מה דעתכם על חיבורי ביסקוויט מתכת..? מישהו ניסה..?
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: מה דעתכם על חיבורי ביסקוויט מתכת..? מישהו ניסה..?לא ניסיתי, אבל מנסיון שיש לי עם החברה הנ"ל הם מוכרים רק דברים שעובדים היטב - הייתי סומך התיאור שהם נותנים ב 100%
Re: מה דעתכם על חיבורי ביסקוויט מתכת..? מישהו ניסה..?האם זה ניתן לפירוק, או שההרכבה היא סופית..? (מבלי יכולת לפרק..)
Re: מה דעתכם על חיבורי ביסקוויט מתכת..? מישהו ניסה..?כתוב במפורש שזה לשני המצבים, גם לחיבור זמני וגם לחיבור קבוע... לחיבור הזמני אני מבין את הרעיון כי לא נתקלתי בחיבורים זמניים נסתרים, למה להשתמש בזה כמחבר קבוע במקום ביסקוויט אמיתי - נשגב מבינתי... הרי כל מטרת הביסקוויט לספוח את הדבק ולהתנפח... אשמח גם להבין מה פספסתי בתיאור שלהם.
Re: מה דעתכם על חיבורי ביסקוויט מתכת..? מישהו ניסה..?ל"למלו" יש גם פתרונות דומים אתה יכול להתייעץ עם היבואן אם אני לא טועה זה מחם טכניקס.
הבעיה בחיבור הזה שאתה חייב כלי מיוחד לכרסום אבל ראיתי מחבר זהה רק עם ברגים בצדדים ולא בהשחלה. רן.
Re: מה דעתכם על חיבורי ביסקוויט מתכת..? מישהו ניסה..?אני ניסיתי את הפתרון של למלו (שנקרא clamex), והתרשמותי היא כדלהלן:
יתרונות: א. נוח להרכבה ולפירוק. זה מזכיר את מחברי השעון אבל יותר "נקי" ולדעתי גם יותר נוח לייצור. ב. יופי, נקיון, מהירות ייצור ותפעול, חוזק חסרונות: א. מחיר: עולה לפחות 5-6 ש"ח ליחידה (כלומר לשני חצאי למלו), לעומת שעון שעולה 1-3 ש"ח. אם כי בפרויקט גדול זה זניח. ב. חובה להשתמש במפתח אלן מיוחד שנקרא "טורקס" - צורה של כוכב. ג. המכשור התומך יקר. מכשיר למלות, עדיף סכין מיוחדת למכשיר בעובי כפול, ועוד מספר ג'יגים שעוזרים אם כי לא חייבים אותם (לי אין לא את הסכין ולא את הג'יגים) בכל מקרה יש ללמלו אתר מושקע עם סרטוני הדרכה לכל המוצרים שלהם וכן לזה.
תודה לכולם..-נראה לי שאני אשאר עם הביסקוויטים הרגילים..
Re: תודה לכולם..- רק..רק אל תשכח לטבול אותם בתה.......
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים | |||||