חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

הבאת מכולה לארץ

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

הבאת מכולה לארץ

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 16 נובמבר 2009, 13:17

שלום לכולם,

במסגרת יוזמה עסקית חדשה שלי, אני מתכנן להביא מכולה לארץ מלאה בכל טוב ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות - ארה"ב (תוצרת סין כמובן). אני כנראה לא מסוגל (או רוצה) למלא את כולה בדברים שלי ולכן רציתי להציע לחברים כאן מקום בארגז... תמורת תשלום מסוים (על המקום במכולה והטיפול הנדרש) והרבה סבלנות (כי יקח קצת זמן עד שהמכולה תצא)...

חשוב לתאם איתי כבר מעכשיו כדי שלא תפספסו אותה. כל הקודם זוכה, מספר המקומות מוגבל וינתן לפי סדר הגעה, לא משנה גודל החבילה כל עוד היא נכנסת (אני כן צריך לדעת מה אתם מזמינים מראש כדי להתארגן בהתאם).

כשהמכולה תגיע + כמה ימים אני עומד לפתוח חנות קטנה וחמודה שתעזור לחובבים בתחום שלנו להשיג כלים ידניים ועוד דברים נחמדים (עץ חתוך למידה וכדומה) במחירים שאני מקווה שיהיו סבירים וכמובן שווים לכל נפש.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: בהצלחה..

הודעהעל ידי moshik » 16 נובמבר 2009, 14:53

:lol:
סמל אישי של המשתמש
moshik
מנהל פורום

Re: הבאת מכולה לארץ

הודעהעל ידי zigi » 16 נובמבר 2009, 18:55

משה , שיהיה בהצלחה, שעסקיך ישגשגו ויביאו פרנסה טובה.
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

הודעהעל ידי dar71 » 17 נובמבר 2009, 00:06

משה נשמע רעיון נחמד אשמח להשתתף ,תשאיר טלפון ואצור איתך קשר לתאום פרטים...
ירון
dar71
משתמש ותיק

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 17 נובמבר 2009, 00:13

dar71 כתב:משה נשמע רעיון נחמד אשמח להשתתף ,תשאיר טלפון ואצור איתך קשר לתאום פרטים...
ירון

הי ירון, אני חושב שאחד הדברים הכי קלים לעשות באתר הזה זה למצוא את הטלפון שלי 8) בכל מקרה
0545211548

יש עוד קצת (הרבה) אירגונים לפני שזה יקרה (הצעות מחיר, פתיחת עוסק מורשה, מציאת עמיל מכס, הובלת המכולה מילוי שלה ועוד ועוד) - אתה כרגע ראשון בתור...
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי Saba_jackson » 17 נובמבר 2009, 01:08

משה, כל הכבוד עבור הרעיון והיוזמה!

אני עוסק הרבה בתחום היבוא הימי והאווירי, ודבר אתי אם תרצה המלצות או טיפים, זה לא פשוט ביחוד לאדם פרטי, אבל עבודה קשה ונכונה תביא להצלחה

זיגי, כבר עשה השבוע דוגמית......
Saba_jackson
סופר משתמש

הודעהעל ידי ranshara » 17 נובמבר 2009, 09:32

בהצלחה רבה !!
אני אצטרף במכולות הבאות בעוד כ- 5 שנים
יש ל מנגל שאני רוצה :lol:
רן.
ranshara
מנהל פורום

הודעהעל ידי Yair Ben-Dov » 17 נובמבר 2009, 11:53

Moshe Eshel כתב:שלום לכולם,

במסגרת יוזמה עסקית חדשה שלי, אני מתכנן להביא מכולה לארץ מלאה בכל טוב ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות - ארה"ב (תוצרת סין כמובן). אני כנראה לא מסוגל (או רוצה) למלא את כולה בדברים שלי ולכן רציתי להציע לחברים כאן מקום בארגז... תמורת תשלום מסוים (על המקום במכולה והטיפול הנדרש) והרבה סבלנות (כי יקח קצת זמן עד שהמכולה תצא)...

חשוב לתאם איתי כבר מעכשיו כדי שלא תפספסו אותה. כל הקודם זוכה, מספר המקומות מוגבל וינתן לפי סדר הגעה, לא משנה גודל החבילה כל עוד היא נכנסת (אני כן צריך לדעת מה אתם מזמינים מראש כדי להתארגן בהתאם).

כשהמכולה תגיע + כמה ימים אני עומד לפתוח חנות קטנה וחמודה שתעזור לחובבים בתחום שלנו להשיג כלים ידניים ועוד דברים נחמדים (עץ חתוך למידה וכדומה) במחירים שאני מקווה שיהיו סבירים וכמובן שווים לכל נפש.

בהצלחה משה. נשמע מפתה להצטרף אך יש לי כמה שאלות:
- לוח זמנים משוער
- האם א ת ה מתכוון לרכוש לכל אחד מה שיבקש?
- איך תגבה תשלומים? מכס?
- היכן בארה"ב אתה נוחת ?
סמל אישי של המשתמש
Yair Ben-Dov
משתמש ותיק

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 17 נובמבר 2009, 13:01

Yair Ben-Dov כתב:בהצלחה משה. נשמע מפתה להצטרף אך יש לי כמה שאלות:
- לוח זמנים משוער
- האם א ת ה מתכוון לרכוש לכל אחד מה שיבקש?
- איך תגבה תשלומים? מכס?
- היכן בארה"ב אתה נוחת ?

1. אני כרגע אוסף את האינפורמציה, בשיחות עם חברות שילוח ואנשים בארה"ב - כשיהיה לו"ז אני אפרסם. כרגע מדובר במכולה 20 רגל, אם תהיה היענות גדולה במיוחד נזמין מכולה יותר גדולה...

2. לא, ממש לא. כל אחד אחראי לרכישותיו הוא, אם מישהו צריך עזרה בתחום אני אשמח לעזור - תמורת תשלום סמלי. כמו כן אני דורש תשלום מראש (עבור הקניה). זה שירות טוב, כי אני מחזיק חשבון בנק וכרטיס אשראי אמריקאי (וכמובן כתובת), כך שאני יכול להתעסק כמעט עם על עסק אפילו כזה שלהרבה ישראלים יהיה קשה לעבוד מולו (ובודאי חוסך התעסקות בהעברות כספים וריצות)... אבל כמו שאמרתי, זה יעלה כסף, מי שרוצה לקנות בעצמו - מוזמן, כל עוד שהוא אומר לי לי מראש ומקבל אישור שיש לי מקום בשביל זה, ואז משלמים רק עבור המשלוח עצמו וכמובן עלויות המכס ומע"מ...

3. תשלומים ומכס יגבו על ידי מכל אחד ואחד בנפרד לפי מה שנדרש ולא יותר - העסק יהיה כשר וישר, לא יהיו משחקים מול שלטונות המס והמכס (יהיה עמיל מכס שיבדוק שהכל תקין. מי שלא ישלם, החבילה שלו לא תהיה במכולה ותוחזר למקור (או תיתרם לבחור שעוזר לי שם :-( אני לא מתכוון לשלם אפילו את עלות המשלוח בחזרה במקרה כזה). אני כרגע פותח לצורך העסק עוסק מורשה, וכל התשלומים יהיו עם קבלות תמורת שירות, יעוץ ותיווך (אני לא מתכוון להפוך להיות יבואן). התשלום יהיה כמו שמשלמים על כל דבר, כרגע אין אצלי אפשרות לקבל שום דבר חוץ ממזומן וצ'קים או העברה בנקאית (או Paypal כשהמשלם צריך להוסיף את העמלה), בהמשך אפשר יהיה גם לשלם בכרטיס אשראי (כשתהיה חנות).

4. אני לא נוחת בשום מקום, העסק יתבצע בשלט רחוק, כרגע מדובר מבחינת בסיס הפעילות באחד משלושה מקומות: ניו יורק, ניו ג'רזי או דרום קנטקי (השניים האחרונים מובילים כרגע מכל מיני סיבות)

אשמח לענות על עוד שאלות, או כל תהייה אחרת
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: ֳ₪ֳ¡ֳ ֳ÷ ֳ®ֳ«ֳ¥ֳ¬ֳ₪ ֳ¬ֳ ֳ¸ֳµ

הודעהעל ידי elico » 17 נובמבר 2009, 20:29

Moshe Eshel כתב: ֳ«ֳ¸ֳ¢ֳ² ֳ®ֳ£ֳ¥ֳ¡ֳ¸ ֳ®ֳ¡ֳ§ֳ©ֳ°ֳ÷ ֳ¡ֳ±ֳ©ֳ± ֳ₪ֳ´ֳ²ֳ©ֳ¬ֳ¥ֳ÷ ֳ¡ֳ ֳ§ֳ£ ֳ®ֳ¹ֳ¬ֳ¥ֳ¹ֳ₪ ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ®ֳ¥ֳ÷: ֳ°ֳ©ֳ¥ ֳ©ֳ¥ֳ¸ֳ·, ֳ°ֳ©ֳ¥ ֳ¢'ֳ¸ֳ¦ֳ© ֳ ֳ¥ ֳ£ֳ¸ֳ¥ֳ­ ֳ·ֳ°ֳ¨ֳ·ֳ©

ֳ§ֳ¡ֳ¬ ֳ¸ֳ¶ֳ©ֳ÷ֳ© ֳ¬ֳ₪ֳ¡ֳ©ֳ  "ֳ§ֳ¥ֳ®ֳ¸ ֳ¨ֳ¥ֳ¡ " ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ¬ֳ¥ֳ®ֳ¡ֳ©ֳ₪ :)
סמל אישי של המשתמש
elico
מנהל פורום

הבא

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים