טוב, אז מה היה לנו היום
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
טוב, אז מה היה לנו היוםאחד ארוחת בוקר קלה , ביצים קשות, בורקס מסוגים שונים, מלפפונים חמוצים, דג מעושן ,מים קרים וקפה.כל זה אצל יהודה במרפסת, עם אלי ואביחי. עזרנו לבנות ארון, (הפרענו יותר מאשר עזרנו). נסענו לתל אביב, קנינו מברגה, וסכינים לגילוף , חזרנו הביתה עם כיסים ריקים , ועם כלים שאפשר להתחיל לעבוד. תודה ליהודה ומשפחתו על האירוח.
Re: טוב, אז מה היה לנו היום
מה עם קצת תמונות הא? איפה נקנו סכיני הגילוף למי? ולמה? מה אתם אומרים על התמונה של זיגי - קשוח הא? זיגי... שמת לב בכלל שיש תמונה ליד השם שלך?
Re: טוב, אז מה היה לנו היוםלא היה את מי לצלם ישבו שם ארבעה גברים מכוערים, אז למה לצלם? את הסכינים קנה אביחי אצל מטקו בתל אביב, אני קניתי מברגה אצל יורם. משה ראיתי את הצילום שלי שהכנסת ותודה לך על כך. עכשיו כל מי שיראה את התמונה שלי , ירעד ממני כמו שרעדו בזמנו מקזבלן!
Re: טוב, אז מה היה לנו היוםראשית, תודה ליהודה לוי על האירוח הנהדר בכפר..לאחר ש"עזרנו" לו לבנות את ארון הבגדים..ולאחר שהורדנו את אלי בביתו, נסענו זיגי ואנוכי תל אביבה וביקרנו אצל "מטקו". שם התעניינו בכלים לבקשת אלי ויהודה, וגם רכשתי 2 מפסלות חריטה (סכין חיתוך וסקרפר ברוחב "1) לאחר מכן נכנסנו ל"טכנו- יורם", ושם נרכשה המברגה וכך, טובי לב וקלי כיס.. שבנו הביתה עייפים ומרוצים..
לגבי תמונתו החדשה של זיגי, הרי שהוא נראה כמו "סנדק" איטלקי..ועם תדמית חדשה זו, אני מציע לכם להיזהר, שמא תובאו בפניו לצורך החלטה..
Re: טוב, אז מה היה לנו היוםזיגי, איך האסאקי (מברגה) ?
דבר שני, אתה נראה בתמונה כמו capo de tutti capi
Re: טוב, אז מה היה לנו היוםאני מציע לך להזהר ממני, ותזהיר גם את כל חבריך!!!!
עם המברגה טרם עבדתי, אולם היא נראית מבטיחה.
Re: טוב, אז מה היה לנו היוםסליחה שלא יכולתי להגיע
בפעם הבאה אני מבטיח להופיע
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||