במוביל של "מקדח כוס" סטנדרטי שלי הפיילוט ביט קוטרו 1/4".
האם יש פיילוט ביט שניתן להרכיב למתאם בקוטר קטן יותר? 3/16" או 1/8" ?
תודה
הול סואו
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
הול סואובמוביל של "מקדח כוס" סטנדרטי שלי הפיילוט ביט קוטרו 1/4".
האם יש פיילוט ביט שניתן להרכיב למתאם בקוטר קטן יותר? 3/16" או 1/8" ? תודה
Re: הול סואובהנחה שוידאת כי המידה אכן "1/4 ולא 6 מ"מ, יש מקדחים במידות שונות למברגות עם קנה משושה. מאותו מקור של הכוס, אני מניח שתוכל למצוא משושה אינצ'י ואת בורג ההידוק לסגור על אחד מפאותיו.
Re: הול סואוהמתאם שלי נקנה בארה"ב והוא אכן 1/4
גם אם אני קונה כאן מתאם טוב של בוש עדיין הסטנדרט הוא 6 ממ וקצה הביט אינו משושה אלא עגול עם פאזה בצד אחד, גם אם אמצא ראש משושה 4 או 5 מ"מ איך הוא יתמרכז בתוך הקדח של המתאם? השאלה: האם יש ביט שהקנה שלו 6 מ"מ או 1/4 עם פאזה, אך המקדח עצמו צר יותר... כמו בפטישונים שהקנה תמיד באותו קוטר, אך המקדחים כמובן שונים. חיפשתי בקטלוג של בוש ולא מצאתי. אני מנסה לייצר גלגלים שהקדח הפנימי שלהם קטן מ 6 ממ אולי יש רעיון אחר איך לעשות את זה.
Re: הול סואוכוסות הקידוח שלי נקנו בארץ והמקדח המוביל הוא 6 מ"מ.
כוונתי היתה שאת בורג ההידוק תסגור על אחת מפאות המשושה. הקלד בגוגל HEX SHANK DRILL, גם ב-WEB וגם ב-IMAGES, תמצא אוצר ומלואו. הכוונה בהחלט למקדחים בדומה לשיטת הפטישון. אם לא תסתדר, תמיד תוכל לקבע את לוח העץ עם כליבות ולקדוח ללא המקדח המוביל. למצוא מרכז מעגל עם כלי פשוט אני בטוח שאתה יודע כדי לקדוח את הקוטר הרצוי לך. על מנת לא לרוקן את הכוס לאחר כל קידוח, קדח פס עץ עם הכוס לא עד הסוף ברצף לאורכו, ובסוף העבר אותו על מסור דיסק לשיחרור הגלגלים.
Re: שתי הצעות1. כשנזקקתי לגלגלים שקוטר הקדח הפנימי קטן מ-6 מ"מ, הסרתי את הביט - ובזהירות קדחתי בכוס בלי ביט. בנגיסה הראשונה בעץ צריך לעבוד בעדינות כדי שהכוס לא תשתולל, למרות מהירות הסיבוב הנמוכה, אבל אח"כ זה עובד יפה. את המרכז תסמן על העיגול שהתקבל.
2. לחרוט תותב בקוטר חיצוני של 6 מ"מ עם חור פנימי של 3 מ"מ (כדי להשתמש בפיילוט ביט של 3 מ"מ) ולהכניס את הביט בלחיצה לתותב ולפי הצורך קצת אפוקסי לחיזוק נוסף. אשמח לחרוט. נערך לאחרונה על ידי Yair Feldmann בתאריך 09 אוקטובר 2010, 17:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: שתי הצעותבכדי שהכוס לא תשתולל קודחים חור עם הכוס בפיסת סנדביץ' עבה (19 ממ) ומשתמשים בזה כמוביל.
Re: שתי הצעותתודה לכולם!
מבחינתי זה היה דיון פורה מאד! לסיכום: 1. הזמנתי מקדחים עם קנה משושה. 2. את הטיפ של אלכס ניסיתי והוא מצויין! בנושא חילוץ תוכן המקדח ( חיתוך במסור ) 3. את הטיפ של JAVALI ניסיתי גם והוא מצויין , טוב גם לקידוח של חצאי עיגולים ( בקצה הלוח). 4. ובטיפ של יאיר בהצעת חריטת התותבים אני מבטיח להשתמש! הזהר! תמונות בהמשך.....
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים | |||||