היי,
ברצוני לרכוש מקדחת עמוד עם פוטר עד 16 מ"מ התקציב הוא 1500 ש"ח +- אני בעד כלים איכותיים ומדויקים ורצוי מאוד בארץ ולא באתרים מחו"ל.
מה המלצתכם?
המלצות למקדחת עמוד
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
המלצות למקדחת עמודהיי,
ברצוני לרכוש מקדחת עמוד עם פוטר עד 16 מ"מ התקציב הוא 1500 ש"ח +- אני בעד כלים איכותיים ומדויקים ורצוי מאוד בארץ ולא באתרים מחו"ל. מה המלצתכם?
Re: המלצות למקדחת עמודתיכנס למטקו בתל אביב, בודאי יש לו אופציה או שתיים - הוא מוכר די אמין ואפשר לסמוך על המלצותיו
מעבר לזה, במקומך אם יש לך קצת סבלנות וכוח לזה, הייתי הולך לחפש מקדחה משומשת, יש פוטנציאל להשיג משהו מעולה במחיר נמוך. אני קניתי בצלאח מקדחת עמוד (אני לא בטוח אם שילמתי 1500 או 2500), ואני די מרוצה, אם תדבר פה בפורום עם דביר לביא, הוא לקח מקדחה ככה ככה והוסחף לה משנה תדר ונתן לה מהירות משתנה בסיבוב כפתור - והוא טוען (ואני מאמין) שהביצועים שלה והדיוק הם הרבה יותר טובים מהמקור ובעזרת קיבוע שלה (כי עכשיו הוא לא צריך להחליף רצועות וכדומה) אז הכל הרבה יותר מדויק ומגיעים לרמה מקצועית מאוד - על בסיס מקדחה מאוד פשוטה.
Re: המלצות למקדחת עמוד-שדרוג עצמי..משה שכח לציין כי דביר החליף את המנוע המקורי -למנוע 2 כ"ס תלת פאזי..
Re: המלצות למקדחת עמודזה תקציב שיכול להספיק למקדחה ברמה טובה
אני בעד סבלנות בחיפוש מקדחה מיד שניה לפחות 1כ"ס ועדיף תלת פאזי. במקרה רכשתי לפני שנה מקדחה מדהימה ב 200 ש"ח אני מניח שאחר היה רואה אותה לא היה אפילו משלם את זה אבל אחרי פירוק ניקוי כיוון וצביעה היא עובדת נהדר שווה לחפש ,כמו בכל דבר פעם עשו כלים טובים. תבדוק שהמנוע עובד שאין חופשים בצירים שהפוטר עובד טוב (אם כי אני ממליץ להחליף לפוטר אוטו) שיש סטופר עם מדידה והקפיץ עובד חלק ויש בה אפשרות לשינוי מהירות ע"י רצועה אבל עדיף שתי רצועות, ויש מנואלה שעוזרת להעלאה והורדה של השולחן. זה בסה"כ מכשיר פשוט שיש הרבה ממנו ביד2 אתה מוזמן להתייעץ לפני רכישה מושיק 0505330006
Re: המלצות למקדחת עמודתברר כאן, אחד היבואנים הגדולים http://leviron.co.il/index2.php?p=img&id_cat_img=35
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־8 אורחים | |||||