שלום,
לאחרונה רכשתי מאתר ברשת בחו"ל מובילים לרוטר, לפי ההוראות יש לחברם לפלטה אוניברסלית לרוטר.
אולי מישהו יודע היכן ניתן לרכוש פלטה כזאת???
תודה מראש
פלטה אוניברסלית לרוטר
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
פלטה אוניברסלית לרוטרשלום,
לאחרונה רכשתי מאתר ברשת בחו"ל מובילים לרוטר, לפי ההוראות יש לחברם לפלטה אוניברסלית לרוטר. אולי מישהו יודע היכן ניתן לרכוש פלטה כזאת??? תודה מראש
Re: פלטה אוניברסלית לרוטרקובי שלום
ראשית - התנצלות - ראיתי רק עכשיו ששלחת לי מסר אישי. האם כבר הזמנת את המובילים? האם כבר קיבלת אותם? בד"כ לכל חברה יש את המובילים שלה. לי יש רוטר של black & decker שאחרי חיפוש ממושך מצאתי מובילים תואמים ולא מקוריים. ההתאמה מתבטאת בשיטת החיבור לפלטת הבסיס. יש חברות שהמוביל מתחבר בהברגה ישירות לפלטה ולאחרות יש מתאם עם אום נגדי שנסגר מעל הפלטה (כמו אצלי). ההתאמה מתבטאת בקוטר המגרעת שאליה נכנס המוביל. פלטת בסיס אוניברסאלית היא פלטת בסיס שמתאימה לכל הרוטרים - אבל יכול להיות שאתה לא צריך. אם עוד לא הזמנת - תעלה פרטים על סוג הרוטר ונעזור לך. חג שמח איל
Re: פלטה אוניברסלית לרוטרהיי אייל,
תודה על המענה, הרוטר שלי הוא של חברת היטאצ'י. את המובילים כבר הזמנתי באתר הבא יחד עם ג'יג ליצירת מחברים ( אגב יש להם דברים מאוד מעניינים ) http://www.mlcswoodworking.com/shopsite ... table.html המובילים מאוד דומים לאלו שהצגת, ראה תמונה. אולם את הפלטה לא הזמנתי ואני מעוניין לרכוש אותה כאן בארץ, האם עדיף להמתין עד שאקבל את המובילים, או שדגם הרוטר מספיק? שוב תודה וחג שמח
Re: פלטה אוניברסלית לרוטרפלטת בסיס חדשה תוכל לכרסם אצל כל כרסם בישראל, או לנסות לעשות לבד.
אבל כדאי שתחכה ותראה אולי זה יתאים לפלטת הבסיס שלך בלי צורך בפלטה חדשה. תתחדש
Re: פלטה אוניברסלית לרוטרתודה רבה,
אשמח להתייעץ איתך בשעת הצורך, לגבי חומרים, בעלי מקצוע וכד'. קובי
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים | |||||