חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

שינויים טובים, וחדשות האתר...

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

שינויים טובים, וחדשות האתר...

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 15 נובמבר 2007, 13:56

שלום לכולם,

כמו שאפשר לראות הגענו היום (או שמא אתמול - אני לא ממש רואה בעיניים מרוב מסכי מחשב) ל200 משתמשים, כן ירבו! אם אתם מכירים אנשים שמתעניינים ולא באו עדיין לבקר - זה הזמן למשוך אותם באוזניים לראות את האתר. האתר מארח כ2700 מבקרים מדי חודש, 350 ביקורים ביום (לפי סטטיסטיקות של גוגל) כבר הגיע לעמוד הראשון בתוצאות חיפוש רבות (יש לנו רק מקום אחד לעלות בשביל להיות מספר 1 בחיפוש "נגרות"!!! ובעזרתכם נהיה מספר 1), ויש לו עוד פוטנציאל גדול ולא ממומש.

ביצעתי ארגון מחדש של תשתיות התוכן של אתר (כל החלקים שאינם הפורום עצמו) ואני מקווה שזה יעזור לכולם למצוא ולהוסיף תכנים חדשים (למשל מנגנון הקבצים להורדה שינה פניו לטובה לדעתי).
השינויים כוללים:
1. ארגון מחדש של כל התוכן בצורה יותר קריאה ומסודרת
2. הוספת חיפוש לאתר התוכן (בשלב זה נפרד מהחיפוש בפורום - אבל בעתיד יאוחד)
3. הוספת תגיות/קטלוג לכל נושאי התוכן השונים ואפשרות לנווט בין התגיות לכל נושא (למשל למצוא בקלות את כל המאמרים שתויגו תחת חריטה באמצעות לחיצה על הקישור בתיבה מצד שמאל)
4. אפשרות לכולם לתייג בעצמם תוכן של משתמשים אחרים. מאפשר להוסיף תגיות שהכותב לא חשב עליהן.

מאחורי הקלעים מתנהלת עכשיו במרץ עבודה על מילון עצים ומילון מונחים לנגרות, כולם יכולים ומוזמנים לתרום ולהשתתף - זהו מאמץ קהילתי ולכן כולם יכולים לתרום (גם אם אתם יודעים רק מעט - העלו ערך חלקי, ומישהו אחר יוסיף על כך תוכן נוסף. אם יש לכם הערה, תגיבו תחת הערך עם ההצעה.)

בנוסף דיברתי השבוע עם שתי "ספונסורים" אפשריים, יש המון רצון טוב מצד חברות כלפי האתר אבל בשלב ראשון הם יממנו פרסים לחידונים שונים שיחולקו ישירות לחברי האתר - עוד לא באנרים וכדומה. כשיכירו אותנו קצת יותר טוב - נתקדם הלאה.

כל זה ההספק של שלושה חודשים בלבד, בעוד שנה מהיום נהיה אימפריה! תודה גדולה מאוד לכולכם על כל מה שעשיתם ועוד עומדים לעשות בשביל האתר וכולנו!
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: שינויים טובים, וחדשות האתר...יישר כח

הודעהעל ידי zigi » 15 נובמבר 2007, 15:09

משה כל הכבוד על פעילותך הנמרצת באתר,ברצוני לברך על כל חידוש / שינוי לטובה שאתה יוזם ומכין בעבורנו. למרות שיש עדיין חברים שמשוטטים בפורום הישן, יש להם איזו רתיעה מכניסה לאתר השונה למה שהורגלו בעבר. בתקוה שאט אט יתרגלו וישתמשו יותר ויותר באתר הזה.
אז עוצמתנו תגדל תפרח ותתעצם. יישר כח, משה.
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

הודעהעל ידי Daniel Ron » 15 נובמבר 2007, 17:07

ואני רוצה להוסיף (ואני משוכנע שכל חברי האתר מצטרפים) ולומר לך תודה.

תודה על כל הזמן, ההשתדלות, האכפתיות, ההשקעה והמימון שלך באתר ובשביל כולנו.

תודה על כל המאמצים והשעות שאתה עובד בשביל כולנו ובשביל שיהיה לנו בית חם ונעים וכייפי.

תודה ויישר כוח.
"כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
סמל אישי של המשתמש
Daniel Ron
סופר משתמש

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 15 נובמבר 2007, 17:35

Daniel Ron כתב:ואני רוצה להוסיף (ואני משוכנע שכל חברי האתר מצטרפים) ולומר לך תודה.

תודה על כל הזמן, ההשתדלות, האכפתיות, ההשקעה והמימון שלך באתר ובשביל כולנו.

תודה על כל המאמצים והשעות שאתה עובד בשביל כולנו ובשביל שיהיה לנו בית חם ונעים וכייפי.

תודה ויישר כוח.

אז ככה, גם לך וגם לזיגי ולכולם.
א. זה כיף לי, וכשכיף ונעים להשתמש באתר לכולם עושה לי נעים - אנחנו עוד לא שם אבל מתקרבים.
ב. התודה האמיתית מבחינתי כאן היא אם החזון שלי יקרום עור וגידים ויתחיל להתאסף פה מאגר ידע גדול על נגרות ובכלל - ובשביל זה אני צריך אותכם שתוסיפו מאמרים תמונות ערכים למילון וכו' - זה ה"גמול" שאני מקווה לו - אם אנשים מפיקים מהאתר הזה תועלת זה רק בגלל הידע שמסתובב בו - ואני רוצה שהם ימצאו ויוכלו להשתמש בידע הזה.
זה נשמע טריוויאלי, אבל אם כשהתחלתי להתעסק בתחום היה לי ביד מילון שבו כתוב ש"שלייף" זה משייפת - חיי היו נעשים קלים יותר. ואני בטוח שרבים פה יכולים לתת דוגמאות דומות.

אז יאללה! לעבודה.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

עשינו, בנינו - ויש עוד מה לעשות ולבנות

הודעהעל ידי Yair Feldmann » 15 נובמבר 2007, 18:10

אני רק רוצה לומר (וחלילה שמשה אשל ישמע את זה, כדי שלא יגבה לבבו) שעכשיו אני לגמרי בטוח שהימרנו על הסוס הנכון בהקמת האתר החדש.
הדיונים הארכניים שהיו בנושא הם כבר מאחורינו, והרבה יותר מהר מכפי שציפו, זהו עכשיו האתר המרכזי של חובבי הנגרות - בעיקר, בגלל שמבחינה טכנולוגית הוא כל כך מגיב ועונה על צרכינו ולמשאלותינו.
זה הזמן, כמו שאומר משה אשל, להוסיף תכנים, להוסיף ערכים - וגם לבקש ממשה אשל (אני עושה את זה כמעט על בסיס יומי) לשפר, לעדכן, לשנות.
סמל אישי של המשתמש
Yair Feldmann
סופר משתמש

הודעהעל ידי gilamo » 15 נובמבר 2007, 21:33

יישר כוחך !
סמל אישי של המשתמש
gilamo
משתמש ותיק

הודעהעל ידי Pini Gold » 15 נובמבר 2007, 22:16

אכן, אני אף נוהג בגאווה רבה להציג את הפורום בפני אנשי מקצוע, ספקים, יצרנים. גם כבוד קיבלנו בתערוכה האחרונה שבה הביעו מנהלי שיווק הערכתם לפורום.
אני מצטרף לקריאה להוספת תוכן בקישורים, מאמרים ועסקים - כן ירבו.
סמל אישי של המשתמש
Pini Gold
סופר משתמש

Re: שינויים טובים, וחדשות האתר...יאללה חברה תתחילו לכתוב

הודעהעל ידי zigi » 15 נובמבר 2007, 23:16

כדי שיהיה מעניין תתחילו לכתוב, לכתוב כפי שיאיר ביקש מאז שהאתר הזה עלה.
נא לקחת את העט ביד, או לחילופין המקלדת ותנו לדמיונכם לעוף ולצוף ואת כל
שהעלתם בחכתכם תעלו כאן על הכתב. בהצלחה
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים