חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

ייבוא אישי - עזרה

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

ייבוא אישי - עזרה

הודעהעל ידי eyal g » 28 פברואר 2009, 21:57

אני מתכנן קניה של מספר מוצרים בארה"ב באמזון, משלוח לאחותי ואיסוף לארץ ע"י אבי.
אני רוצה לחסוך בעלויות ככל שניתן, ולכן קניתי מוצרים שערך כל אחד קטן מ200$ כדי להמנע ממכס.
שאלתי -איך אני מקבל החזר מס על הקניות? (יש מס אוטומטי שנוסף בקניה משהו כמו 5% ).
האם כדאי שאבי ירכוש את המוצרים על שמו כדי למנוע בעיות בהחזר?

אשמח לשמוע מנסיונכם.
eyal g
סופר משתמש

Re: ייבוא אישי - עזרה

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 28 פברואר 2009, 22:32

eyal g כתב:אני מתכנן קניה של מספר מוצרים בארה"ב באמזון, משלוח לאחותי ואיסוף לארץ ע"י אבי.
אני רוצה לחסוך בעלויות ככל שניתן, ולכן קניתי מוצרים שערך כל אחד קטן מ200$ כדי להמנע ממכס.
שאלתי -איך אני מקבל החזר מס על הקניות? (יש מס אוטומטי שנוסף בקניה משהו כמו 5% ).
האם כדאי שאבי ירכוש את המוצרים על שמו כדי למנוע בעיות בהחזר?

אשמח לשמוע מנסיונכם.

אני לא יודע לגבי המכס בארץ, אני לא בטוח שהשיטה תעזור (לא נראה לי שהם בודקים פריט פריט אלא את הסה"כ)...
לגבי ארה"ב אני מניח שאתה שולח את המשלוח לניו יורק שם מוטל מס על קניות, אם תוכל לשלוח את הקניה לכתובת בניו ג'רזי במקום (ברור לי שזה לא כזה פשוט) ניתן לחסוך את המס, בכל מקרה כל קניה שמבוצעת במדינת ניו מחויבת במס רכישה - לעיתים בחנויות ספציפיות (לא ברשת) ניתן להתחמק מכך (כמו בארץ לקנות שחור) - כאמור בניו ג'רזי אין מס קניה - וזה מאוד קרוב לניו יורק בכל מקרה.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: ייבוא אישי - עזרה

הודעהעל ידי Shlomo » 01 מרץ 2009, 00:26

ברוב המדינות בארצות הברית (למעט ניו ג'רסי ועוד מספר מדינות) כל קניה מחוייבת במע"מ שנע בין סדר גודל של 4% עד 9%. אולם, ברוב המדינות המס הוא רק על קניות שמתבצעות בתחומן, דהיינו שאתה קונה בחנות שממוקמת באותה מדינה. כתוצאה מכך כאשר קונים באינטרנט, ניתן לקנות מחנויות שממוקמות במדינות אחרות ולהימנע מתשלום מע"מ.
לאמזון סניפים במדינות שונות בארה"ב לנושאים שונים; בכתובת המצורפת תוכל למצא את רשימת הסניפים שלהם. בכל מקרה, במידה ואחותך גרה באותה מדינה שאמזון ממקומת וגובים ממך מס, כדאי לך לשקול לקנות בחנות אחרת ממדינה אחרת. בארה"ב הנושא מאד מאד מפותח וישנם חנויות מקצועיות רבות במחירם הרבה יותר נוחים משאר בארץ.
הערה: במידה ואתה מתכוון לרכוש מוצר חשמלי, שים לב שמתח החשמל בארה"ב הוא 110V ורק חנויות ספורות מוכרות ציוד שמתאים לארץ (בדרך כלל הציוד החשמלי שמתאים ל220V איננו זול כל כך בארה"ב ולא כדאי לייבא משם).

הלינק של אמזון:
http://www.amazon.com/Locations-Careers ... =239370011[/url]
Shlomo
משתמש ותיק

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־9 אורחים