אז ההגדרה הטובה ביותר תהיה מנהל טכני/כללי או מוציא לאור (מו"ל) דהיינו אחראי על לאתר ולתכניו - לכיוון ההתפתחות שלו ולשינויים מערכתיים כאלה ואחרים. אינני עורך של האתר, ולא מנהל הקהילה - ואין לי גם שאיפות כאלה.
נוצר מצב עקב כך שאין לאתר עורך או מנהל קהילה - לפעמים אנשים מעלים הודעות שאין מקומן באתרינו - ואני נאלץ להיות זה שמוחק אותן. מכיוון שזה איננו תחום התמחותי, לפעמים נעשות טעויות בשיקול הדעת של המחיקה - ודברים שלא צריכים להימחק נמחקים - ועל כך אני מצר.
אני מחפש אנשים או נשים לכל התפקידים (לפי הגדרת התפקיד שתפורסם להלן) ובינהם:
1. עורכי משנה - מעבר על התכנים באתר כולל הודעות פורום, מאמרים, ערכי מילון וכרטיסים במדריך העסקים - ביצוע עריכה לשונית כשצריך, מחיקת תכנים פוגעים (בהתאם לתקנון האתר והחלטות של ועדת העורכים והעורך הראשי) - כולל מחיקת שרשורים שלמים, מאמרים, כרטיסים וכו' אם הם לא עומדים בקרטיריונים - כולל פניה למפרסם ונסיון להבין אם אפשר לתקן בצורה כלשהי על מנת שלא יהיה צורך למחוק אלא אולי רק עריכה - לפי שיקול הדעת...
2. עורך ראשי - אחראי על עורכי המשנה וקביעת מדיניות (האדם הקובע אם יש ספק או ערעור) - וכמובן יכול לעשות כל מה שעורך משנה יכול לעשות.
3. מנהל קהילה - אחראי על רוח הפורום, ואירגון ארועים ומפגשים לחברים, בשיתוף עם העורך הראשי יקבע כללי התנהגות.
4. "מגיבים סדרתיים" - שם לא סופי, אנשים שמתפקידם לענות לשאלות הסטנדרטיות וה"לא מעניינות" בצורה יפה ועניינית ולהבהיר בצורה מנומסת שבפורום שלנו הם לא יקבלו תשובה כנראה (אלא אם מישהו יתנדב) - שאלות כאלה ימחקו על ידי העורכים לאחר זמן סביר. בנוסף לכתוב תשובות בסיס לשאלות שחוזרות על עצמן - כדי שאפשר יהיה ללא הרגשה של דג'ה וו לענות על השאלות הללו בקלות (כולל הפניה לקובץ שאלות נפוצות שיכיל את התשובות). עוד תפקיד הוא לברך את המשתמשים החדשים שכותבים בפורום (לא פוצי מוצי), לתת להם שלום וברכה והפניה למשאבים של האתר על מנת שיוכלו להנות כמו כולנו...
כל אלה תפקידים התנדבותיים (אדם אחד יכול למלא מספר תפקידים אם נחה עליו הרוח), ככל שיתנדבו יותר - הנטל על כל אחד ואחד יקטן משמעותית - אני קורא לכם להתנדב ולהפוך את הפורום למקום נעים אף יותר ממה שהוא היום!
בנוסף אם יש אנשים שרוצים אולי עבודה צדדית, אני מחפש אנשי מכירות למכור פרסום באתר (תמורת אחוזים) - היום כל הנושא מסודר עם חשבוניות וכל מה שנדרש (הבהרה: ההכנסות מהאתר עדיין קודש לאתר, ולמרות שנכנסות לחשבון הבנק שלי, אינני משתמש בהם לביתי - אלא רק לשיפור האתר ולצרכי הקהילה, אבל אאלץ לשלם מס על ההכנסות הללו כדי שהכל יהיה חוקי ומסודר - יהיה רישום ברור ומסודר של ההכנסות הללו והרשימה תפורסם באתר ברגע שיהיו הכנסות כאלו - למי שלא הבין - ההכנסות מהפרסומות הנוכחיות אפילו לא שוות פרסום)
כמו כן אני מחפש לאתר כותבי תוכן בהתנדבות או בתשלום, ומתרגמים (גם כן בהתנדבות או בתשלום) - מדובר בתשלום סמלי או חלוקת רווחים (מהכנסות פרסום על המאמרים - שזה מבחינתי שווה ערך לקידום האתר)
בתקווה להרמה משמעותית של האתר !!!
משה
מנכ"ל ומו"ל של אתר נגרות.קום