|
|
חובבי נגרות ואומנות העץ
ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל
|
|
זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.
על ידי Marcelo » 14 ספטמבר 2009, 20:17
שלום רב,
יש לי חדר צבע בגודל של 25 ממ"ר ואני צריך לבנות לו מערכת פילטרים ומערכת זרימת אוויר.
חשוב לציין שהחדר היה פעם חדר צבע, קיים בנוי בחדר גרון יניקה גדול אך מה שחסר לי זאת מערכת פילטרים וזרימת אוויר.
אשמח מאוד אם משהו יכול להמליץ לי על חברה אשר מספקת ציוד לבניית חדרי צבע הכולל פילטרים ומפוחים.
תודה.
-
Marcelo
-
על ידי ranshara » 14 ספטמבר 2009, 20:54
רבינוביץ גדי
אזור תעשיה סגולה
0522517976
אביחי מערכי צביעה
אזור תעשיה קרית אריה תברר טלפון באינטרנט
חיים את רן
אזור תעשיה נשר
0574919813
בהצלחה, רן.
-
ranshara
- מנהל פורום
-
על ידי zigi » 14 ספטמבר 2009, 21:53
השאלה היא האם אתה הולך לצבוע בכמויות , בפריטים גדולים, באופן מסחרי? והאם יש צורך להשקיע כל כך הרבה באם לא בזה מדובר.אולי מסך מים מספיק לך עם מאוורר מתאים. בכל אופן רן ענה לך היכן ניתן לרכוש. בהצלחה
-

zigi
- מנהל פורום
-
על ידי elico » 15 ספטמבר 2009, 01:20
ֳ®ֳ°ֳ±ֳ©ֳ¥ֳ¯, ֳ®ֳ´ֳ¬ ֳ®ֳ©ֳ ֳ¬ֳ ֳ®ֳ±ֳ´ֳ©ֳ· ֳ¡ֳ¹ֳ¡ֳ©ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ¥ֳ¸ֳ©ֳ£ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ¢ֳ¦ֳ©ֳ ֳ¬ֳ®ֳ¨ֳ₪,
<ֳ±ֳ©ֳ®ֳ°ֳ©ֳ ֳ¥ֳ°ֳ·ֳ¥ֳ£ֳ¥ֳ÷ ֳ©ֳ¡ֳ¹ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ¬ֳ¥ֳ¬ֳ¥ֳ÷ ֳ¬ֳ₪ֳ¥ֳ´ֳ©ֳ² ֳ²ֳ¬ ֳ₪ֳ®ֳ¥ֳ¶ֳ¸ֳ©ֳ ֳ₪ֳ ֳ§ֳ¸ֳ©ֳ ֳ¹ֳ¡ֳ§ֳ£ֳ¸>
ֳ©ֳ°ֳ©ֳ·ֳ₪ ֳ²ֳ¬ֳ©ֳ¥ֳ°ֳ₪, ֳ¥ֳ´ֳ¬ֳ©ֳ¨ֳ₪ ֳ÷ֳ§ֳ÷ֳ¥ֳ°ֳ₪ ֳ₪ֳ©ֳ ֳ₪ֳ®ֳ¶ֳ¡ ֳ₪ֳ ֳ©ֳ£ֳ©ֳ ֳ¬ֳ© ֳ¬ֳ¶ֳ¡ֳ©ֳ²ֳ₪ ֳ®ֳ·ֳ¶ֳ¥ֳ²ֳ©ֳ÷,
ֳ ֳ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ®ֳ²ֳ¥ֳ°ֳ©ֳ©ֳ¯ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ·ֳ©ֳ²,
ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ¬ ֳ¬ֳ¡ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ·ֳ©ֳ¸ ֳ´ֳ°ֳ©ֳ®ֳ© - ֳ¡ֳ®ֳ¸ֳ§ֳ· 30-40 ֳ±"ֳ® ֳ®ֳ₪ֳ·ֳ©ֳ¸ ֳ₪ֳ§ֳ©ֳ¶ֳ¥ֳ°ֳ©<ֳ÷ֳ¬ֳ¥ֳ© ֳ¡ֳ²ֳ©ֳ·ֳ¸ ֳ¡ֳ¥ֳ¥ֳ°ֳ¨ֳ₪ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ©ֳ°ֳ©ֳ·ֳ₪> ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ·ֳ©ֳ¸ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ®ֳ¸ֳ§ֳ©ֳ· ֳ®ֳ₪ֳ¸ֳ©ֳ¶ֳ´ֳ₪ ֳ¢ֳ 30-40 ֳ±"ֳ® <ֳ÷ֳ¬ֳ¥ֳ© ֳ«ֳ°"ֳ¬> , ֳ¡ֳ·ֳ©ֳ¸ ֳ₪ֳ§ֳ©ֳ¶ֳ¥ֳ°ֳ© ֳ÷ֳ¶ֳ¨ֳ¸ֳ× ֳ¬ֳ₪ֳ÷ֳ·ֳ©ֳ¯ ֳ¥ֳ¥ֳ°ֳ¨ֳ₪ ֳ®ֳ±ֳ´ֳ©ֳ· ֳ§ֳ¦ֳ·ֳ₪ ֳ¡ֳ¹ֳ¡ֳ©ֳ¬ ֳ¬ֳ¹ֳ ֳ¥ֳ¡ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ ֳ¥ֳ¥ֳ©ֳ¸ ֳ®ֳ₪ֳ§ֳ£ֳ¸,
ֳ¡ֳ°ֳ¥ֳ±ֳ³ ֳ÷ֳ·ֳ¸ֳ÷ ֳ¹ֳ ֳ©ֳ¡ֳ÷ ֳ ֳ¥ֳ¥ֳ©ֳ¸ ֳ²ֳ ֳ®ֳ²ֳ¸ֳ«ֳ÷ ֳ´ֳ©ֳ¬ֳ¨ֳ¸ֳ©ֳ , + ֳ®ֳ´ֳ¥ֳ§ ֳ§ֳ¦ֳ· ֳ¡ֳ¹ֳ¡ֳ©ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ¥ֳ¸ֳ©ֳ£ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ¢ֳ¦ֳ©ֳ ֳ¬ֳ®ֳ¨ֳ₪,
ֳ ֳ÷ ֳ¹ֳ ֳ¸ ֳ₪ֳ´ֳ÷ֳ§ֳ©ֳ<ֳ£ֳ¬ֳ÷, ֳ¥ֳ«ֳ£ֳ¥',ֳ«ֳ£ֳ ֳ© ֳ¬ֳ¥ֳ¥ֳ÷ֳ¸ ֳ²ֳ¬ ֳ§ֳ¬ֳ¥ֳ¯, ֳ¢ֳ ֳ ֳ ֳ®ֳ¥ֳ¸ֳ«ֳ¡ ֳ²ֳ¬ֳ©ֳ¥ ֳ´ֳ©ֳ¬ֳ¨ֳ¸> ֳ÷ֳ£ֳ ֳ¢ ֳ¬ֳ ֳ¨ֳ¥ֳ ֳ©ֳ´ֳ₪
ֳ¡ֳ®ֳ¶ֳ¡ ֳ«ֳ¦ֳ₪ ֳ©ֳ¹ ֳ¬ֳ× ֳ§ֳ£ֳ¸ ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ ֳ©ֳ£ֳ©ֳ ֳ¬ֳ©,
ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ÷ֳ®ֳ¹ ֳ´ֳ²ֳ®ֳ©ֳ ֳ¸ֳ· ֳ¡ֳ®ֳ´ֳ¥ֳ§ ֳ²ֳ¬ֳ©ֳ¥ֳ¯, ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ÷ֳ®ֳ¹ ֳ¸ֳ· ֳ¡ֳ¥ֳ¥ֳ°ֳ¨ֳ₪ ֳ¬ֳ¹ֳ ֳ©ֳ¡ֳ₪, ֳ¥ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ÷ֳ®ֳ¹ ֳ¢ֳ ֳ¡ֳ¹ֳ°ֳ©ֳ₪ֳ ֳ©ֳ§ֳ£, ֳ÷ֳ¬ֳ¥ֳ© ֳ¡ֳ²ֳ©ֳ·ֳ¸ ֳ¡ֳ±ֳ¥ֳ¢ ֳ₪ֳ¶ֳ¡ֳ², ֳ¡ֳ«ֳ®ֳ¥ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ₪ֳ¶ֳ¡ֳ©ֳ²ֳ₪, ֳ¥ֳ¡ֳ²ֳ¥ֳ¡ֳ© ֳ¹ֳ«ֳ¡ֳ¥ֳ÷ ֳ©ֳ©ֳ¹ֳ¥ֳ,
ֳ¡ֳ ֳ¥ֳ´ֳ¯ ֳ«ֳ¬ֳ¬ֳ©, ֳ«ֳ¹ֳ÷ֳ¹ֳ÷ֳ®ֳ¹ ֳ¡ֳ¶ֳ¡ֳ²ֳ©ֳ ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸ ֳ¸ֳ§ֳ©ֳ´ֳ©ֳ ֳ¥ֳ·ֳ¬ֳ©ֳ, ֳ₪ֳ®ֳ´ֳ¥ֳ§ ֳ₪ֳ²ֳ¬ֳ©ֳ¥ֳ¯ ֳ§ֳ¹ֳ¥ֳ¡ ֳ®ֳ ֳ¥ֳ£ ֳ¬ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪, ֳ¡ֳ¶ֳ¡ֳ²ֳ©ֳ ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸ "ֳ«ֳ¡ֳ£ֳ©ֳ" ֳ₪ֳ¥ֳ¥ֳ°ֳ¨ֳ₪ ֳ¬ֳ¹ֳ ֳ©ֳ¡ֳ₪ ֳ÷ֳ§ֳ÷ֳ©ֳ÷ ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸ ֳ§ֳ¹ֳ¥ֳ¡ֳ₪,
ֳ¡ֳ®ֳ¶ֳ¡ ֳ«ֳ¦ֳ₪, ֳ±ֳ´ֳ· ֳ¸ֳ¡ ֳ ֳ ֳ©ֳ¥ֳ±ֳ©ֳ³ ֳ¬ֳ× ֳ©ֳ²ֳ©ֳ¬ֳ¥ֳ÷ ֳ®ֳ´ֳ¬ ֳ®ֳ©ֳ,
ֳ¸ֳ· ֳ÷ֳ£ֳ ֳ¢ ֳ¢ֳ ֳ¬ֳ÷ֳ ֳ¥ֳ¸ֳ₪ ֳ¨ֳ¥ֳ¡ֳ₪ ! ! !
ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ¬ ֳ¬ֳ®ֳ·ֳ ֳ®ֳ£ֳ´ֳ©ֳ ֳ¬ֳ©ֳ©ֳ¡ֳ¥ֳ¹ ֳ¡ֳ·ֳ©ֳ¸ ֳ₪ֳ°ֳ¢ֳ£ֳ© ֳ¬ֳ·ֳ©ֳ¸ ֳ©ֳ°ֳ©ֳ·ֳ₪, ֳ¢ֳ ֳ«ֳ¹ֳ÷ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ¹ֳ§ֳ¥ֳ¸ ֳ¡ֳ§ֳ£ֳ¸ ֳ¥ֳ²ֳ¬ ֳ₪ֳ®ֳ£ֳ´ֳ©ֳ ֳ©ֳ÷ֳ©ֳ©ֳ¡ֳ¹ֳ¥ ֳ¬ֳ₪ֳ ֳ®ֳ¥ֳ¶ֳ¸ֳ©ֳ ֳ¡ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ¬ֳ¡ֳ¯, ֳ¬ֳ ֳ÷ֳ¶ֳ¨ֳ¸ֳ× ֳ¬ֳ§ֳ¹ֳ¥ֳ¹ ֳ¬ֳ°ֳ·ֳ¥ֳ£ֳ¥ֳ÷ ֳ¥ֳ¢ֳ¦ֳ©ֳ,
ֳ¡ֳ₪ֳ¶ֳ¬ֳ§ֳ₪
-

elico
- מנהל פורום
-
על ידי Marcelo » 03 אוקטובר 2009, 17:49
אוקיי חברים תודה רבה על ההמלצות אני אנסה ליישם את מה שכתבתם!
בכל מקרה רק לעדכון שכן חדר הצבע הזה הוא חדר צבע מסחרי שממוקם בנגרייה שלי. לאחרונה קבלתי פרוייקט לייצר ולצבוע ארון בגדים בצבע אפוקסי מבריק והחלטתי לערוך סקר איך צובעים נכון מסתבר שזה לא פשוט כלל ושצריך חדר צבע למופת לכן רכשתי מפוח מקצועי הזורק אוויר בחוזק של 10000 (לא זוכר את היחידות) ובניתי מערך פילטרים על התיקרה בגודל של 4X3 מטר.
אני מאוד מקווה שעם הגרון יניקה והציוד הנ"ל זה יספיק בכדי לבצע את הפרוייקט הכי טוב.
מה שכן אני יודע שצריך מכשיר לייבוש האוויר ואני עדיין לא מצאתי אחד כזה שמעתי שהעלות שלו נעה בין 2000 - 3000 ש"ח אני עדיין לא בטוח.
תודה על העזרה . 
-
Marcelo
-
על ידי elico » 04 אוקטובר 2009, 00:40
ֳ ֳ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ¡ֳ±ֳ¡ֳ©ֳ¡ֳ÷ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ·ֳ¸ֳ¥ֳ¡ֳ₪ ֳ¬ֳ®ֳ¢ֳ¥ֳ¸ֳ©ֳ
ֳ©ֳ¹ ֳ£ֳ¸ֳ©ֳ¹ֳ₪ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ®ֳ¹ֳ¸ֳ£ ֳ¬ֳ ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ÷ ֳ₪ֳ±ֳ¡ֳ©ֳ¡ֳ₪, ֳ¬ֳ®ֳ´ֳ¬ ֳ®ֳ©ֳ,
ֳ ֳ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ²ֳ¥ֳ¹ֳ₪ ֳ¢ֳ¸ֳ¥ֳ¯ ֳ©ֳ°ֳ©ֳ·ֳ₪, ֳ¥ֳ®ֳ¹ֳ´ֳ× ֳ§ֳ©ֳ¶ֳ¥ֳ°ֳ© , ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ¬ ֳ¡ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ ֳ¦ֳ ֳ÷ ֳ¬ֳ₪ֳ°ֳ©ֳ§ ֳ§ֳ¶ֳ© ֳ§ֳ¡ֳ©ֳ÷ ֳ§ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ₪ ֳ¬ֳ ֳ¥ֳ¸ֳ×, ֳ®ֳ¬ֳ ֳ₪ ֳ¡ֳ®ֳ©ֳ, ֳ¥ֳ®ֳ£ֳ© ֳ´ֳ²ֳ ֳ¬ֳ ֳ±ֳ¥ֳ³ ֳ²ֳ ֳ®ֳ±ֳ°ֳ°ֳ÷ ֳ ֳ÷ ֳ¹ֳ ֳ¸ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ₪ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ¹ֳ®ֳ¶ֳ¨ֳ¡ֳ¸ֳ©ֳ ֳ¡ֳ®ֳ©ֳ,
-

elico
- מנהל פורום
-
על ידי ranshara » 04 אוקטובר 2009, 00:51
תסביר בבקשה למה צריך לייבש אוויר?
על זה עוד לא שמעתי.
תודה, רן.
-
ranshara
- מנהל פורום
-
על ידי Marcelo » 08 אוקטובר 2009, 08:51
כשאתה צובע אתה חייב שהאוויר שאתה משתמש יהיה יבש אם לא המים יהרסו לך את הצביעה ובכל קומפרסור נצברים נוזלים בתחתית המיכל לכן מתקינים מכשיר קטן ביציאה מקמפרסור שתפקידו פשוט לייבש את האוויר מלחות. 
-
Marcelo
-
על ידי elico » 08 אוקטובר 2009, 10:32
ֳ¡ֳ¨ֳ§ ֳ₪ֳ÷ֳ«ֳ¥ֳ¥ֳ°ֳ÷ ֳ¬ֳ®ֳ¹ֳ₪ֳ¥ ֳ«ֳ¦ֳ₪, ֳ¹ֳ¦ֳ₪ ֳ§ֳ¥ֳ¡ֳ₪ !!! ֳ¡ֳ«ֳ¬ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ¹ֳ¬ ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ¡ֳ₪ֳ÷ֳ¦ֳ₪,
ֳ®ֳ¬ֳ¡ֳ£ ֳ₪ֳ²ֳ¥ֳ¡ֳ£ֳ₪ ֳ¹ֳ¡ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ²ֳ ֳ«ֳ¬ֳ©ֳ ֳ´ֳ°ֳ ֳ¥ֳ®ֳ¨ֳ©ֳ©ֳ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ§ֳ©ֳ©ֳ¡ ֳ¬ֳ¥ֳ«ֳ£ ֳ¬ֳ§ֳ¥ֳ÷ ֳ¥/ֳ ֳ¥ ֳ®ֳ¹ֳ¥ֳ¬ֳ¡ ֳ²ֳ ֳ®ֳ¹ֳ®ֳ°ֳ÷, ֳ¡ֳ¹ֳ¡ֳ©ֳ¬ ֳ ֳ¥ֳ¸ֳ× ֳ§ֳ©ֳ© ֳ₪ֳ«ֳ¬ֳ©ֳ, (ֳ₪ֳ¬ֳ§ֳ¥ֳ÷ ֳ®ֳ¶ֳ¨ֳ¸ֳ³ ֳ¬ֳ¹ֳ®ֳ°ֳ©ֳ ֳ¡ֳ®ֳ²ֳ¸ֳ«ֳ÷ ֳ¥ֳ₪ֳ¥ֳ´ֳ× ֳ¡ֳ®ֳ¹ֳ× ֳ₪ֳ¦ֳ®ֳ¯ ֳ¬ֳ¹ֳ®ֳ¯ ֳ¶ֳ®ֳ©ֳ¢ֳ© ֳ¥ֳ®ֳ÷ֳ©ֳ©ֳ¡ֳ¹ ֳ¡ֳ÷ֳ¥ֳ× ֳ₪ֳ®ֳ©ֳ±ֳ¡ֳ©ֳ, )
- קבצים מצורפים
-

- ֳ´ֳ©ֳ¬ֳ¨ֳ¸ ֳ¬ֳ ֳ©ֳ©ֳ¸ ֳ¡ֳ¸ֳ ֳ¹
ֳ®ֳ©ֳ¥ֳ²ֳ£ ֳ¬ֳ₪ֳ±ֳ´ֳ· ֳ·ֳ¨ֳ¯, ֳ¥ֳ¬ֳ§ֳµ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ¬ֳ ֳ¢ֳ£ֳ¥ֳ¬
-

elico
- מנהל פורום
-
על ידי ranshara » 12 אוקטובר 2009, 00:58
חשבתי האויר בחדר 
-
ranshara