חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

המלצות על מחסני עצים, מישהו?

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

המלצות על מחסני עצים, מישהו?

הודעהעל ידי Oshgili » 05 אוגוסט 2011, 08:44

שלום לכולם,

אני הולכת לבנות שולחן אוכל כמתנת חתונה לבן דודי. הוא ביקש משהו מעץ כהה. ונגה זה עץ מאוד יקר ואני כרגע מובטלת; חשבתי על אגוז ("אגוז אמריקאי") שהוא עץ ממש-ממש יפה, והוא לא ממש זול אבל הוא זול יותר מונגה (במחסן מי השרון אמרו לי שונגה עולה 22,000 ש"ח, ואגוז אמריקאי עולה 14,000 ש"ח לקוב). חוץ מזה, ראיתי דוגמה של זברנו, שהוא עוד יותר זול (אם אני זוכרת נכון, 9,000 ש"ח לקוב). בינתיים זה הכיוון שלי, כי זה יחסית זול, ואני מקווה שאמצא עץ יפה כשאגיע למחסן (הוא מקושקש מאוד, ולא ממש כהה - זה לא עונה בדיוק על הבקשה של בן הדוד שלי, אבל אני חושבת שאולי זה בכל זאת ימצא חן בעיניו כי לפעמים אומרים "כהה" כדי להגיד "לא בהיר").

ועכשיו אני מגיעה לנקודה: יש לכם המלצות על מחסני עץ טובים?
אבא שלי קונה בעץ ועצה בחדרה, והוא אמר לי לבדוק גם את המחסן הזה בפתח תקווה, מי השרון, שאמור להיות יחסית יקר אבל טוב. יש לכם המלצות על מחסנים נוספים באיזור המרכז או באיזור חדרה?
בדקתי את דף העסקים באתר אבל אין בו הרבה מחסני עץ, והבודדים שמקולגים ככאלה נראים יותר כמו חנויות של ציוד מוכן - ספסלים לגינה וכולי - והם לא באיזור שלי גם ככה.

אשרה.
Oshgili
סופר משתמש

Re: המלצות על מחסני עצים, מישהו?

הודעהעל ידי Pini Gold » 05 אוגוסט 2011, 11:20

מציע להתקשר להלל בהוד השרון יש להם שאריות טובות במחיר סביר ובאיכות טובה. טל' 0546556525. אני קניתי שם סאפלי, וגם ASH. יש להם סוגים נוספים וניתן לקבל שירות חיתוך, הקצעה וכד'.
סמל אישי של המשתמש
Pini Gold
סופר משתמש

הודעהעל ידי ezerzur » 05 אוגוסט 2011, 16:32

בעץ ועיצה אינני מאמין כי תמצאי עצים אלה , בצומת קרית אתא יש את דיכטוולד , אבל לפעמים "השתן עולה לו לראש" ואז הוא פשוט מנפנף אותך אלא אם כן את רוצה משטח שלם ,

http://www.dychtwald.co.il/Hebrew/index_h.html
ezerzur
סופר משתמש

הודעהעל ידי Alex Milch » 05 אוגוסט 2011, 19:46

כדי לקבל אפקט של וונגה אפשר להשתמש בעץ אלון בחיתוך QUARTER SAWN שהוא עם "פסים" ולא "פרחים" ועלותו נמוכה בהרבה מכל העצים שציינת. מגוונים עם בייץ "וונגה" וזה הכי קרוב לאמיתי.
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש

הודעהעל ידי Alex Milch » 05 אוגוסט 2011, 19:47

כדי לקבל אפקט של וונגה אפשר להשתמש בעץ אלון בחיתוך QUARTER SAWN שהוא עם "פסים" ולא "פרחים" ועלותו נמוכה בהרבה מכל העצים שציינת. מגוונים עם בייץ "וונגה" וזה הכי קרוב לאמיתי.
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים