חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

מפגש חברי הפורום

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

מפגש חברי הפורום

הודעהעל ידי KOBI-c » 09 אוגוסט 2009, 17:13

חברים,

לא יתכן שכל העבודה תרד לטמיון כלא הייתה.

כל כך הרבה דברים טובים קרו בפורום זה ובזכותו.

לדעתי, יש לקיים מפגש וללבן את חילוקי הדיעות.

אני בטוח שמשה ישמח. ולמרות הודעתו שהפורום יסגר, אני בטוח שהוא מאוד לא רוצה שהדבר יקרה ולא לכך הוא יחל !!!

אני אישית מאוד אוהב את הפורום הזה, הוא נוח, לא מסחרי מידיי, כאן רכשתי המון ידע וכאן הכרתי את עולם העץ והנגרות.

בואו נודה, לכולם הפורום יחסר!!!
KOBI-c
סופר משתמש

Re: מפגש חברי הפורום

הודעהעל ידי harel » 09 אוגוסט 2009, 23:40

קובי תרגע, הפורום עדיין לא נסגר.

הבעיה שבלחיצת כפתור של איש אחד - משה אשל - הוא עלול להסגר ואז כל מה שאתה למדת, אני למדתי ואחרים - יעלם.

כל ההדרכות, כל העבודות שתועדו, כל מה שזכה ל"שאפו" או ל"זו לא נגרות" - הכל יעלם.

כל עוד הבעלות על האתר בידי איש אחד, קיימת בעיה וצריך להסתכל לאמת בעיניים.

אין בליבי דבר נגד משה אשל, להפיך. אבל איש לא יודע מה ילד יום, איש לא יודע מתי יסתיימו המשאבים להחזיק את האתר או מתי יגמר אורך הרוח... ואתה יודע למי ניתנה הנבואה... אז כמו שאמרו כבר לפני. איש איש יעשה את שיקוליו באיזו אכסניה להעלות את משנתו ותוצרתו וכוחות השוק יכריעו.
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

Re: מפגש חברי הפורום

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 10 אוגוסט 2009, 03:15

harel כתב:כל עוד הבעלות על האתר בידי איש אחד, קיימת בעיה וצריך להסתכל לאמת בעיניים.

אין בליבי דבר נגד משה אשל, להפיך. אבל איש לא יודע מה ילד יום, איש לא יודע מתי יסתיימו המשאבים להחזיק את האתר או מתי יגמר אורך הרוח... ואתה יודע למי ניתנה הנבואה... אז כמו שאמרו כבר לפני. איש איש יעשה את שיקוליו באיזו אכסניה להעלות את משנתו ותוצרתו וכוחות השוק יכריעו.

אז ככה, אלא אם כן אתפגר (חו"לוחו"ש) פתאום, או יחטפו אותי ולא אוכל להיכנס לאינטרנט, התסריט שמעלה הראל (וזה תסריט הגיוני) - לא ימחק כלום מהארכיון ללא נתינת הזדמנות ראויה והודעה מוקדמת לקבל את התוכן, וגם אם האתר ירד לפני שתספיק, התוכן ישמר אצלי לפחות בשתי עותקים (לגיבוי עמיד) בשתי מקומות שונים בגלובוס - ואפשר יהיה לקבלו לפי בקשה (גם אם אני לא חבר שלך - כל חבר בפורום יש לו את הזכות המלאה מבחינתי - ולי יש את החובה) לפחות שנה קדימה מסגירת הפורום (שכאמור לא נסגר כרגע) ואולי גם יותר - וזאת התחייבות, למעט כאמור אם יקרה משהו שלא בשליטתי, כגון מחיקת מידע על ידי גורמים עוינים או תקלות בשרתי הספק - בכל מקרה מה שקיים בגיבוי אפשר להחזיר מה שלא לא.

ובתוספת לדברי, ברצוני לכתוב שגם תפוז עלולים ובהחלט יכולים לסגור את הפורום פתאום (ראה את התקנון שלהם סעיפים 17,18 ו14 מומלץ לקרוא את כל התקנון - בהחלט מאיר עינים, יש גם כמה דברים נחמדים מאוד שכנראה אוסיף פה לתקנון), או לחלופין לאבד מידע מכל סיבה שהיא (שוב, ראו תקנון)
http://www.tapuz.co.il/general/takanon.asp

לסיכום נראה לי שאני לא פחות טוב מתפוז בכל הנוגע להבטחת זכויות הגולשים אולי קצת יותר טוב אפילו.

כל אחד יכול לבחור למי להאמין, כי גם בתפוז יש מצב שמחר בבוקר סוגרים את הפורום כי הפרסומות לא מכניסות מספיק כסף, ובהתאם לתקנון הם עושים את זה מהרגע להרגע, ולא מתחייבים אפילו על הודעה מוקדמת, לא כל שכן על שליחת תוכן מגובה למשתמשים (בלשון העם, תדאגו לגבות בעצמכם - שזו עצה לא רעה בכל מקרה). בתפוז גם מותר למחוק הודעות ומשתמשים לפי שיקול דעתו הבלעדי של מנהל הפורום - איך זה הופך את הפורום למשהו שהוא לא נחלתו הפרטית של המנהל? האם יש ספק את מי תפוז תגבה במקרה של מחלוקת?
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

לא מבין

הודעהעל ידי zvika002 » 11 אוגוסט 2009, 10:42

כמו שאני לא מבין איך החשמל זורם בחוטים כך אני לא מבין למה אתה צריך להצטדק ולהתנצל על פתיחת הפורום המקביל
zvika002
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים