שלום לכולם
איזה פורום נהדא יש לכם.
רציתי לקבל המלצות לגבי שימון בוצ'ר בלוק. הכוונה לקרש חיתוך מעץ אלון לבן, כאשר הגדע הוא משטח החיתוך.
שמן זית? שמן פשתן? אולי כזה של חרטי עץ (שהוא FOODSAFE)
מה ממליצים?
איזה שמן לשים על הבוצ'ר בלוק?
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
איזה שמן לשים על הבוצ'ר בלוק?שלום לכולם
איזה פורום נהדא יש לכם. רציתי לקבל המלצות לגבי שימון בוצ'ר בלוק. הכוונה לקרש חיתוך מעץ אלון לבן, כאשר הגדע הוא משטח החיתוך. שמן זית? שמן פשתן? אולי כזה של חרטי עץ (שהוא FOODSAFE) מה ממליצים?
Re: איזה שמן לשים על הבוצ'ר בלוק?ההמלצות שאני מכיר אומרות שמן מינרלי (בדרגת Foodsafe) - שמן מהחי או הצומח נהיים Rancid שזה מקולקל...
המלצה נוספת שראיתי שמשתמשים בה היא שמן אגוזים - בגלל שהוא להבדיל מאחרים מתקשה טבעית - אבל אני לא יודע בוודאות. גם זה של חרטי העץ שהוא Foodsafe, הוא בסדר, אם כי אני די בטוח שזה שמן מינרלי.
Re: איזה שמן לשים על הבוצ'ר בלוק?אם תעשה עליו הכל : סלט,פירות,בשר, דגים
אתה לא צריך כלום זה יקבל שימון טבעי. גם שמן זית זה לא רע.
Re: איזה שמן לשים על הבוצ'ר בלוק?שום שימון, תשתמש ותהנה, כשיגמר עשה חדש.
Re: איזה שמן לשים על הבוצ'ר בלוק?יש לי לוח כזה, מאלון, לפחות 15 שנה ללא שימון וללא שום טיפול למעט אחת לכמה שנים ליטוש עם נייר 80 או 100 וזהו. נראה לי שהלוח ישרוד אותי בכמה וכמה שנים.
Re: איזה שמן לשים על הבוצ'ר בלוק?לשם מה לשמן ? אין צורך. המוצרים עצמם יעשו את עבודת השימון. אבל בכל מקרה שמן פשתן ישאיר את ריחו בכל המאכלים ולכן לא הייתי ממליץ.
עץ טבעי הוא היעיל ביותר.
Re: איזה שמן לשים על הבוצ'ר בלוק?מוזר שכולם אומרים לא לשמן.
זה לא שותה המון מים? ואז מתחיל לפתח כל מיני פטריות ובישין מרעין? והשמן אמור למנוע את זה...? יעשו עליו בעיקר סלט... זה לא ייצור כתמים עליו?... בכל מקרה, יש לי שלושה, שחבר טוב עשה בשבילי בתשלום סמלי. הנה תמונות.
Re: איזה שמן לשים על הבוצ'ר בלוק?תתחדש על הלוחות היפים. תעשה הרבה סלטים ותראה שהחברים צודקים.
Re: איזה שמן לשים על הבוצ'ר בלוק?
לי יש שלוש שאלות: 1. מי זה החבר? 2. למה הוא לא כותב כאן בפורום? 3. מתי אני מקבל כזה קרש יפה? חוץ מזה, מה מצב הבחינות ומתי רואים אותך?
אם אתה לא רוצה חיידקים,ולא כתמים,שים את הלוח בווטרינה..ועכשיו ברצינות. שמע לעצת חכמים ומנוסים. הקרש יקבל שימון טבעי ממה שיונח עליו. אין צורך בתוספת שימון כל שהוא. כשילך לעולמו, תיצור/תקבל קרש חדש.. :
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־11 אורחים | |||||