הגנה מפני החום
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
הגנה מפני החוםאני מתחיל פרוייקט נחמד של תחתית לסירים חמים . איך אפשר להגן על העץ בצורה הכי טובה ולמנוע סימני חריכה ?
Re: הגנה מפני החוםניתן לשלב חומר נוסף עמיד לחום
לדוגמא לשתול בעץ כמה פסי נירוטה שיבלטו מעל פני העץ כך שלא יהיה מגע
Re: הגנה מפני החוםזו תכנית המגירה שלי למקרה שלא אמצא חומר מתאים
Re: הגנה מפני החוםקח פקקי שעם ופרוס אותם לפרסות והדבק בקצוות המשטח.
Re: הגנה מפני החוםחשבת על קרמיקה?
אני שלבתי במוצר כזה אריח קרמיקה שגם הוסיף צבע לתוצר
Re: הגנה מפני החוםתנעץ מספר מסמרי רפדים (כמו נעצים עם פרופיל מוגבה) על הלוח ושלום על ישראל . הכי פשוט גש למרפדית רהיטים ותרכוש לך כמה כאלה.
Re: הגנה מפני החוםמצטרפת להצעה של זיגי, גם בחנויות פרזול ישנם מגוון רב של מסמרי רפדים לדקורציה שכיום מוסיפים אותם לריהוט לצורך קישוט בלבד.
אני משתמשת בכמה לוחות עץ כבר שנים ומניחה עליהם סירים חמים ואין לי שום סימני חריכה , כך שגם זו אפשרות.
Re: הגנה מפני החוםאני אישית הייתי משאיר את העץ - שייחרך - לדעתי לא כזה נורא, אבל אם זה מאוד מפריע לך, הפתרון שיוסי הציע, קרמיקה או אבנים אחרות (חלוקי נחל) יכול להתאים מאוד - קרמיקה כמובן יותר נוח בגלל הפרופיל השטוח.
Re: הגנה מפני החוםבשביל לחרוך עץ צריך די הרבה צליוסים
בשביל לחרוך אוכל צריך פחות... אם כך, לא יכולה להיות בעיית חריכה של משטחי העץ, אלא אם בסירים יוגש אוכל חרוך... עשיתי תחתיות לסירים בכל מיני סוגי עצים בכל מיני צורות ובעוביים שונים, ולכל מיני מטבחים... באף מקרה לא קיבלתי תלונה על עץ שנחרך. אולי, אם משתמשים במשטח עץ סמוך לכיריים, יתכנו סימני חריכה בעיקר מהנחת מחבת סמוך מאד לטיגון וכד, אבל אני מניח שלא זה המקרה. בתאבון
Re: הגנה מפני החום
אתה בהחלט מעודד אותי ! אין לי כוונה להניח את הסיר ישירות מהגז על העץ , אלא להשתמש בו כמשהו דקורטיבי על השולחן . בכל מקרה היום מצאתי גזע עץ מדהים , ובהחלט אני מתכוון להפוך אותו לכ-5 תחתיות לסירים .
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים | |||||