שלום,
קיבלנו השבוע מיטה חדשה מעץ אורן ובצבע אגוז. הצביעה אינה אחידה וכשהתלוננתי נאמר לי שהשתמשו בהתזת צבע ובגלל אופי העץ הצבע לא אחיד. נראה לי לא מקצועי.
מצורפת תמונה.
מה דעתך בנושא?
תודה רבה
מיטה מעץ אורן בצבע אגוז - צביעה לא אחידה
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מיטה מעץ אורן בצבע אגוז - צביעה לא אחידהשלום,
קיבלנו השבוע מיטה חדשה מעץ אורן ובצבע אגוז. הצביעה אינה אחידה וכשהתלוננתי נאמר לי שהשתמשו בהתזת צבע ובגלל אופי העץ הצבע לא אחיד. נראה לי לא מקצועי. מצורפת תמונה. מה דעתך בנושא? תודה רבה
Re: מיטה מעץ אורן בצבע אגוז - צביעה לא אחידהמצורפת בזו תמונה והשאלה היא:
1. האם הכוונה להבדל בצבע בין מלבן הראשון מצד ימין והשלישי (האחרון - הראשון מצד שמאל) או שההבדל הזה קיים בגלל הפלש של המצלמה? אם זה הבדל בצבע בין הצד השמאלי והימיני הוא שמתריד אותך והוא אמיתי אז את צודקת. זה לא הבדל בגלל העץ או האופי של העץ כי אם זה הבדל בגלל חוסר מקצועניות ונסיון להיות זריז בעבודה, ולא לבצע את השלבים הנכונים בעבודה אללא ניסיון לקצר תהליכים במקום לבצע בוויץ יסוד יסוד לקה הם ביצעו ככל הנראה רק יסוד ולקה מגוונת או , ביצעו ככל הנראה לקה מגוונת ואני מכווה שהסכילו לעשות על זה גם לקה שקופה להגנה. 2. אם ההבדל שאתה מתכוונת אליו הוא בתוך המלבן האמצע מסביב לעין שבעץ אז זה הבדל בגלל האופי של העץ ועל זה אין וויכוח. 3. האם הבבדל הוא בין שתי חתיכות העץ שאתה מראה? העליון כנגד התחתון ? אז ההבדל נובע מחוסר הבנה מוחלט בעצים ובעבודה רשלנית של נגרות ואי אכפתנקיות של צבעי, כי העץ העליון הוא אורן והתחתון הוא ככל הנראה מיפל או סופט מיפל או פופליר ושני העצים האלה מקבלים צבעים בתורה שונה ולכן יוצר גוון שונה אני מכווה שעזרתי כי אם לא אז כווני אותי יותר , אני לא חושב שזקוק לך יותר מ 1 ו 3 בשביל לדרוש עבודה חוזרת או פיצוי , ולפי החוק מותר לך לבטל עסקה תוך 14 יום מיום קבלת המוצר עם סיבה מספקת
Re: ֳ®ֳ©ֳ¨ֳ₪ ֳ®ֳ²ֳµ ֳ ֳ¥ֳ¸ֳ¯ ֳ¡ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ ֳ¢ֳ¥ֳ¦ - ֳ¶ֳ¡ֳ©ֳ²ֳ₪ ֳ¬ֳ ֳ ֳ§ֳ©ֳ£ֳ₪ֳ ֳ°ֳ© ֳ´ֳ¹ֳ¥ֳ¨ ֳ÷ֳ¥ֳ₪ֳ₪ ֳ®ֳ₪ ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ ֳ¹ֳ¹ֳ©ֳ¬ֳ®ֳ÷ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ¸ ֳ₪ֳ®ֳ©ֳ¨ֳ₪
ֳ¡ֳ«ֳ¬ ֳ ֳ¥ֳ´ֳ¯, ֳ©ֳ¹ ֳ®ֳ¹ֳ₪ֳ¥ ֳ®ֳ·ֳ±ֳ©ֳ ֳ®ֳ©ֳ£ֳ© ֳ´ֳ²ֳ ֳ¡ֳ¹ֳ©ֳ°ֳ¥ֳ© ֳ₪ֳ¢ֳ¥ֳ¥ֳ°ֳ©ֳ ֳ¡ֳ ֳ©ֳ¦ֳ¥ֳ¸ֳ©ֳ ֳ¹ֳ¥ֳ°ֳ©ֳ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ²ֳµ, ֳ¡ֳ®ֳ©ֳ¥ֳ§ֳ£ ֳ²ֳ¶ֳ©ֳ ֳ¸ֳ«ֳ©ֳ ֳ¹ֳ₪ֳ¢ֳ©ֳ£ֳ©ֳ ֳ¹ֳ¬ֳ₪ֳ ֳ®ֳ¸ֳ¥ֳ¥ֳ§ֳ©ֳ, ֳ¥ֳ¡ֳ²ֳ¶ֳ©ֳ ֳ¹ֳ¢ֳ¡ֳ¥ֳ÷ֳ ֳ®ֳ¬ֳ ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ©ֳ°ֳ©ֳ©ֳ, ֳ«ֳ®ֳ¥ ֳ¡ֳ«ֳ¬ ֳ·ֳ°ֳ©ֳ₪, ֳ«ֳ£ֳ ֳ© ֳ¬ֳ¸ֳ ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ®ֳ¥ֳ¶ֳ¸ ֳ¬ֳ´ֳ°ֳ© ֳ₪ֳ¸ֳ«ֳ©ֳ¹ֳ₪ ֳ₪ֳ±ֳ¥ֳ´ֳ©ֳ÷, ֳ¥ֳ ֳ ֳ§ֳ¹ֳ¥ֳ¡ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ·ֳ©ֳ² ֳ¡ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ÷ֳ©ֳ÷, ֳ«ֳ£ֳ ֳ© ֳ¬ֳ¦ֳ«ֳ¥ֳ¸ ֳ¹ֳ¬ֳ«ֳ¬ ֳ£ֳ¡ֳ¸ ֳ©ֳ¹ ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸
Re: מיטה מעץ אורן בצבע אגוז - צביעה לא אחידהתודה רבה על התשובה המפורטת והמהירה
קיבלתי כיוון עכשיו אני רק צריכה להחליט האם להלחם או לוותר
Re: מיטה מעץ אורן בצבע אגוז - צביעה לא אחידהאני חושב אליקו שמחרו לה שני סוגי עץ שונה תראה את ההבדל בין העץ למעלה בתמונה ולמטה יש שני לוחות שונים
Re: מיטה מעץ אורן בצבע אגוז - צביעה לא אחידהשלום,
האם אתה מכירה נגריה שעובדת באופן מקצועי ולא יקרה במיוחד אם אסור לפרסם בפורום, אני אשמח אם תשלח לי את הפרטים למייל [email protected] ואני גם אשלח לך מה אני רוצה ושוב תודה
Re: מיטה מעץ אורן בצבע אגוז - צביעה לא אחידהשוב שלום,
רק לידיעה, אני בחרתי מתצוגה את המיטה שרציתי - אחד לאחד ולא מתוך קטלוג / אינטרנט אכן זאת עבודה בעיניים
Re: ֳ®ֳ©ֳ¨ֳ₪ ֳ®ֳ²ֳµ ֳ ֳ¥ֳ¸ֳ¯ ֳ¡ֳ¶ֳ¡ֳ² ֳ ֳ¢ֳ¥ֳ¦ - ֳ¶ֳ¡ֳ©ֳ²ֳ₪ ֳ¬ֳ ֳ ֳ§ֳ©ֳ£ֳ₪ֳ¬ֳ©ֳ£ֳ²ֳ÷ֳ×, ֳ°ֳ¢ֳ¸ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ®ֳ·ֳ¶ֳ¥ֳ²ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ¬ֳ ֳ§ֳ±ֳ¸,
ֳ¬ֳ¢ֳ¡ֳ© ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ֳ©ֳ, ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ ֳ¢ֳ ֳ¬ֳ²ֳ¹ֳ¥ֳ÷ ֳ¬ֳ× ֳ®ֳ©ֳ¨ֳ₪ ֳ®ֳ¦ֳ₪ֳ¡, ֳ¹ֳ¡ֳ ֳ¥ֳ´ֳ¯ ֳ©ֳ§ֳ±ֳ© ֳ₪ֳ©ֳ ֳ¬ֳ ֳ©ֳ·ֳ¸ֳ₪ ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ ֳ°ֳ© ֳ ֳ®ֳ¸ֳ÷ֳ© ֳ¦ֳ₪ ֳ¹ֳ¡ֳ±ֳ₪"ֳ« ֳ¡ֳ£"ֳ« ֳ₪ֳ÷ֳ®ֳ¥ֳ¸ֳ₪ ֳ₪ֳ©ֳ ֳ¬ֳ´ֳ© ֳ¢ֳ¥ֳ¡ֳ₪ ֳ₪ֳ₪ֳ¹ֳ·ֳ²ֳ₪ ֳ¹ֳ¬ֳ× ֳ ֳ°ֳ© ֳ¢ֳ ֳ²ֳ¹ֳ©ֳ÷ֳ© ֳ®ֳ©ֳ¨ֳ¥ֳ÷ ֳ¡ֳ§ֳ©ֳ©ֳ ֳ¹ֳ¬ֳ©, ֳ ֳ¡ֳ¬ ֳ₪ֳ®ֳ§ֳ©ֳ¸ ֳ₪ֳ©ֳ₪ ֳ¡ֳ₪ֳ÷ֳ ֳ ֳ¬ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪, ֳ¥ֳ¦ֳ₪ ֳ₪ֳ©ֳ₪ ֳ©ֳ·ֳ¸... ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ®ֳ²ֳ°ֳ©ֳ©ֳ¯ ֳ¦ֳ₪ ֳ¹ֳ¸ֳ ֳ©ֳ÷ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ®ֳ©ֳ¨ֳ₪, ֳ¥ֳ¸ֳ· ֳ«ֳ¹ֳ₪ֳ¢ֳ²ֳ÷ ֳ₪ֳ¡ֳ©ֳ÷ֳ₪ ֳ¹ֳ®ֳ÷ ֳ¬ֳ¡ ֳ¹ֳ ֳ÷ ֳ®ֳ¥ֳ®ֳ§ֳ©ֳ÷ ֳ¬ֳ₪ֳ¡ֳ£ֳ¬ֳ© ֳ¢ֳ¥ֳ¥ֳ°ֳ©ֳ, ֳ ֳ¢ֳ¡ ֳ®ֳ©ֳ¨ֳ₪ ֳ®ֳ÷ֳ¶ֳ¥ֳ¢ֳ₪ ֳ¡ֳ£"ֳ« ֳ·ֳ¥ֳ°ֳ©ֳ as is ֳ«ֳ«ֳ₪ ֳ¹ֳ ֳ°ֳ© ֳ®ֳ ֳ®ֳ©ֳ¯ ֳ¹ֳ ֳ©ֳ¯ ֳ¬ֳ× ֳ²ֳ¬ ֳ®ֳ© ֳ¬ֳ₪ֳ¬ֳ©ֳ¯ ֳ ֳ¥ ֳ¬ֳ÷ֳ¡ֳ¥ֳ² ֳ ֳ÷ ֳ«ֳ±ֳ´ֳ×, ֳ¥ֳ§ֳ¡ֳ¬, ֳ ֳ©ֳ¹ ֳ²ֳ°ֳ© ֳ´ֳ²ֳ ֳ ֳ®ֳ¸: ֳ ֳ©ֳ¯ ֳ¬ֳ© ֳ«ֳ±ֳ³ ֳ¬ֳ·ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ£ֳ¡ֳ¸ֳ©ֳ ֳ¡ֳ¦ֳ¥ֳ¬... ֳ²ֳ£ ֳ₪ֳ®ֳ©ֳ¨ֳ₪ ֳ₪ֳ¡ֳ ֳ₪ ֳ ֳ÷ ֳ«ֳ¡ֳ¸ ֳ÷ֳ₪ֳ©ֳ© ֳ®ֳ¥ֳ®ֳ§ֳ©ֳ÷ ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸
Re: מיטה מעץ אורן בצבע אגוז - צביעה לא אחידה
אליקו, עד כמה שאני מבין היא לא קנתה מיטה מתצוגה אלא הראו לה את המיטות בתצוגה והיא אמרה "אני רוצה כזו בדיוק" וקיבלה כנראה משהו אחר... כמובן שבתצוגה משקיעים הרבה יותר (מי יודע אולי קנו מנגרייה מקצועית בתור אחד שקרה לו משהו דומה - כל קשר בין הצבע שנבחר (צהבהב שרואים דרכו את העץ) למה שהתקבל - צביעה אטומה בצהוב אחר לגמרי... התירוצים וההכחשות (שלא לדבר על הגימור הקלוקל). אני למדתי את הלקח! וגם כבר התרגלנו למראה, אבל יום אחד אני אשלח את אישתי לחו"ל או לחופשה ארוכה וכשתחזור תהיה לה הפתעה...
Re: מיטה מעץ אורן בצבע אגוז - צביעה לא אחידהיהי לך יותר זול לקנות מיטה חדשה מזהב - מאשר לשלוח את האישה לחול בשביל לחדש מיטה
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||