|
|
חובבי נגרות ואומנות העץ
ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל
|
|
זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.
על ידי Tembeliko » 25 ספטמבר 2011, 20:20
שוב שלום. . רציתי לשתף אתכם בפרוייקט החדש (והשאפתני לרמתי המקצועית כרגע) . אני הולך ליצור דלפק שיתחיל כשולחן האוכל במטבח ויהפוך למדף המזנון של הטלויזיה בסלון. אני עובד עם סנדביץ,1.7 חשוף ולאחר שאמור לייצר את הצורה אצפה אותו בפורמייקה אברבוכית משובחת... כיין שאני עובד בבית ואין לי גישה לכלים כבדים ולחץ אויר אני מנסה להיות זהיר ולבחור את הדרך הנכונה בכל שלב. אשמח לקבל טיפים ועצות אם נראה לכם שרלוונטי אשמח לעדכן בתמונות... יום טוב ושנה טובה
הוספתי קצת תמונות ממה שהספקתי עד כה. כרגע ממתין לאביזרי העגינה לקיר (פרופילי L 10/10) כדי לקבוע מיקומים באופן סופי לפני הציפוי בפורמייקה. כרגע יש עוד רעיון לשלב 2 מגירות ב"קנט" בצד של המטבח- נראה איך נתקדם עם זה...
- קבצים מצורפים
-

-

- כאן רואים את המידות המקורות של המערכת בשלב זה אני לא מיצר את הארגז/ ארון הלבן אפשר להתעלם ממנו...
-

- באדיבות "נגריית הסלון" ( או: לך תגור בבניין...)
-

- אני מניח שאני לא הראשון שאין לו סבלנות לראות "איך זה ייראה" עד לפני שסיימתי נכון?
כאן העמדתי את השולחן על 2 חלקיו בצורה פרוביזורית לצורך ההדגמה...
-

- שולחן המטבח...
נערך לאחרונה על ידי Tembeliko בתאריך 27 מרץ 2017, 02:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
-
Tembeliko
-
על ידי Tembeliko » 04 אוקטובר 2011, 09:42
מעלה שאלה,
האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות מגירות מוכנות עשויות פלסטיק (מהסוג שמגיע בגדלים אחידים וצריך לחבר לו רק את החזית והידית). למגירות השולחן הזה יהיה פוטנציאל גבוה מאד להיות מוצפות כך שפלסטיק נראה לי פתרון טוב.
שוב תודה.
-
Tembeliko
-
על ידי moshik » 04 אוקטובר 2011, 10:39
ברוכים הבאים
זה פעם שניה ביומיים האחרונים שמופיע פה
מישהו חדש עם אומץ ויצירתיות, כל הכבוד.
-

moshik
- מנהל פורום
-
על ידי Saba_jackson » 04 אוקטובר 2011, 12:05
ברוך הבא!
נראה לי שאתה מתהדר בשם שאינו מתאים לך..
-
Saba_jackson
- סופר משתמש
-
על ידי Moshe Eshel » 04 אוקטובר 2011, 12:56
קודם אני רוצה להצטרף לברכות, ראיתי את הפוסט לפני העדכון ונראה שיש לך קצב עבודה גבוה וגם נראה שתפיסת מרחב טובה, ה"אי" או אולי חצי-אי בהגדרה גיאוגרפית נראה פשוט כאילו ככה הבית נולד.
אם הייתי עושה את זה בבית שלי, הייתי מנסה להשתמש בהם גם לתוספת אחסון - ארונות במטבח או משהו דומה.
עצה קטנה, שים לב לגובה הכסאות, בחלק הנמוך של האי הם גבוהים מדי ובחלק השני נמוכים מדי - הייתי קונה או בונה כסאות/שרפרפים בגובה יותר נכון לכל חלק (בבית של ההורים שלי יש אי שחלקו איזור ישיבה גם בשתי גבהים וככה עשינו - יצא נחמד מאוד). אתה גם יכול לבקש מאחד החרטים בפורום לעזור עם השרפרפים (אני אשמח).
תמשיך ככה, ובסוף עוד תפתח נגרייה.
-

Moshe Eshel
- מנהל האתר
-
-
על ידי Tembeliko » 05 אוקטובר 2011, 01:49
משה, תודה על הברכות לך ול"מקבלי הפנים" האחרים ( נעים להיכנס ישר לתוך האווירה החמימה של הפורום שהייתה מוכרת לי עד כה רק כקורא מבחוץ)
ל"רהיט" הזה כאמור 2 שימושים: דלפק אוכל למטבח ומזנון (של מתחת לTV ) בסלון אשר על כן בתןך הקנט (עובי 10 ס"מ ) ישולבו מגירות בצד של המטבח ומתחת לTV יהיה מקום ל DVD וחבריו וסלסלות קש לאחסון על תקן של מגירות , כך שאני אשתמש בהחלט ברהיט לאחסון לגבי הגבהים הרהיט עדיין לא גמור מה שצולם זו העמדה ראשונית לטובת התרשמות גובה הדלפק הצפוי הוא 78 (חריגה של ס"מ אחד עד אחד וחצי מתקני הנדסת האנוש הקלאסיים) הכיסאות הקיימים הם מצב נתון (מההורים ...) ולאחר בדיקה הם יעבדו טוב עם הדלפק בגובה היעד שלו, מול הTV בטח שלא צפויים להיות כיסאות ( הם שימשו לצורך ההעמדה בלבד).
נותר לי "רק" עוד לצפות בפורמייקה, לחבר את 3 החלקים מהם מורכב הרהיט יחד, לקבע לקיר, לייצר ולהתקין מגירות וזהו.... נראה אם אצליח לתת לעצמי "שי לחג"...
שוב תודה על ההתייחסות ורוח הגב...
נערך לאחרונה על ידי Tembeliko בתאריך 27 מרץ 2017, 02:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
-
Tembeliko
-
על ידי zigi » 05 אוקטובר 2011, 07:19
היצירתיות שלך מאד מעניינת, נעים לפגוש כאן אנשים חדשים , עם יכולות כה יפות. אתה מוזמן לקחת חלק במפגשים שלנו מידי םעם וכך נוכל להכיר מי זה שקורא לעצמו [b]TEMBELIKO[/b גמר חתימה טובה
-

zigi
- מנהל פורום
-
-
Tembeliko
-
חזור אל נגרות
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים
|