוטר, מסור אנכי ומברגה.
מאוד חשוב לי לא לקנות כלי בינוני ולא מדויק ואני לא רוצה לעשות טעות אז אם למישהו יש דעה בנושא אשמח לשמוע ולקבל עצות גם על כלים אחרים.
תודה מראש
festool
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
festoolשלום לכולם
רציתי לדעת מה דעתכם על הכלים שלהם? אני רוצה לרכוש רוטר, מסור אנכי ומברגה. מאוד חשוב לי לא לקנות כלי בינוני ולא מדויק ואני לא רוצה לעשות טעות אז אם למישהו יש דעה בנושא אשמח לשמוע ולקבל עצות גם על כלים אחרים. תודה מראש
Re: festoolיש לבוש ,מקיטה, מילוואקי, כלים מעולים ממש לא "בינונים" , אני חושב שחבל על הכסף להשקיע ב festool המחירים שלהם הזויים ולא תמיד מצדיקים את ההשקעה במיוחד שאתה לא קונה כלי "יחודי" בכל שלושת הכלים שציינת אם תקנה אחד החברות שציינתי תקבל כלי ברמה מאוד גבוהה..
Re: festool
ראוטר לא מתהדר במידת הדיוק שלו אלא בכוח ונוחות החלפת ביטים. משור אנכי לעולם לא יהיה כלי מדוייק. מברגה מתאפיינת במומנט היציאה ובסוג הסוללה וליתיום זה המומלץ. FESTOOL זו פירמה עם שם בה לדעתי אתה משלם 80% על השם ו 20% על האיכות. יש מוצרים לא פחות אכותיים ופחות יקרים.
Re: festoolאת בוש ומקיטה אני מכיר.
לגודל הרוטר שאני מחפש רק לבוש יש דגם בשם 1400 כי הוא גם קל יחסית וגם יש לו מהירות מישתנה אבל הוא לא חזק כמו הפסטול וקצת פחות נוח לגבי שאר הדברים אני אבדוק את החברות האלה תודה
Re: festoolלבוש יש את הדגם 1617 שהוא 2 3/4 כ"ס עם שני בסיסים
חזק ביותר
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים | |||||