שלום ,
רציתי המלצה איך הכי טוב להסיר צבע של חלון עץ על מנת לצבוע מחדש .
תודה מראש.
מסיר צבע לעץ ( חלונות)
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מסיר צבע לעץ ( חלונות)שלום ,
רציתי המלצה איך הכי טוב להסיר צבע של חלון עץ על מנת לצבוע מחדש . תודה מראש.
Re: מסיר צבע לעץ ( חלונות)כנס לטמבוריות השכונתיות. או סנטרים למינהם, שם ימליצו לך.. קרא בעיון את ההוראות שעל גבי האריזות. עבוד רק עם ציוד מגן על העיניים והידיים.. בהצלחה.
Re: מסיר צבע לעץ ( חלונות)הכי הכי הכי טוב,
בשיוף. רן.
Re: מסיר צבע לעץ ( חלונות)תודה על התשובות
הבעיה שיש שיכבה עבה של צבע כך שאני לא בטוח ששיוף יהיה טוב
Re: מסיר צבע לעץ ( חלונות)היי
אני השתמשתי במסיר צבע ( לא זוכר את המותג ) , בסופו של דבר התייאשתי ועברתי לשיוף . המסיר מוריד שכבה מאוד דקה של הצבע . משה
Re: מסיר צבע לעץ ( חלונות)היי
אני השתמשתי במסיר צבע ( לא זוכר את המותג ) , בסופו של דבר התייאשתי ועברתי לשיוף . המסיר מוריד שכבה מאוד דקה של הצבע . משה
Re: ֳ®ֳ±ֳ©ֳ¸ ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ¬ֳ²ֳµ ( ֳ§ֳ¬ֳ¥ֳ°ֳ¥ֳ÷)
ֳ¹ֳ«ֳ¡ֳ₪ ֳ²ֳ¡ֳ₪ ֳ¦ֳ ֳ÷ ֳ¬ֳ ֳ₪ֳ¡ֳ²ֳ©ֳ₪, ֳ₪ֳ¹ֳ©ֳ¥ֳ³ ֳ¸ֳ· ֳ ֳ®ֳ¥ֳ¸ ֳ¬ֳ¹ֳ¸ֳ¥ֳ¨ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ¡ֳ«ֳ£ֳ© ֳ¹ֳ©ֳ·ֳ¡ֳ¬ ֳ¹ֳ«ֳ¡ֳ₪ ֳ§ֳ£ֳ¹ֳ₪, ֳ¥ֳ¬ֳ©ֳ¶ֳ¥ֳ¸ ֳ®ֳ¹ֳ¨ֳ§ ֳ ֳ§ֳ©ֳ£ ֳ¥ֳ§ֳ¬ֳ· <"ֳ´ֳ¥ֳµ">, ֳ₪ֳ¡ֳ²ֳ©ֳ₪ ֳ¡ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ®ֳ¥ֳ÷ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ·ֳ©ֳ¬ֳ¥ֳ´ֳ©ֳ, ֳ¹ֳ ֳ©ֳ¹ ֳ¬ֳ¹ֳ©ֳ©ֳ³ ֳ¨ֳ¥ֳ¡ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ¢ֳ¡ֳ¥ֳ¬ֳ¥ֳ÷, ֳ¥ֳ¬ֳ₪ֳ±ֳ©ֳ¸ ֳ®ֳ±ֳ¡ֳ©ֳ¡ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ®ֳ¥ֳ÷ ֳ¹ֳ§ֳ¬ֳ¹ֳ©ֳ, ֳ¡ֳ®ֳ©ֳ£ֳ÷ ֳ₪ֳ¶ֳ¥ֳ¸ֳ× ֳ¬ֳ¹ֳ©ֳ ֳ¹ֳ´ֳ«ֳ¨ֳ¬ ֳ¥ֳ¬ֳ¹ֳ©ֳ©ֳ³ ֳ¬ֳ´ֳ°ֳ© ֳ¹ֳ¨ֳ§ ֳ ֳ§ֳ©ֳ£ֳ©ֳ...
Re: ֳ®ֳ±ֳ©ֳ¸ ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ¬ֳ²ֳµ ( ֳ§ֳ¬ֳ¥ֳ°ֳ¥ֳ÷)
ֳ₪ֳ®ֳ±ֳ©ֳ¸ ֳ¬ֳ ֳ¸ֳ· ֳ¹ֳ®ֳ¥ֳ¸ֳ©ֳ£ ֳ¹ֳ«ֳ¡ֳ₪ ֳ£ֳ·ֳ₪ ֳ¹ֳ¬ ֳ¶ֳ¡ֳ², ֳ₪ֳ¥ֳ ֳ¢ֳ ֳ¬ֳ ֳ©ֳ¥ֳ¸ֳ©ֳ£ ֳ¡ֳ«ֳ¬ ֳ₪ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ®ֳ¥ֳ÷ ֳ¡ֳ®ֳ©ֳ£ֳ₪ ֳ¹ֳ¥ֳ¥ֳ₪
Re: מסיר צבע לעץ ( חלונות)יש מסיר צבע מאוד חזק והוא נקרא dillunet
משתמשים בוא לרוב להסרת לכות מיאכטות יכול להסיר עד 8 שכבות צבע אני אישית הסרתי שכבה עבה של לכה מסוג yacht varnish מדק איפאה שאחת הלקוחות שלי מרחה בטעות מייבאים אותו סאן דק וניתן להזמין דרך כל מחסן עצים (עצים לפרגולות דקים וכו)
Re: מסיר צבע לעץ ( חלונות)תודה לכולכם על התגובות ,
אנסה לראות איך הולך עם השיוף , אם לא ילך טוב ננסה מסיר צבע.
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים | |||||