חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

זוכי ההגרלה של "הנגריה שלי" לחודש פברואר

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

זוכי ההגרלה של "הנגריה שלי" לחודש פברואר

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 05 מרץ 2010, 17:31

שלום לכולם, אני שמח לבשר שבמפגש קהילת הנגרות ועבודות בעץ אצל דביר לביא במודיעין - ביצענו את ההגרלה בין כל מי שהכניס את הנגריה שלו בחודש פברואר, וצירפנו לשם גם את אלה שלא זכו בחודש ינואר...

הזוכים הם, ללא סדר מסוים:
עידו מוהר
פיני גולד
ואהרון בורג

הפרסים יוכרזו בשבוע הבא וישלחו לזוכים שמתבקשים לשלוח לי את הכתובת למשלוח בהודעה פרטית... כרגע הפרסים המתוכננים הם ספרים על הנושאים האהובים עלינו מתוך הספריה הפרטית שלי - אם מישהו מהזוכים מעדיף פרס אחר אפשר להתקשר אלי ונתאם...

מזל טוב לזוכים הנוכחיים ולאלה שזכו ובעבר, השרשור ממשיך ופרסים יוגרלו גם בתחילת אפריל (לחודש מרץ באותה מתכונת) - לפי הגידול בכמות הפרסים מחודש לחודש הסיכוי לזכייה רק עולה בכל פעם - אז שווה להשתתף!!!

אנחנו מחפשים עוד נגריות ועוד תורמי פרסים (לא צריך להתפרע - בסך הכל מדובר בצ'ופר קטן...)

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות מקרה לב לדביר, אישתו ובנו - משפחת לביא הנחמדים שאירחו אותנו בכזו השקעה גדולה- ולדביר על ההרצאה המאלפת (וגם קצת מעלפת מעונג ופוטנציאל המדהים - והעולם שהיא פתחה בפני) - היה פשוט כיף (התמונות מספרות את הסיפור לדעתי) - חברים, יש פה פשוט אוצרות בפורום הזה (זאת אומרת אצל החברים שבפורום :-))!!!!!!!!
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הפרסים

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 14 מרץ 2010, 20:32

שלום לכולם,

לקח לי יותר מדי זמן אבל הנה הפרסים לזוכים, החודש יש קצת שינוי והפרסים הם משהו קצת יותר מעשי...
כל זוכה יכול לבחור בין שלושה (3) מנגנוני עטים פשוטים (לזוכה), או שלושה ערכות של מחזיק מפתחות

מנגנוני העטים דורשים קצת ציוד שאני לא יכול לתת לזוכים (למרות שאפשר לעשות את העטים גם בגילוף ולא רק בחריטה), אבל ערכות המחזיק מפתחות לא דורשים שום ציוד מעבר למקדח קטן וקצת דבק...

הזוכים מתבקשים לשלוח לי מסר אישי עם כתובתם ובחירתם כדי שאוכל לשלוח להם את הפרס.

שבוע טוב
משה
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים