הפורום החדש עדיין לא פעיל באינטרנט, אלא יתחיל את פעילותו בתחילת שבוע הבא אי"ה. השם שלו קצת גונב משלנו, אבל באמת שאין שם מתאים יותר, וקשה לעשות זכויות יוצרים על שם כזה - ולכן נקבל את זה באהבה, בכל זאת היינו כאן קודם
זו בשורה משמחת שכן מדובר באכסניה מאוד מכובדת (האתר תפוז, אחד מאתרי התוכן המובילים בישראל) ומבחינתי זה מראה על השיפור במעמד הקהילה של חובבי עבודות העץ (עד לפני לא הרבה זמן לא היו מוכנים באתר הנ"ל לשמוע בכלל על פורום בנושא נגרות).
הוספת פורום נוסף מבחינתי מחזקת את הקהילה שלנו – ולכן אני חושב שמדובר במהלך מבורך, ואני מקווה שאתם מסכימים איתי.
חשוב לי לציין, לפני שמישהו יעלה רעיונות כאילו מושכים את השטיח מתחת לרגלי האתר, או שמישהו פה הלך מאחורי גבו של מישהו - שהמהלך נעשה בתיאום איתי, ותוך בדיקה אם אני רוצה להשתתף ביוזמה, ולהיות שותף – וגם לבדוק אם באופן כללי אני מתנגד – והתשובה המיידית שלי הייתה שזה רעיון מעולה לפתוח עוד אתר, למרות שהעדפתי להשאיר את שתי האתרים בנפרד, פעילים יחדיו, ובמקביל לפורום בוואלה – כמו שחיינו עד היום.
התמיכה שלי למהלך, והמחשבה שלי שזו התפתחות טובה, נובעת מתוך ראיה שלכולם יש מקום ושריבוי מקומות מפגש רק מוסיף לחשיפה של ענייננו. לדעתי כל אחד מהפורומים יקבל את צביונו הפרטי באופן טבעי, וכל החברים בקהילה ימצאו את מקומם בצורה מדורגת. מה שחשוב בעיני וקיבל גם את התמיכה הבלתי מסויגת של המנהלים של האתרים האחרים (מקס בוואלה, והמנהלים של הפורום החדש) הוא שהקהילה היא קהילה אחת! ולכן הוסכם מראש שיהיה שיתוף פעולה קבוע, מתמיד ומקיף בין המנהלים של שלושת הפורומים במטרה לקדם את הקהילה באופן כללי - וזה כולל מפגשים משותפים, סיורים וסדנאות (ופרסום משותף על האירועים הללו בכל האתרים), וכל דבר אחר שהוא "מחוץ לאתרים".
לדעתי וכמובן יהיו אנשים שיחלקו עלי, אפילו אם זה נראה שדברים קצת מתפזרים - זה לא באמת ככה. בסופו של דבר בכל פורום יהיו את האנשים הפעילים שהאכסניה טובה בעינהם - ואוהבים את הפורום "שלהם" יותר - ככה גם מתפתחת מומחיות ויכולת לפתרון בעיות מיוחדות. כל עוד שהכל ברוח טובה (וזו הכוונה), הכל יהיה לטובה.
אז הרשו לי לאחל מזל טוב לפורום החדש, שעדיין אין לו שם רשמי ולא קישור, ושיהיה בהצלחה לכולנו. ובעיקר הרבה בריאות וכיף.
מתי שהוא בימים הקרובים, אולי עוד הערב, המנהלים של הפורום החדש יפרסמו פה יותר פרטים וגם את הקישור לאתר החדש.
אני פשוט נוסע לחופש קצר בארה"ב ולא אהיה פה בזמן ההשקה אז חשבתי להקדים ברכה לפתיחה – כי אני אהיה עסוק מדי בלארוז את כל המתנות שקניתי לעצמי (תמונות כשיהיו) מלבקר כאן
ושוב מזל טוב, ברכות לבביות, ושתהיה שנת לימודים פוריה! אה כן לכל מי שתהה, הפורום הזה בהחלט ממשיך להתקיים – סטרואידים יכולים לגרום לכל מיני תופעות לואי של עצבנות יתר ואין ספק שזה מה שקרה אצלי. אז אני מתנצל. על השינויים שכן יחולו בפורום הזה תבוא הודעה מסודרת בהמשך.
שבת שלום וחופש נעים!