בר משקאות
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
Re: בר משקאותיפה מאוד! לי בבקשה מרטיני עם סודה...
איפה אתה קונה את העץ? איך מוכרים אותו? בלוחות מוקצעים או שהם מקציעים, או שאתה צריך לדאוג לכך? מה עובי הלוחות במקור, והאם היה הרבה פחת? האם העץ קשה לעיבוד באמצעים ביתיים? מה המחיר? לא בש"ח למ"ק, אלא מה היה מחיר העץ שעשית בו שימוש.
Re: בר משקאותהעץ נקנה במחסן עצים בחיפה אצל דיכטוולד, העץ נקנה כח"ג לא מהוקצע- יש לי מקצוע שטחים ואני מקציע בעצמי. העץ מגיע בעוביים של "1 או "2 באורכים שונים של כ 3 מ'. אין הרבה נפל, די זניח. מחיר העץ לייצור הרהיט כ-150 ש"ח
הזכוכיות עלו 400 ש"ח. המרטיני מוכן להגשה!!!
Re: בר משקאותעבודה מרשימה. הייתי שמח לתמונות קצת יותר גדולות שניתן יהיה לראות בהם פרטים.
מספר שאלות: 1. האם מדובר במהגוני, או ספלי, שהוא עץ דומה. אני שואל מפני שאינני מכיר מקומות שמוכרים מהגוני בארץ. 2. באיזה סדניג סילר השתמשת? הסנדיג סילר שאני מכיר לא מתאים לעבודה עם לכות על בסיס מים? 3. מדוע החלטת להשתמש בסנדיג סילר? עד כמה שידוע לי רוב הלכות הם טובים לשימוש ישירות על העץ והשיכבה הראשונה שלהם היא הסילר.
עבודה עם מהגוני / ספלימהגוני, או ספלי אינם זולים כלל וכלל (כ 8000 ש"ח למ"ק). אך הם נוחים מאד להקצעה ועיבוד גם ידני.
אינני מכיר מקומות שמוכרים את המהגוני המקורי (מוצא מברזיל) בארץ, אולם ספלי - הגירסה האפריקאית של עץ זה די נפוץ. מאחר והוא מגיע מאפריקה, צריך להיזהר ולקנות אותו ממחסן מוכר, מאחר והעץ יכול להיות נגוע בתולעים.
Re: בר משקאותצודק מדובר בספלי שדומה מאד למהגוני.
השתמשתי בסנדיק סילר של טמבור נ.צ. שקוף, ומנסיוני הוא נותן גימור נהדר לעץ לפני הלקה ומגשר מצוין בין הסילר ללקה. (לראיה התוצאות). בשימוש עם ביץ לגיוון העץ לא ניתן ליישם את הסילר ישירות על העץ היות ואטימת העץ לא תאפשר לבייץ להיספג בעץ באופן אחיד, על כן שכבה ראשונה היא הביץ לקבלת הגוון הרצוי, 2 שכבות של סילר לאטימת העץ עם ליטוש עדין (גרעין 400) בין השכבות, ניקוי אבקת הליטוש באמצעות נייר ניגוב, ולסיום לקה
Re: בר משקאות גימור מושלםעבודה יפה, גימור מושלם, איך אומרים בעברית."שיחקת אותה" !!!
Re: בר משקאות - עבודה יפיפיהמעולם לא ניסיתי לעבוד עם סילר מעל בייץ, אבל עם תוצאות מדהימות שכאלו קשה להתווכח.
עד כמה שאני זוכר הסנדיג סילר של טמבור הוא על בסיס טינר ולא מים, באיזה לקה השתמשת לגימור? עד כמה שאני מבין יש לכות על בסיס מים שאינם עובדים היטב עם בסיס על בסיס שמן. למדתי משהו, אולי אנסה באחת העבודות הקרובות. תודה, שלמה
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־8 אורחים | |||||