|
|
חובבי נגרות ואומנות העץ
ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל
|
|
זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.
על ידי Moshe Eshel » 28 יולי 2009, 06:58
חברים שימו לב,
די נמאס לי, אני לא מבין - המסרים שלי לא ברורים מספיק?
נגרות, נגרות, נגרות.... זה כל תחום העיסוק של הפורום הזה - אנחנו לא הועד לשמירת הלשון, ולא האקדמיה לשגיאות, וגם לא "המחלקה לסיווג בני אנוש לפי הודעה אחת או שתיים בפורום"....
מהיום, *כל הודעה* שהיא שלא קשורה לתחום בצורה ברורה תעלם מפורום זה ללא התראות או בקשות ברגע שאראה אותה. אם היא סוג של סתם לא קשור היא תועבר לפורום המתאים לה (ברוב המקרים ל"הכל דיבורים") ויכולה להמשיך להתקיים שם, ואם היא מהסוג הלא רצוי (תקיפות, גסויות, חוסר נימוס) היא תימחק לגמרי.
טיפים: אם זה משהו חיובי, תכתוב. אם זאת ביקורת זה גם בסדר - שים לב למילותיך ולסוג הביקורת (לכתוב, "יש מקום לשפר, בתחום XXX שים לב לדוגמה YYY" זה בסדר, לכתוב על משהו שהוא "מכוער" זה לא.) וכן אנחנו בהחלט מעדיפים פוסטים חסרי משמעות כמו "כל הכבוד, עבודה מקסימה" על פני "גועל נפש, תעבור תחביב" (רמז דק - הראשונה תשרוד, השניה תימחק)
הפורום והאתר הזה באו לעולם כדי לקדם את התחום ולדחוף אנשים נוספים לעסוק בו כתחביב. ולא כדי להרחיק אותם.
אתם גם מוזמנים לפנות אלי (בדוא"ל בלבד) אם יש הודעות שאתם חושבים שצריכות להימחק (בצירוף קישור להודעה והסבר), או לעבור מקום. אני אשתדל תמיד לענות ולבצע או לנמק למה לא.
הודעה אחרונה בהחלט. (וכן גם זאת צריכה להיות בפורום הכל דיבורים, אבל מכיוון שרוב הגועל קורה בפורום הזה - אז היא כאן עד שכולם יראו אותה ואז תיעלם).
נערך לאחרונה על ידי Moshe Eshel בתאריך 05 אוגוסט 2009, 16:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
-

Moshe Eshel
- מנהל האתר
-
-
על ידי yossi » 28 יולי 2009, 15:50
אני ממש המום למשמע אזני. איכה הגענו עד הלום?
Moshe Eshel כתב:חברים שימו לב,
די נמאס לי, אני לא מבין - המסרים שלי לא ברורים מספיק? נגרות, נגרות, נגרות.... זה כל תחום העיסוק של הפורום הזה - אנחנו לא הועד לשמירת הלשון, ולא האקדמיה לשגיאות, וגם לא "המחלקה לסיווג בני אנוש לפי הודעה אחת או שתיים בפורום"....
מהיום, *כל הודעה* שהיא שלא קשורה לתחום בצורה ברורה תעלם מפורום זה ללא התראות או בקשות ברגע שאראה אותה. אם היא סוג של סתם לא קשור היא תועבר לפורום המתאים לה (ברוב המקרים ל"הכל דיבורים") ויכולה להמשיך להתקיים שם, ואם היא מהסוג הלא רצוי (תקיפות, גסויות, חוסר נימוס) היא תימחק לגמרי.
טיפים: אם זה משהו חיובי, תכתוב. אם זאת ביקורת זה גם בסדר - שים לב למילותיך ולסוג הביקורת (לכתוב, "יש מקום לשפר, בתחום XXX שים לב לדוגמה YYY" זה בסדר, לכתוב על משהו שהוא "מכוער" זה לא.) וכן אנחנו בהחלט מעדיפים פוסטים חסרי משמעות כמו "כל הכבוד, עבודה מקסימה" על פני "גועל נפש, תעבור תחביב" (רמז דק - הראשונה תשרוד, השניה תימחק)
הפורום והאתר הזה באו לעולם כדי לקדם את התחום ולדחוף אנשים נוספים לעסוק בו כתחביב. ולא כדי להרחיק אותם.
אתם גם מוזמנים לפנות אלי (בדוא"ל בלבד) אם יש הודעות שאתם חושבים שצריכות להימחק (בצירוף קישור להודעה והסבר), או לעבור מקום. אני אשתדל תמיד לענות ולבצע או לנמק למה לא.
הודעה אחרונה בהחלט. (וכן גם זאת צריכה להיות בפורום הכל דיבורים, אבל מכיוון שרוב הגועל קורה בפורום הזה - אז היא כאן עד שכולם יראו אותה ואז תיעלם).
-
yossi
- סופר משתמש
-
-
על ידי KOBI-c » 01 אוגוסט 2009, 11:29
לחברי הפורום שלום,
בתחום הנגרות אני מגדיר את עצמי כתינוק שרק נולד לעולם.
יחד עם זאת אני חבר בפורום הזה כ26 שבועות, אני חייב לציין שבתקופה זו למדתי כ 90% מהידע שלי ואני מזכיר שזה עתה נולדתי  , יש עוד הרבה מה ללמוד, וחבל שהפורום יסגר, בשבילי ובשביל אחרים כמוני.
אני חייב לציין שלפעמים ממש מפחיד לכתוב כאן, התגובות קיצוניות ואנשים נגררים למלחמות מיותרות, וזה עצוב. כשאני צריך עזרה או עצה, אני מעדיף להתקשר למושיק ( תאמינו לי, הוא לא מקניט אותי, גם כשאני שואל שאלת קיטבק ).
לאור ההתכתבויות האחרונות אני מציע לקיים מפגש של חברי הפורום והנושא יהיה הצלת הפורום וקביעת נורומות התנהגות שיהיו מקובלים על כולם. יתכן והבעלים של הפורום צריך עזרה.
אני חושב שלאפשר לאתר הזה להסגר זה בזבוז ומעין יריקה לבאר שממנה כולנו שתינו.
-
KOBI-c
- סופר משתמש
-
על ידי KOBI-c » 01 אוגוסט 2009, 15:45
צר לי לאכזב אותך, אבל לא למדתי ממך כלום.
פעם הסתכלתי בתמונות של העבודות שלך. רק אומר שכל אחד והסגנון שלו, אני מכבד את כל העבודות.
אם האתר לא לרוחך כמו שאני מבין, אז מדוע אתה לא מתנתק ובכך תחסוך לעצמך את כל הסבל שאתה עובר.
אתה יודע מה?!
לדעתי זה יפתור את כל הבעיות כאן!!!
-
KOBI-c
- סופר משתמש
-
על ידי harel » 02 אוגוסט 2009, 18:38
ששחררת אותנו מעונשו של ההוא....
-

harel
- סופר משתמש
-