שאלה עולה אם אני אעשה מפגשי לימוד צבע, כמובן בחינם ונקרא לזה קורס, מה הביקוש ומי יכול לארח את זה?
כמובן אני צריך לקבוע תוכנית ואני ארצה לשמוע מה מעניין אותכם לראות ולשמוע?
בהנחה ואני מוכן לעשות קורס צבע מה הביקוש
29 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
בהנחה ואני מוכן לעשות קורס צבע מה הביקוששאלה עולה אם אני אעשה מפגשי לימוד צבע, כמובן בחינם ונקרא לזה קורס, מה הביקוש ומי יכול לארח את זה?
כמובן אני צריך לקבוע תוכנית ואני ארצה לשמוע מה מעניין אותכם לראות ולשמוע?
Re: בהנחה ואני מוכן לעשות קורס צבע מה הביקוששבוע טוב,
1. אני מוכן להצטרף לקורס. 2. אני מוכן לארח. 3. מה האמצעים הדרושים? (חדר? חצר? כלים? חומרים?...) 4. לא בשבת. בהצלחה!
Re: בהנחה ואני מוכן לעשות קורס צבע מה הביקושמאמון כל הכבוד על היוזמה, תתחיל לרוץ איתה, לגבי מיקום גם אני יכול לארח, רק תאמר מה אתה צריך כציוד הכרחי לקיום העניין.
יש לי מקום כפי שאתה מכיר, יש לי מדחס עם מיכל של 25 ליטר, שולחן או שניים בחצר, ומה אתה צריך עוד לטובת העניין.
Re: בהנחה ואני מוכן לעשות קורס צבע מה הביקושדרוש מקום ואנשים שיגיעו
אני אדאג לדברים האחרים כמו ציוד קומפרסור קטן ואקדח התזה יהיה היקרות עם חומרים שונים של צבע גם אם יהי המשך אפשר גם תיכנקות ועיבודים שוננים
Re: בהנחה ואני מוכן לעשות קורס צבע מה הביקושיוזמה ברוכה ובדיוק בזמן כשאני רוצה לעבור לצביעה בלחץ אוויר
Re: בהנחה ואני מוכן לעשות קורס צבע מה הביקושמוכן להשתתף בקורס
Re: בהנחה ואני מוכן לעשות קורס צבע מה הביקושאני מעוניינת להצטרף, גם אני מוכנה לנדב מקום ,אם אתם מוכנים לנדוד צפונה.
יש לי מיכל של 25 ליטר ואקדח צבע אך בטח לא ברמות מקצועיות. אם אפשר לרכז זאת ביותר שעות ופחות מפגשים ולא ב-9:00 בבוקר אלא אחרי 10:00 זה יעזור לי. במידה והקורס יהיה אצלי אוכל ב-9:00 אך אני לא בטוחה שאתם תרצו לקום ב-6:00 בבוקר.
Re: בהנחה ואני מוכן לעשות קורס צבע מאמון הדרך פתוחהמאמון, יש לך אנשים שמעונינים, יש לך שני מקומות במרכז, אצל סבא ג'קסון או אצלי, ע"פ בחירתך, תקבע תאריך ותתחיל לרוץ.
Re: בהנחה ואני מוכן לעשות קורס צבע מה הביקושבוא נתקדם
ימי שישי מקובלים? אם בערב משש בערב עד תשע בימי ח"ול ? איזה חומרים אפשר להדגיש ?
Re: בהנחה ואני מוכן לעשות קורס צבע מה הביקושמדריך יקר!- ישר כחך עבור היוזמה,
ומשתתפים חביבים, אני מציע בימי חמישי החל משעה 1800 אם יש הסכמה, ניתן להגיע אלי למפגש פתיחה ביום חמישי הקרוב, ( אחרי סעודת ה"טרקי" שזה תרנגול הודו צלוי, שנוהגים כאן לאכלו ב 22 נובמבר...) אמנם, אין כאן מקום סגור, רק פרגולה ו/ או חצר, כך שאם מזג האוויר והמדריך יאפשרו ניתן להתחיל.
29 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־4 אורחים | |||||