חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

רכישת משור גרונג

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

רכישת משור גרונג

הודעהעל ידי Yair Ben-Dov » 22 ספטמבר 2009, 18:52

אני מעוניין לרכוש מסור גרונג ונתקלתי בהצעה המצורפת. האם החברה /מוצר מוכרים למישהו ?. אשמח לקבל ייעוץ בעניין :shock:
קבצים מצורפים
gerung.JPG
גרונג+פנדל 750 שח
סמל אישי של המשתמש
Yair Ben-Dov
משתמש ותיק

Re: רכישת משור גרונג

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 22 ספטמבר 2009, 19:09

הי יאיר,

ראיתי את המוצר בחנות (זייפר בנתניה), נראה סביר ביותר, המחיר גם בסדר גמור. לא יצא לי לעבוד עליו אבל מקצת משחק עם המשור (במצב לא דלוק) הוא לא היה הכי מדויק בעולם - אבל קשה לי להיות ודאי בתחושה הזו. במחיר כזה בתוספת של תכונת פנדל המחיר קצת זול לדעתי.

מדובר בפירמה סינית רגילה ככל הסיניות עם שם יפה, דהיינו לא מדובר באיכות מדהימה, אבל יכול להיות שזה מספק אותך - אני אישית אשמח לקבל ממך את האתר/חברה אצלה מצאת את המחיר יכול להיות שאני אקנה... גרונג זה דבר שאני צריך... זה בודאי לא גרונג איטלקי או היטאצ'י.

מבחינת המלצה, לחרט שרוצה לעשות סגמנטים לא הייתי ממליץ, בוודאי לא ברמה מתקדמת ששם צריך המון דיוק. לבניית דקים ופרגולות ורהיטים פשוטים זה יהיה יותר ממספיק (ואם ילך המנוע כולה 750 ש"ח, ואולי אפילו יש אחריות)...

במחשבה שניה הייתי מציע להימנע ממשור 8 אינטש ולהעדיף 10 - עניין של העדפה (נותן טווחי ניסור יותר גדולים).
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי Yair Ben-Dov » 22 ספטמבר 2009, 22:34

שלום משה

תודה על המידע. בכוונתי אמנם לרכוש מהם את המשור. בשלב זה הוא ישמש לחיתוך קורות בחתך 150X50 מ"מ שמצוי בתחום הביצועים של ה- 8"+פנדל.

http://www.kli-center.co.il/scripts/Sho ... =6&level=2

זהו הקישור לאתר שבו מצאתי את ההצעה. מוצעים שם גם משורי גרונג של 10" עם ובלי פנדל במחירים לא גבוהים במיוחד. מצאתי את אותו מוצר גם באתרים נוספים אך במחירים גבוהים יותר.
סמל אישי של המשתמש
Yair Ben-Dov
משתמש ותיק

הודעהעל ידי dudi9000 » 23 ספטמבר 2009, 10:53

שלום
רכשתי מסור כזה אצל "רוזנפלד" בפתח-תיקווה, 750 ש"ח (חלק שילמתי בתלושים לחג) לשימוש בייתי הוא מעולה לדעתי, בניתי שולחן לחצר ולצערי לא היה לי אותו כשבניתי מיטה לבני הקטן, חותך זויות בצורה יפה.
מומלץ לנגר החובב, ההסתייגות היחידה היא שעדיין לא בחנתי אותו לאורך זמן.
לשיקולך, בהצלחה.
dudi9000
משתמש ותיק

Re: ֳ¸ֳ«ֳ©ֳ¹ֳ÷ ֳ®ֳ¹ֳ¥ֳ¸ ֳ¢ֳ¸ֳ¥ֳ°ֳ¢

הודעהעל ידי elico » 23 ספטמבר 2009, 18:29

ֳ°ֳ·ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ°ֳ¥ֳ±ֳ´ֳ÷..
ֳ¬ֳ´ֳ© ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ®ֳ÷ֳ¥ֳ ֳ¸ ֳ¡ֳ÷ֳ®ֳ¥ֳ°ֳ₪, ֳ₪ֳ¬ֳ₪ֳ¡ ֳ¹ֳ¬ֳ¥ ֳ®ֳ ֳ¥ֳ£ ֳ¢ֳ±, ֳ©ֳ÷ֳ ֳ©ֳ­ ֳ¬ֳ§ֳ©ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ©ֳ­ ֳ ֳ¢ֳ¸ֳ±ֳ©ֳ¡ֳ©ֳ©ֳ­

ֳ ֳ­ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ®ֳ¹ֳ·ֳ©ֳ² ֳ¡ֳ«ֳ¬ֳ©, ֳ«ֳ£ֳ ֳ© ֳ¹ֳ©ֳ¥ֳ«ֳ¬ ֳ¬ֳ¹ֳ®ֳ¹ ֳ ֳ¥ֳ÷ֳ× ֳ¬ֳ®ֳ¢ֳ¥ֳ¥ֳ¯ ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷...

(ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ ֳ¢ֳ­ ֳ¬ֳ·ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ¬ֳ₪ֳ¡ ֳ¡ֳ°ֳ´ֳ¸ֳ£., ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ ֳ©ֳ¦ֳ₪ ֳ®ֳ ֳ÷ֳ©ֳ©ֳ­ ֳ¹ֳ·ֳ¬ֳ©ֳ­ ֳ¬ֳ®ֳ²ֳ¸ֳ«ֳ÷ ֳ₪ֳ¹ֳ©ֳ·ֳ¥ֳ¬ֳ©ֳ­...)
סמל אישי של המשתמש
elico
מנהל פורום

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־4 אורחים