לחשמלאים בינינו
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
לחשמלאים בינינוברצוני לעשות מנורה לסלון,הבסיס יהיה מפרוסת עץ זית שכבר קניתי אצל שורשים בעוסופיה וממנה יצאו חמישה מנורות .מה שאני רוצה לשאול זה האם אפשר לעשות את האהיל למנורה מעץ ואם אני מדביק את העץ האם זה לא יפתח בעיקבות החם של המנורה למרות כל החידושים בתחום.
ידע אישי - סטודנטמנסיון עם מספר מנורות הדבק החזיק מעמד.
חשוב לדאוג שיהיה לחום מאיפה לצאת. צירפתי שתי תמונות של שני סוגי אהילים שאני משתמש. אחד (זה שעל הבקבוק) רצועות מודבקות - דבק מגע בין הרצועות. שני (פטריה) - הכיפה מודבקת לצינצנת - הדבק נקרא liquid nails. שתי המנורות עובדות כבר מעל חצי שנה כמעט כל ערב ואין בעיה עם הדבק. בהצלחה!
Re: לחשמלאים בינינומנורה בנויה מסיגמנטים מודבקים בדבק נגרים צהוב ציפוי פנימי בלכה על בסיס מים ,נורה מסוג PL שווה ערך ל 40 וואט עבדה מס' שעות ללא כל התחממות
Re: לחשמלאים בינינותתכנן את המנורה עם לדיםמתקבל אור נעים ביותר
אבל העיקר: לא מתחמם כמעט אני מצרף תמונה של נברשת מעץ שתליתי בחדר האוכל אצלנו בבית הנורות בפנים אלו לדים
Re: לחשמלאים בינינותודה לכל המשיבים.התוכנית שלי זה כמו שאמרתי לעשות את ההאיל מעץ וזה יכוסה בזכוכית חלבית.תמונות בהמשך.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו־6 אורחים | |||||