לחברי הפורום שלום,
רציתי לשתף אתכם בפרויקט הראשון שלי: קופסת מזכרות שבניתי לאשתי כמתנה ליום הנישואין. עצי מייפל ואשור ("משוחזר" ממגירות זרוקות שמצאתי לצד הכביש), הגימור שמן דני. מקווה שיהיו בקרוב עוד כמה עבודות להעלות...
ברכות,
אליסף
שלום לכולם - פרויקט ראשון
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שלום לכולם - פרויקט ראשוןלחברי הפורום שלום,
רציתי לשתף אתכם בפרויקט הראשון שלי: קופסת מזכרות שבניתי לאשתי כמתנה ליום הנישואין. עצי מייפל ואשור ("משוחזר" ממגירות זרוקות שמצאתי לצד הכביש), הגימור שמן דני. מקווה שיהיו בקרוב עוד כמה עבודות להעלות... ברכות, אליסף
Re: שלום לכולם - פרויקט ראשוןברוכים הבאים
מדוייק עדין והרמוני.
Re: שלום לכולם - פרויקט ראשוןעבודה מוקפדת עם תוצאה מענגת עיניים.
שאלה - מהיכן השגת את בד הקטיפה [בתחתית] ?
Re: שלום לכולם - פרויקט ראשוןקודם כל, עבודה יפה מאוד. מאוד מדוייק, וקלאסי.
סתם המלצה, לעבודות הבאות: בטוח שמעת על "פעילות העץ"- השינוי של העץ לפי טמפ' לחות וכו'. כאשר משלבים עצים בעבודה רצוי לשלב עצים שרמת הפעילות שלהם זהה. יש פה באתר קישור לקטלוג עצים של מי השרון, תעיף מבט. מקווה לראות עוד עבודות
Re: שלום לכולם - פרויקט ראשוןתודה לכולם על המחמאות. האמת היא שמקרוב רואים לא מעט טעויות של מתחילים, אבל טוב שיש מה לשפר... בקשר לבד שבתחתית, הוא לא קטיפה, אלא בד לבד פשוט שקניתי בחנות של מוצרי אומנות
Re: שלום לכולם - פרויקט ראשוןבקשר לפעילות העץ: אני אכן מכיר את המושג, ובגלל זה בניתי את המכסה והתחתית (החלקים שמשלבים את שני העצים) בשיטת frame and panel. ההנחה שלי ההיתה שהמבנה הזה, יחד עם המידות היחסית קטנות של הקופסה, יצמצמו את השפעת התזוזה של העץ. טעיתי?
Re: שלום לכולם - פרויקט ראשון
הגודל לא כל כך ברור מהתמונה, אבל אם מדובר על קופסה קטנה אז אין בעיה עם פעילות העץ. אם הפנלים צפים במסגרת המסגרת תנטרל כל פעילות של הפנל ולכן הפעילות לא תגרום לבעיה.
Re: שלום לכולם - פרויקט ראשוןלא כל כך ברור מה הגודל של התיבה,
היא יפה מאד, אני כבר עם כמה פרוייקטים אחרי הפרוייקט הראשון שלי, ועוד לא הגעתי לרמה כזו! תמשיך כך ועוד!
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים | |||||