חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

תרומה לאתר

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

תרומה לאתר

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 20 אוקטובר 2009, 21:57

שלום לכולם,

בחודשים האחרונים אני עובד באינטנסביות על כל מיני מודולים והרחבות ושיפורים לאתר - בנוסף אני רוצה להעביר את האחסנה של הרת לחברה בארץ לשיפור השירות גם כלפי, אבל בעיקר לשפר את איכות למשתמשים של האתר שנמצאים בישראל (כיום השרת בחו"ל והוא די איטי כמו שניתן לשים לב.)

לצורך המעבר והשיפורים הנ"ל נדרש סכום מסוים (עדיין לא סגור סופית) אבל הוא לא נמוך במיוחד - אחוז נכבד ממנו הוא תעריף האחסנה שהוא מאוד יקר כאן בארץ (דרישות האתר אינן קטנות במיוחד). ואני מעוניין לאסוף כסף מהחברים לטובת העניין.

חשוב להדגיש שגם אם לא יאסף מספיק אין סכנה או איום של סגירת האתר אלא רק לא יהיה השיפור המשמעותי בשירות - ככה שאין ממה לדאוג (שמעתי שמסתובבות שמועות כאילו אנחנו בצרות או משהו ולא היא)...

הוספתי באגף התוכן של האתר כפתור לתרומות
http://www.nagaroot.com/articles
(צד שמאל למעלה)

אין שום חובה לתרום, מי שיתרום תרומתו תתקבל בברכה והערכה, ומי שלא אז לא - בודאי שלא תהיה הגבלת גישה או דברים דומים - האתר כתמיד פתוח בפני כולם (כל עוד שהם נרשמים).

אז אם אתם נהנים מהאתר הזה ומוצאים אותו מועיל ומעניין, ורוצים לראות אותו עולה ברמה ובאיכות השירות אפילו יותר (יש מחשבה על מודול שימצא מבצעים מיוחדים שווים לקניית כלי - מעין סוכן חכם) - אתם מוזמנים לתרום, ולעזור בקצת לקידום התחביב שלכם בארץ.

אודה לכם על כל תרומה, התרומות יאפשרו לשפר ולקדם את האתר (וישמשו רק לצורך זה - אם ישאר עודף הוא יתרם לכיבוד באחד המפגשים הבאים או למטרה אחרת ראויה בכל מקרה לא ישאר אצלי בכיס). חשוב לציין שאני מבקש שאם תורמים אז לתרום יותר מ2 ש"ח אחרת אני משלם עמלה גדולה תמורת העסקה - ובעצם האתר מפסיד...

בתודה מראש
משה
נערך לאחרונה על ידי Moshe Eshel בתאריך 29 דצמבר 2009, 09:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

בשמחה

הודעהעל ידי Yair Ben-Dov » 23 אוקטובר 2009, 00:29

אתרום בשמחה אך במזומן או המחאה במפגש או בדאר. אינני PAL של PAY PAL ואין לי חששות לגבי השימוש בכספי התרומה

יאיר
סמל אישי של המשתמש
Yair Ben-Dov
משתמש ותיק

Re: בשמחה - תודה רבה ועדכונים לא רק ליאיר

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 23 אוקטובר 2009, 01:13

תודה רבה! אין צורך להכריז על התרומה אם אינך רוצה, מצד שני תורמים שירצו יהיה דף מיוחד שיוקיר אותם באתר. בינתיים היה תורם אחד עם תרומה נדיבה ביותר.

צ'ק זה בסדר וגם מזומן, רק לא לשלוח בדואר בצורה כזו - חבל שמישהו יקח (אני מזכיר שלא יהיו קבלות ודברים כאלה כי הכל פה פרטי ואין לי עסק שיכול להוציא קבלות).

רק לעדכן אותכם, התרומה הראשונה כבר אפשרה לממן (חלקית אבל משמעותית) יעוץ עם מומחה לאתרים קהילתיים (כמו שלנו) שאיתו אני מתכונן לשבת שבוע הבא, ולחפש בעזרתו דרכים לעשות את האתר יותר טוב, ושיעזור למשתמשים השונים בו.

לאור הייעוץ הזה אני מכין רשימת שאלות שונות ומשונות, החל מאספקטים טכניים ועד פרטים קטנים ואשמח לשאלות והצעות מהחברים - נעביר אליו את הבוחטה וניתן לו קצת לעבוד - עד שיצא עשן לבן והרבה תוצאות.

הוא גם מכין לי הצעת מחיר משולבת של שיפור העיצוב באתר + שידרוגו למשהו הרבה יותר יציב ומשוכלל, אני עדיין לא יודע כמה זה יעלה אבל זה לא יהיה זול במיוחד. אבל נראה לי שווה להשקיע.

רק לסבר את האוזן על המצב הכספי של האתר ומה אפשר או אי אפשר לעשות...

1. האתר מאוחסן היום בחו"ל על גבי שרת זול מאוד, אבל התמורה היא בהתאם - מהירות איטית, ניתוקים וכדומה. ישנה אפשרות לעבור לשרת אמין יותר בארץ ישנם לפחות שתי פתרונות שונים - אחד עומד על כ 70 ש"ח בחודש, והיקר יותר (וכמובן גם איכותי הרבה יותר) עומד על קרוב יותר ל 180 ש"ח בחודש) - אין עלויות נוספות למעט חידוש שם המתחם פעם בשנה (עוד כ 60 ש"ח בשנה)
2. כמו שכולם יודעים באתר יש פרסומות שמכניסות כסף - מאז התחלת הפרסומות באתר ב 30/7/2007 הפרסומות הכניסו סה"כ 1070$, בממוצע 40$ בחודש שזה בהחלט יכול לממן את האיחסון - אבל לא מספיק למאמצי הפיתוח.
3. למעט האיחסון שבעצם יסתדר מעצמו, אני צריך את התרומות שלכם על מנת לשלם לאנשים שיעשו את העבודה, גרפיקאי(ת)/מעצב(ת) אתרים, היועץ הנ"ל, ומפתח אחד לפחות (לא כולל אותי) שיעשו לא מעט עבודה - אין לי כרגע מושג מה יהיה המחיר, אבל זה לא יהיה זול.
4. הכסף שנחסך עד עכשיו בהחלט יתרום למאמץ המלחתי (הוא כבר תורם), אבל אני לא מאמין שהוא יספיק, אני מעריך שנצטרך לפחות עוד 6000 ש"ח - כרגע האתר עדיין מאוחסן בשרת בחו"ל כך שהפדיון של הפרסומות עדיין נחסך (רמז דק - לחיצה על פרסומת עוזרת לאתר גם)....
5. בלי קשר - יש לי אישורים מהרבה אנשים בעולם שכתבו מאמרים טובים באנגלית לתרגם אותם לעברית ולפרסם אותם באתרנו, ואני אכן רוצה לנצל את ההרשות האלה - ומכיוון שלמעט אחת אף אחד לא תרגם מאמרים בזמנו כשדיברנו על זה, אני שוקל לשכור גם כותב טכני (יש לי חבר שטוב בזה מאוד), שיתרגם כמה שיותר מהמאמרים, וככה נקבל תוספת גדולה מאוד של תוכן לאתר שגם תמשוך אנשים חדשים. (אם מישהו רוצה להתנדב ליוזמה הזו - לתרגם, לערוך, להגיה - אני ממש אשמח), או לחלופין תכתבו מאמרים בעצמכם (טקסט ועדיפות בתוספת תמונות של תהליך או פרוייקט או רעיון אחר) - אפשר לכתוב בוורד ולשלוח אלי בדוא"ל בתוספת הצילומים ואני כבר אכניס את זה לאתר (אני מודע לזה שכרגע קצת קשה לייצר מאמר באתר).

אחרי שפרשתי הכל בפניכם, אני מקווה שלכולם יותר ברור מה אני מנסה לעשות (לעשות מהאתר ליגה) כזה יהיה נעים להיכנס אליו וגם ילמד אותנו הרבה דברים חדשים. בהצלחה לכולנו.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

המשך עדכונים

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 25 אוקטובר 2009, 22:10

בעקבות פנייה של אחד החברים - אני גם הולך לפנות לרואה חשבון על מנת לסדר את העסק מבחינה חוקית ומסודרת, ככה שדוקא כן אפשר יהיה להוציא קבלות ושהכל כולל הכל יהיה רשום (בשם השקיפות).

חשבתי בתחילה לעשות זאת המסגרת עמותה, אבל נראה לי שיהיה הרבה יותר פשוט ופחות מבולבל אם זה יהיה עוסק פטור... מה דעתכם? מה היתרונות של כל מסלול והאם יש פה רואה חשבון בקלחת שיכול לעזור? מעדיף אחד מהחברה על פני מישהו חיצוני שכרגע האופציה.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

נראה שעמותה תיצור שקיפות בפעילות הפיננסית

הודעהעל ידי yossi » 28 אוקטובר 2009, 08:42

וכמובן שתמנע רכילות מיותרת
הנה קישורים בנושא
http://doneto.co.il/default.asp?p=275

http://www.rotary.org.il/Htmls/article. ... &bsp=13529

מקווה שהם יהיו לעזר
yossi
סופר משתמש