קצת עבודות
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
טוב, אתה כבר יודע שאני חושבת שהן מגניבות (:חבל שלא צירפת הסבר על כל אחת.
בכל מקרה, שלח לי את התמונות של השולחן והכסאות שבניתי לאביב ואעלה גם אני תמונות שלי ואז אולי עוד חברות\י פורום ישימו לב ויגיבו (: ואם עוד מישהי תגיב אז כדאי שתעלה גם משהו עדכני יותר, כמו תמונה של שולחן הכתיבה! אשרה.
Re: קצת עבודות - אבא של אושרהאנחנו עדיין לא מכירים (פספסת את המפגש האחרון)
העבודות נראות מקצועיות ומעוצבות בתשומת לב רבה. אם יש לך תמונות של תהליך הבניה נשמח אם תצרף אותם. חג שמח
Re: קצת עבודות - זה קצת?סחתיין,
שימושי, מעוצב ומושקע. נראה טוב מאוד.
הנה מה שאני בדיוק סיימתי לבנות:סיימתי לפני שבוע לבנות את העבודה הרצינית הראשונה שלי: שולחן ושני כסאות לילדה בת שנה, בת של חברה לעבודה. אני צבעית איומה ונוראה, אבל אני ממש מתלהבת מזה וצילמתי בערך 30 תמונות (: הנה כמה.
[טוב, עכשיו אחרי שהעליתי את התמונות אני מבינה שסתם העליתי יותר מידי תמונות שחלקן דומות; מצטערת, עדיין בשלב ההתלהבות מכל דבר קטן, ואני לא יודעת כיצד להסיר קבצים שכבר העליתי]. השולחן ברוחב 60 על 60 ס"מ, ובגובה 50 ס"מ. הכסאות ברוחב 28 על 30 ס"מ (אם כי בדיעבד אני חושבת שהם גדולים מידי וייתכן שיעבור זמן רב עד שהילדה תוכל להישען) - המושב כ-28 ס"מ מעל הקרקע והמשענת 55 ס"מ. הכל עשוי מקורות אורן בנסיון לחסוך בכסף. בבניית המשטח לשולחן חתכנו את הקצוות המעוגלים, אבל בהדבקת המושב לא. העלות הכוללת היא משהו כמו 300 שקל (כולל שתי פחיות צבע שהשתמשתי אולי ברבע ממנו). זהו. עכשיו אני נוסעת לירדן. תהנו בסוף השבוע (:
Re: הנה מה שאני בדיוק סיימתי לבנות: 10 !!!!באם זאת עבודה ראשונית רצינית שלך, אני מודאג ביחס למה שנקבל אחרי שתשתפשפי קצת, והצביעה נראית ממש יפה. אז תמשיכי לעבוד ילדונת, יש לך את כל הכישורים והכשרון להצליח. מועדים לשמחה.
Re: הנה מה שאני בדיוק סיימתי לבנות:אני מצטרף לזיגי!
שאלה כללית לחברים, מעל הצבע, לא מומלץ למרוח איזו שכבת מגן?
Re: הנה מה שאני בדיוק סיימתי לבנות:יפה מאד מאד.
אישית אני אוהב את האורן טבעי (מצופה בלכה שקופה) או צבוע בצבעים חזקים יותר, אבל זה טעמי האישי. ללא קשר לטעמי בצבע, עבודת העץ שלך מאד מאד לטעמי ונראת סופר מקצועית. המשך פורה וחג שמח.
שתי השידות מצאו חן בעיניבמיוחד שידת הטואלט.
עבודה יפה
Re: הנה מה שאני בדיוק סיימתי לבנות:יפה מאוד את בטוחה שהיא הראשונה??
או שהיא הראשונה ללא עזרה?
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||