הפורום ניראה ממש ישן
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
Re: הפורום ניראה ממש ישןאנחנו אכן גירסה אחת אחורה, קצת מפגרים
תיאורטית הייתי עושה את המעבר כבר מזמן אבל יש בעיה עם המידע ששמור בצורה קצת לא טובה (וההתקנה של הגרסה החדשה הופכת אותו לג'יבריש). בנוסף אני בכלל רוצה להעביר את הפורום לדרופל גרסה 6. אבל דברים טובים לוקחים זמן, ובמקרה שלי לצערי, הרבה זמן.
Re: הפורום ניראה ממש ישןלדעתי הדבר שהכי חסר בפורום הוא RSS שו ATOM FEEDS.
Re: הפורום ניראה ממש ישןתודה שלמה,
במשך לא מעט זמן היתה האפשרות (וגם אין ממש בעיה להחזיר), אבל מכיוון שהיחיד שנרשם לעדכונים היה אני - אז הפסקתי כדי להוריד כפתור מהממשק העמוס גם ככה. אם תהיה דרישה לעניין אשמח להוסיף, אבל התוכן יהיה חלקי (רק הכותרת וקצת מהטקסט) - בשביל לקרוא את מלוא ההודעה תתצטרכו עדיין להגיע לאתר.
Re: הפורום ניראה ממש ישןכחלק מהתעניינותי בתחום, אני משוטט באתרים שונים באינטרנט. אין לי אפשרות להכנס כל יום לכל אחד מהאתרים רק לבדוק האם יש משהו חדש ומעניין, ולכן אני רשום לRSS שלהם. כמובן אני מפספס אתרים רבים וטובים שאין להם אופציה לRSS, אליהם אגיע רק דרך google כאשר אחפש משהו ספציפי.
היות ואתר "נגרות" מצא חן בעיני ברמת המשתמשים והתוכן (מלבד היותו ישראלי ולכן רלבנטי יותר), אני מבקר בו לעיתים תכופות לראות מה התחדש בו. באופן אישי היה לי קל יותר לקבל התראה בצורת feed כאשר השתנה תוכן באתר גם אם זה ידרוש ממני אחר כך להכנס לאתר לראות את מלא התוכן.
Re: הפורום ניראה ממש ישןעל איזה גירסה של phpBB ודרופל אתם יושבים עכשיו? אולי אני יוכל להציע פיטרון להמרה של בסיס נתונים לגירסאות החדשות.
Re: הפורום ניראה ממש ישןשלמה, אני אוסיף את הלינק מחדש בהזדמנות ראשונה
הנה הלינק לfeed http://www.nagaroot.com/forum1/smartfee ... y=standard צבי - אני אשמח לשוחח איתך על העניין בטלפון 0545211548
Re: הפורום ניראה ממש ישןמעולה, נרשמתי.
תודה
Re: הפורום ניראה ממש ישןהלו.... זה נגרות זה ?
Re: הפורום ניראה ממש ישןאני מתנדב לעצב את הסקין.
בהצלחה
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים | |||||