אני חושב שמעט מאוד פתרונות הוצעו ( אם בכלל ) ועד שמישהו מעלה רעיון אז מוחקים לו את ההודעה.
מה נהייה פה???????
העלתי הצעה למציאת פתרון למצב ו.... מחקו את ההודעה!!!
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
העלתי הצעה למציאת פתרון למצב ו.... מחקו את ההודעה!!!אני חושב שמעט מאוד פתרונות הוצעו ( אם בכלל ) ועד שמישהו מעלה רעיון אז מוחקים לו את ההודעה.
מה נהייה פה???????
אולי נלך הלאה, וזהו?אני לא יודע אם ולמה מחקו את ההודעה - אבל בוא ואומר לך (ולשאר החברים) כך: אין צורך בשום פגישה לליבון הנושא. אנשים הינם מה שהם - אם הם חושבים שצריך להקים פורום חדש / לכתוב בצורה אלימה / להעלות מהזכרון האישי שלהם "טובות" שהם עשו לאחרים - הם ימשיכו לעשות כן בכל אכסניה שהיא.
הפתרון הרבה יותר פשוט: אלה הם הפורומים הקיימים, ואלה המאפיינים / המגבלות / היתרונות שלהם. כל אחד יבחר לעצמו את הבית או הבתים המתאימים לו - וזהו זה. הפתרונות היחידים הם בתחומים הטכנייים והעריכתיים, ועל כך כל אחד מוזמן להציע את הצעותיו, ואם בעלי הפורומים יקבלו אותם, הם יאומצו. אני עצמי כבר מתכתב עם משה אשל בנושא. ממש מיותר ו"לעוס" לשוב ולדוש בנושא של מי אמר ראשון, מי הציע ראשון ומי העליב את מי.
קובי קח נשימה עמוקה.... אף אחד לא מחק לך כלוםהודעתך - כמו כל השרשור - הועבר כמו שהוא, אחר כבוד, למקומו הטיבעי - הכל דיבורים.
מהכרות עם הנפשות הפועלות, אין אלא להסכים עם יאיר פלדמן.
3 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים | |||||