חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

חבל שאני צריך לחזור על עצמי

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

חבל שאני צריך לחזור על עצמי

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 01 יולי 2009, 12:47

אף אחד לא יועף מהפורום אלא אם כן יעשה משהו שהוא לחלוטין בניגוד לתקנות המפורסמות (יפרסם תמונות תועבה וכדומה).

הודעות פוגעות ימחקו, ולמרות שלפי התקנון אני בהחלט יכול למחוק חלק מהחברים המעורבים - אני בוחר כרגע שלא לעשות זאת מתוך תקווה שהרוחות יתמתנו.

לכולם יש כאן מקום, בין אם מוכשרים ובין אם לא, בין אם ביקורתיים ובין אם לא, צעירים ומבוגרים. יש כאלה שבאים להראות, יש כאלה שבאים לראות.

הנקודה היא פשוטה, אם יש לך ביקורת בונה, או אולי איזה רעיון לשיפור או שאלה לגבי פרט זה או אחר, או סתם מילה טובה תגיב בכיף.

אם אין לך מה להגיד או שרע בעינך או שלדעתך זה לא (מחק את המיותר) שייך לנגרות/מעניין/מזיז לך/אחר פשוט אל תגיב!!!

מותר לחשוב שעבודה מסוימת היא לא יפה או מקצועית, אבל יש דרך מנומסת להגיד את זה וחשוב לזכור שהיופי הוא בעיני המתבונן ועדיין לא הצליחו להגדיר את זה באופן מדעי... ולכן עדיף לא להגיב גם במקרים כאלה - ואם מחליטים להגיב אז בצורה נאותה.

הפורום נועד לעודד אנשים לעסוק בנגרות ולא להבריח אותם, ולכן למרות שלא צריך להכביר מחמאות על כל תמונה של שתי קרשים שמחוברים עם מסמר עקום, אין צורך גם לקטול באכזריות.

אם חושבים שמשהו לא תקין (לא בטיחותי למשל) אפשר להעיר ולהאיר (במיוחד אם מסבירים איך שכן יהיה בטיחותי)

ולבסוף אם תוכן של הודעה פוגע במישהו בכל דרך שהיא, אני מעדיף שתפנו אלי ישירות במסר או בטלפון וכך נפתור את העניין - נא לא לייצר מלחמות מעל דפי הפורום לא לזה הוא נועד (אפילו לא פורום הכל דיבורים).
נערך לאחרונה על ידי Moshe Eshel בתאריך 01 יולי 2009, 18:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: חבל שאני צריך לחזור על עצמי

הודעהעל ידי ranshara » 01 יולי 2009, 17:37

Moshe Eshel כתב:לכולם יש כאן מקום, בין אם מוכשרים ובין אם לא, בין עם ביקורתיים ובין אם לא, צעירים ומבוגרים. יש כאלה שבאים להראות, יש כאלה שבאים לראות.

בין אם ביקורתיים ולא בין עם ביקורתיים :wink:
ranshara
מנהל פורום

Re: חבל שאני צריך לחזור על עצמי

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 01 יולי 2009, 18:16

תודה, תוקן!
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים