שלום לכולם
יש באפשרותי לקנות כיסאות מעץ אגוז אפריקאי במצב ערום וללא הדבקה
שאלתי היא :
איזה דבק עדיף ?
דבק חם ( עצמות )
דבק אמריקאי ( אלמס )
דבק גרמני
דבק ישראלי ( טמבור )
או כל דבק אחר המומלץ לחיבורי סין וגרז
תודה
סוג דבק לחיבורי סין וגרז
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
סוג דבק לחיבורי סין וגרזשלום לכולם
יש באפשרותי לקנות כיסאות מעץ אגוז אפריקאי במצב ערום וללא הדבקה שאלתי היא : איזה דבק עדיף ? דבק חם ( עצמות ) דבק אמריקאי ( אלמס ) דבק גרמני דבק ישראלי ( טמבור ) או כל דבק אחר המומלץ לחיבורי סין וגרז תודה
Re: סוג דבק לחיבורי סין וגרזוואלה, מנסה לפתוח במלחמה?
ובקיצור, להבנתי כל אחד מהדבקים האלה יתאים למשימה, מכאן והלאה זה רק עניין של העדפה... דבק "עצמות" הוא דבק פרוטאין, יש לו תכונות מסויימות כמו העובדה שהוא נהיה נוזלי שוב בחום, שיכולות לעזור בבעיות של הרכבה לא נכונה או כשהכיסא מתיישן. הוא הכי פחות חזק מכולם, אבל גם הוא יותר חזק מהעץ... כמו כן יש אפשרות לקנות דבק חם - קר (מגיע נוזלי בבקבוק ללא צורך בחימום) דבק אמריקני/ישראלי (כל עוד שהוא צהוב או אפילו לבן) זה בעצם אותו דבר, דבק פוליוויניל אצטט (PVA), דבק חזק מאוד ויציב (יש כל מיני סוגים, גם כאלה שעמידים במים, למרות שלא נראה לי שיש צורך בכזה דבר...) - יש צורך בקליבות כי חוזק ההדבקה תלוי גם בלחץ המופעל בשעת ה"התייבשות" של הדבק דבק גרמני? בטוח שיש כזה דבר, אבל לא ברור לי מה האפיון הכימי שלו - אז אני לא יכול להתייחס עניינית יש פה גם את מקס ועוד מומחים שבוודאי יוכלו לייעץ - הבחירה שלי זה הדבק החם - סתם מהעדפה אישית... לכל הדבקים יש את היתרונות שלהם, וזה פשוט עניין של מה נוח לך (זול לך) יותר...
Re: סוג דבק לחיבורי סין וגרזמבלי לשבור את הראש, לך על אלמס (צהוב) יעשה לך מצוין את העבודה.
Re: סוג דבק לחיבורי סין וגרזהאפשרות הזאת (קניית כסאות ערומים) קיימת לעוד אנשים? ספר קצת...
גם אני הייתי משתמש באלמרס הצהוב.
Re: סוג דבק לחיבורי סין וגרזלחיבורי כסאות (לפחות כאלו שאמורים להחזיק הרבה שנים) הדבק המומלץ הוא דבק עצמות. הסיבה היא שחיבורי כסאות אינם אמורים להיות בני אלמוות. צורת השימוש בכסאות, בשילוב עם המבנה שלהם מפעילים לחץ מאוד גדול על החיבורים, וגם בחיבור הטוב ביותר, לאחר שנים תהיה שחיקה. במצב כזה צריך לפרק את הכסאות ולהרכיבם בחזרה. הייתרונות של דבק עצמות הם שבשילוב של חום ולחות ניתן לפרק אותו, ושדבק טרי נדבק לדבק ישן. הייתרון הראשון מאפשר לפרק כסאות שהמחברים בהם התרופפו, והשני מאפשר להדביק מחדש ללא צורך בשיוף המחבר ובהתאמת גודל מחדש-יתרון משמעותי כשמדובר בצד של הגרז.
Re: סוג דבק לחיבורי סין וגרזשלום לך
באיזור הנגריות ברח' אברבנל ת"א ניתן לבחור כיסאות ולבקש אותם ערומים וללא הדבקה ,עם קצת כושר שיכנוע מתאפשר הדבר איציק
Re: סוג דבק לחיבורי סין וגרזסלחו לי על בורותי, אבל, מהו בדיוק חיבור סין וגרז?
אשרה.
Re: סוג דבק לחיבורי סין וגרזבאנגלית - Mortice and tenon
נראה לי שהציור פה יבהיר את העניין http://en.wikipedia.org/wiki/Mortise_and_tenon
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־11 אורחים | |||||