חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

דלפק מטבח ומזנון לסלון

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

דלפק מטבח ומזנון לסלון

הודעהעל ידי Tembeliko » 25 ספטמבר 2011, 20:20

שוב שלום. .
רציתי לשתף אתכם בפרוייקט החדש (והשאפתני לרמתי המקצועית כרגע) .
אני הולך ליצור דלפק שיתחיל כשולחן האוכל במטבח ויהפוך למדף המזנון של הטלויזיה בסלון.
אני עובד עם סנדביץ,1.7 חשוף ולאחר שאמור לייצר את הצורה אצפה אותו בפורמייקה אברבוכית משובחת...
כיין שאני עובד בבית ואין לי גישה לכלים כבדים ולחץ אויר אני מנסה להיות זהיר ולבחור את הדרך הנכונה בכל שלב.
אשמח לקבל טיפים ועצות אם נראה לכם שרלוונטי אשמח לעדכן בתמונות...
יום טוב ושנה טובה

הוספתי קצת תמונות ממה שהספקתי עד כה. כרגע ממתין לאביזרי העגינה לקיר (פרופילי L 10/10) כדי לקבוע מיקומים באופן סופי לפני הציפוי בפורמייקה.
כרגע יש עוד רעיון לשלב 2 מגירות ב"קנט" בצד של המטבח- נראה איך נתקדם עם זה...
קבצים מצורפים
DSC_2440.JPG
 מידות.jpg
כאן רואים את המידות המקורות של המערכת בשלב זה אני לא מיצר את הארגז/ ארון הלבן אפשר להתעלם ממנו...
DSC_2449.JPG
באדיבות "נגריית הסלון" ( או: לך תגור בבניין...)
DSC_2523.JPG
אני מניח שאני לא הראשון שאין לו סבלנות לראות "איך זה ייראה" עד לפני שסיימתי נכון?
כאן העמדתי את השולחן על 2 חלקיו בצורה פרוביזורית לצורך ההדגמה...
DSC_2520.JPG
שולחן המטבח...
נערך לאחרונה על ידי Tembeliko בתאריך 27 מרץ 2017, 02:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
Tembeliko

Re: דלפק מטבח ומזנון לסלון

הודעהעל ידי Tembeliko » 04 אוקטובר 2011, 09:42

מעלה שאלה,
האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות מגירות מוכנות עשויות פלסטיק (מהסוג שמגיע בגדלים אחידים וצריך לחבר לו רק את החזית והידית). למגירות השולחן הזה יהיה פוטנציאל גבוה מאד להיות מוצפות כך שפלסטיק נראה לי פתרון טוב.
שוב תודה.
Tembeliko

הודעהעל ידי moshik » 04 אוקטובר 2011, 10:39

ברוכים הבאים

זה פעם שניה ביומיים האחרונים שמופיע פה
מישהו חדש עם אומץ ויצירתיות, כל הכבוד.
סמל אישי של המשתמש
moshik
מנהל פורום

הודעהעל ידי Saba_jackson » 04 אוקטובר 2011, 12:05

ברוך הבא!

נראה לי שאתה מתהדר בשם שאינו מתאים לך..
Saba_jackson
סופר משתמש

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 04 אוקטובר 2011, 12:56

קודם אני רוצה להצטרף לברכות, ראיתי את הפוסט לפני העדכון ונראה שיש לך קצב עבודה גבוה וגם נראה שתפיסת מרחב טובה, ה"אי" או אולי חצי-אי בהגדרה גיאוגרפית נראה פשוט כאילו ככה הבית נולד.
אם הייתי עושה את זה בבית שלי, הייתי מנסה להשתמש בהם גם לתוספת אחסון - ארונות במטבח או משהו דומה.

עצה קטנה, שים לב לגובה הכסאות, בחלק הנמוך של האי הם גבוהים מדי ובחלק השני נמוכים מדי - הייתי קונה או בונה כסאות/שרפרפים בגובה יותר נכון לכל חלק (בבית של ההורים שלי יש אי שחלקו איזור ישיבה גם בשתי גבהים וככה עשינו - יצא נחמד מאוד). אתה גם יכול לבקש מאחד החרטים בפורום לעזור עם השרפרפים (אני אשמח).

תמשיך ככה, ובסוף עוד תפתח נגרייה.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי Tembeliko » 05 אוקטובר 2011, 01:49

משה, תודה על הברכות לך ול"מקבלי הפנים" האחרים ( נעים להיכנס ישר לתוך האווירה החמימה של הפורום שהייתה מוכרת לי עד כה רק כקורא מבחוץ)

ל"רהיט" הזה כאמור 2 שימושים: דלפק אוכל למטבח ומזנון (של מתחת לTV ) בסלון אשר על כן בתןך הקנט (עובי 10 ס"מ ) ישולבו מגירות בצד של המטבח ומתחת לTV יהיה מקום ל DVD וחבריו וסלסלות קש לאחסון על תקן של מגירות , כך שאני אשתמש בהחלט ברהיט לאחסון
לגבי הגבהים הרהיט עדיין לא גמור מה שצולם זו העמדה ראשונית לטובת התרשמות גובה הדלפק הצפוי הוא 78 (חריגה של ס"מ אחד עד אחד וחצי מתקני הנדסת האנוש הקלאסיים) הכיסאות הקיימים הם מצב נתון (מההורים ...) ולאחר בדיקה הם יעבדו טוב עם הדלפק בגובה היעד שלו, מול הTV בטח שלא צפויים להיות כיסאות ( הם שימשו לצורך ההעמדה בלבד).

נותר לי "רק" עוד לצפות בפורמייקה, לחבר את 3 החלקים מהם מורכב הרהיט יחד, לקבע לקיר, לייצר ולהתקין מגירות וזהו....
נראה אם אצליח לתת לעצמי "שי לחג"...

שוב תודה על ההתייחסות ורוח הגב...
נערך לאחרונה על ידי Tembeliko בתאריך 27 מרץ 2017, 02:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
Tembeliko

הודעהעל ידי zigi » 05 אוקטובר 2011, 07:19

היצירתיות שלך מאד מעניינת, נעים לפגוש כאן אנשים חדשים , עם יכולות כה יפות. אתה מוזמן לקחת חלק במפגשים שלנו מידי םעם וכך נוכל להכיר מי זה שקורא לעצמו [b]TEMBELIKO[/b גמר חתימה טובה
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

הודעהעל ידי Tembeliko » 30 אוקטובר 2011, 04:46

היי שוב
הנה עברו להם החגים וחזרתי לעבוד על ה"פרוייקטון" שלי
כמעט וסיימתי לגמרי (נשארו רק תיקונים ידניים של גימורי הפורמייקה במקומות שהפרזר לא מגיע אליהם).

שאלה:
במכרז המזנון (במקום של הDVD) אני רוצה להתקין דלת זכוכית שנפתחת כלפי מטה (קלאפה הפוכה) מזכוכית עם מסגרת אלומניום המידה היא לא סטנדרטית 71/19 - המלצות למקומות שאפשר להזמין בהם דלתות כאלו לפי מידה ( אזור מודיעין- ר"ג- ב"ב.

תוך כדי העבודה בניתי גם ארון מגבות לאמבטיה וארון שירות לחדר הכביסה (מיני פרוייקטים שהיו יותר חשובים בסידור הבית החדש...)

הפרוייקט הבא: בניית סדרת גופי תאורה תואמים

שבוע טוב ושוב תודה לכלל אנשי הפורום על החומר והידע הרב... ( פשוט תענוג).
קבצים מצורפים
DSC_2700.JPG
ארון המגבות הגבוה משמאל לארון עם הכיור כמובן
DSC_3954.JPG
השולחמזנון הסופי
DSC_3957.JPG
מהצד הזה של השולחן יש 2 מגירות מוסתרות בתוך הפנל אחת בחזית הקרובה ואחת נוספת בחזית הרחוקה (נפתחת לכיוון התנור)
DSC_3934.JPG
התקנת המזנון במקום רשה איפוס עדין וכיון שעבדתי לבד הייתי חייב לאלתר...
בתמונה רואים הת המזנון על ג'ק של רכב בצד אחד ותלוי על קליבה בצד השני, משחק בברגים שלהן הביא את הארון לפילוס מושלם.
Tembeliko

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים