יום שישי ה 30/11 מי מארח?
הנושא יהי בהכנת העץ לפי גמר
שלבים ראשונים ובחירת צבע לפי יכולת וגמר רצוי
מי יארח?
שרשור חדש זה בשביל להתקדם הלאה
הקורס הראשון ליסודות הצבע למתחיל המתקדם
33 הודעות
• עמוד 1 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
הקורס הראשון ליסודות הצבע למתחיל המתקדםיום שישי ה 30/11 מי מארח?
הנושא יהי בהכנת העץ לפי גמר שלבים ראשונים ובחירת צבע לפי יכולת וגמר רצוי מי יארח? שרשור חדש זה בשביל להתקדם הלאה
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע למתחיל המתקדםביום שישי השביעי בדצמבר מוזמנים בשמחה לכוכב יאיר.
בהפסקה, סופגניות. בהצלחה.
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע למתחיל המתקדםאין בעיה לקיים אצלי, אולם הייתי נותן זכות ראשונים לסבא ג'קסון . או לדגנית.
בכל מקרה אני משאיר את הדלת פתוחה, נחכה לתגובה של סבא ג'קסון ודגנית ואז נחליט.. חברה תתחילו לשרשר את הרישום
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע למתחיל המתקדםאוקי יש לנו 7/12 אצל סבא גיקסון רוצים שזה יהי מפגש ראשון
או ה 30/11 ויהי מי יארח? בכול אולפן סגרנו פגישה ל 7/12 אצל סבא גיקסון רוצים יותר ממפגש? או שרק אחד מרוכז?
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע למתחיל המתקדםצבע זה נושא גדול ומורכב מהגנה הפשוטה ביותר- שמן ועד לצבעים דו רכיבים .
אני ישמח ליותר ממפגש אחד. מה צריך להביא ...... אריאל
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע למתחיל המתקדםמאמון
האם אתה מתכנן הרצאה והדגמה רצינית בנושא צבע בהתזה? בעיקר כיוון האקדח שיטת הצביעה ואופן דילול הצבע. אם כן אני בא
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע מי יכול הגיע לדגנית למפגשמי יכול להגיע לדגנית למפגש ראשון ביום ו' 30 לנובמבר??
היא מוכנה לארח, כאשר המפגש השני יהיה אצל סבא ג'קסון ביום ו' 7 בדצמבר עם סופגניות ונרות חנוכה בכוכב יאיר. המפגש שלאחריו יכול להיות אצלי. במידה ולא יהיו מספיק מועמדים להגיע לדגנית נערוך אצלי את המפגש הראשון. אני מציע להענות להזמנתה של דגנית , לבקר במקום יפה, ולשלב בטיול בצפון. מבקש שרשור לגבי הרצון לנסוע לדגנית. אז לא להתעצל ולהתחיל להגיב
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע מי יכול הגיע לדגנית למפגשצר לי מאד, אך ביום שישי 30 נובמבר עלי להשתתף בטיול שנקבע זה כבר.
אני אהיה רק במפגש השני. בהצלחה
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע למתחיל המתקדםגם לזה אני אקדיש פרק נרחב בהחלט בעזרת השם
33 הודעות
• עמוד 1 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־3 אורחים | |||||