צביעת שלייפלייק לMDF
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
צביעת שלייפלייק לMDFשלום בנינו מטבח ועתה הגיע עת החזיתות חתכנו לוחות MDF ואני רוצה לצבוע בצבע אטום יש לי קומפרסור אנא פרטו בפני את השלבים וסוג החומרים איזה שכבת בסיס אני צריך איזה סוג צבע כדאי תודה
Re: צביעת שלייפלייק לMDFהשאלה אם הקומפרסור הוא מספיק גדול וטוב לעבודה רציפה עם סוג כזה של חומר , הצבע האטום דורש מיומנות ובנוסף הוא סמיך ולכן גם דורש חוזק אוויר...
השלבים הם .. שיוף עם נייר עד 120 אחר כך התזה שכבה של יסוד פוליטרייני דו רכיבי - יסוד לבן נקרא בפני העם את שלי אני קונה או מאפריים צבעים נתניה או שחם שחמורוב ראש העין אחרי זה שיוף לחלקות עם נייר 320 על זה אני מבצע עוד שכבה של יסוד ואז שיוף של 320 עם הדגש על רצף שכבה וחלקות ומעל זה מבצע שכבה של גמר פולטרייני דו רכיבי בצע רצוי
Re: צביעת שלייפלייק לMDFתודה על התשובה המפורטת כיצד אתה צובע את הקנטים? האם לחזית מיטבח כדאי לנות MDF עם פורמייה בצד הפנימי או שהן יתעקמו ? אני מתכוון לצבוע בחניה של ביתי שהיא עם גג וחשבתי לשים מסביב נילון מה שכן הלך לי הרבה צבע 100 גרם הספיק לי בקושי לחצי מ"ר האם סביר?
Re: צביעת שלייפלייק לMDFשלום רב מאמון , האם לא כדאי לעשות יסוד "פוליאסטר" מאשר יסוד לבן ? .
אשמח להסברים ולמידע בנושא . הבנתי שהשלבים הם שאני קונה חומר גלם MDF - אני משייף אותו , לאחר מכן מנקה את האבק . אז עושה יסוד לבן/פוליאסטר , שוב משייף , שוב עושה יסוד , שוב משייף , ואז צובע בצבע גמר . האם כל השלבים נכונים ? . אשמח לעיצות בנושא.
Re: צביעת שלייפלייק לMDF100 גרם ל 0.5 מטר נשמע בסדר עם התזה.. אל תסימי ניילון מסביב רק תאוורירי את המקום עם זרם אוויר חלש ואם יש רוח חזקה אל תצבעי היא תביא אבק ... וגם תקח את הצבע הצידה בעט ההתזה...
בהצלחה וגם אם תסימי פורמיקה מבפנים יש סיכוי יותר רב שהדלתות יתעקמו עם הזמן אבל את יכולה לעשות פורמיקה מבפנים ומבחוץ את הפורמיקה בחוץ לשייף עם נייר 320 ועל זה לצבוע שכבה של גמר רצוי או שכבה של יסוד ומעל גמר רצוי
Re: צביעת שלייפלייק לMDFתודה ומה לגבי הקנטים כיצד אתה צובע ?
Re: צביעת שלייפלייק לMDFה MDF לא בעייתי בקנטים תתיזי אותם עם החזית ביסוד שייפי ואז תתיזי עוד פעם אך אם תרצי להשתמש ב פורמיקה כבסיס לשלייף לק אז גם את הקנטים תצפי בקנט ותצבי עליו
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים | |||||