עמוד 1 מתוך 1

המלצה למלטשת עץ' עגולה (אקצנטרית) מארה"ב .

הודעהפורסם: 08 אפריל 2010, 15:01
על ידי Amir28
שלום רב רכשתי לאחרונה מלטשת עגולה לעץ של DEWALT עגולה - 5" - למאחז כף יד .

היא קלה ונוחה , הדגם הוא D26453 , ההספק שלה הוא : 280Watt .

היא נקנתה עבור הורי .

אני מחפש עכשיו עבורי מלטשת עגולה לעץ - אני מעוניין לקנות אותה בארה"ב .

חשוב לי שתהיה נוחה - לכן אני מפנה את שאלתי בפורום .

שתהיה חזקה - יותר חזקה מזו שקניתי שההספק שלה הוא 280WATT .

אשמח לקבל המלצה על חברה ספציפית ודגם , חיפשתי באתר WWW.CpooUTLETs.COM - מלטשת , אך לא הבנתי היכן רשום ההספק שלה .

כמובן שאני אקנה שנאי מתאים -אם אני מבין נכון התדר של החשמל בארה"ב הוא 60 ובארץ 50 או להפך , האם זה אמור להוות בעייה ? .

איזה הספק יחשב לחזק ? .

תודה מראש ויום נעים , אמיר .

Re: המלצה למלטשת עץ' עגולה (אקצנטרית) מארה"ב .

הודעהפורסם: 09 אפריל 2010, 16:27
על ידי harel
אני משתמש בבוש 270 וואט והיא מעולה. לא כל כך מובן לי למה אתה מתכוון "שתהייה חזקה" אתה לא אמור להפעיל לחץ על המלטשת והמנועים של כל המלטשות 5" דומים. לא נתקלתי בתחום בגדולות ונצורות וחידושים והמצאות.
אישית, אני מאד נהנה לרכוש כלים בארה"ב, אך דווקא מלטשת היא מהפריטים האחרונים שהייתי שוקל להביא. הפרשי המחיר בין ארה"ב לפה 150-200 ש"ח לא יותר, רוב הליטושים רצוי שיעשו באויר הפתוח ולא בסדנא סגורה ולהסתובב עם השנאי (שאם תקנה במיוחד למלטשת בכלל העסקה לא כלכלית) נראה לי מיותר.
לגבי הנוחיות זה עניין אינדיבידואלי לגמרי ולכל אחד נוחה מלטשת אחרת, גש לחנויות הגדולות לכלי עבודה, תחזיק, תרגיש, תבקש הדגמה.