שלום
אני חדש בפורום ,
אני בדיוק מחפש לבנות בעצמי מיטת נוער (מיטה וחצי) עם ארגז מצעים .
האם תוכל לשלוח אליי סקיצה והסבר ?
בניית מיטה וחצי
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
בניית מיטה וחצישלום
אני חדש בפורום , אני בדיוק מחפש לבנות בעצמי מיטת נוער (מיטה וחצי) עם ארגז מצעים . האם תוכל לשלוח אליי סקיצה והסבר ?
חצי שאלה על מיטה וחציaviat יקר (ואיתו כל השואלים שאלות דומות)
קודם כל, ברוך בואך לפורום! חשוב שתבין: משתתפי הפורום אינם לשכת מודיעין שיעודה בחיים למסור מידע. הם משתפים אחרים, כולל חברים חדשים, בידע ובניסיון שלהם, ברצון ושלא כדי לקבל שכר או תמורה. אבל, כשאתה שואל שאלה כזו, מן הראוי שתקדים ותציין: מה הניסיון שלך? מהם הכלים שעומדים לרשותך? מה כבר ראית בפורום הזה ובפורומים אחרים? (כן! חפש את הדברים - אל תחכה לתשובות "אינסטנט"!) מה כבר ראית בהיצע האינסופי שקיים באינטרנט? תוכניות מפורטות, דוגמאות, סרטונים. (הערה כנ"ל) רק עם התשובות האלה, יוכלו משתתפי הפורום לסייע לך, ולא להשאיר את השאלה שלך מיותמת וחסרת תגובות.
Re: חצי שאלה על מיטה וחצייאיר שלום
ראשית מתנצל על ההתפרצות. הידע שלי מגוון ואני עושה כמעט הכל בבית לדוגמה :עבודות גבס וכוורות , עבודות חשמל(אני חשמלאי מוסמך) בניית ספריות צביעת רהיטים גינון וכו'. אף פעם לא בניתי מיטה והייתי מעוניין לבנות מיטה . חיפשתי לפני שפניתי אליך המון אך לא מצאתי (או שלא חיפשתי במקומות הנכונים) חיפשתי גם באתר שלכם ולא מצאתי הסברים מפורטים. אין לי הרבה כלים(יש לי מברגות משור שולחן קטן מלטשת קומפרסור ופיסטולט לצביעה) והכוונה שלי לחתוך את החומר אצל נגר או ספק עץ ולהרכיב לבד. הכוונה בכלל היא לחסוך בעלויות כמובן. אשמח אם תכוון אותי לאן לפנות /לחפש. תודה אבי
Re: חצי שאלה על מיטה וחצייש כאן קיצור שאולי יעזור לך http://www.plansnow.com/index.html
אם חשבת לחסוך בהוצאות ,אני מציע לך לחפש באיקאה או בחנות מפעל שם תמיד תמצא מוצר מוגמר במחיר סביר הפירזול הנחוץ למיטה וחצי עם ארגז לא זול , תוסיף לזה חומר מילוי למזרון ובד ריפוד ,רגליות ומשענת ותגיע לסכום לא קטן צר לי אם הוצאתי לך קצת אויר מהמפרשים אך לדעתי הצנועה בתחביב הזה הגורם הקובע הוא לא המחיר בצלחה
או לכולם, או בלי הודעת "שלחתי לך מסר"!אביחי,
סליחה שאני קצת בפוזיציה של מחנך, אבל: אם במסר שלך היה משהו מעניין - ואני בטוח שהיה - מן הראוי שהוא יהיה נחלת הכלל, בפורום. ואם בכל זאת אתה מעדיף לשלוח מסר - מדוע ליידע בכך את כולם? הרי הנמען רואה שיש לו מסר!
Re: או לכולם, או בלי הודעת "שלחתי לך מסר"!יאיר, תסלח לו, בוודאי כבר סלחת.
אביחי היה בבית מדרש ל"מסרים אישיים" למד שם את מה שלמד, מה שידוע לי הוא נטש את בית המדרש המדובר, ולשמחתי הוא מתחיל להגמל. אז עוד קצת סבלנות והכל יבוא על מקומו בשלום.
Re: בניית מיטה וחצי
אתר גוגל סקצ'אפ מלא בכאלו: http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... p=m&reps=5
Re: בניית מיטה וחציתוכניות רק יבלבלו אותך.
אם כבר אתה עושה את זה לבד תכנון עצמי רק יעצים את החוויה. לא מדובר בחללית, תנסה לתכנן לבד, כשתגיע למחברים ולקונסטרוקציה תעלה פה את השרטוט ונוכל לעזור לך במחברים ובחיזוקים (תרתי משמע) בהצלחה
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים | |||||