שתי הצעות הועברו עד כה למכרז לקיום המיפגש ב-27 במרץ.
הצבעה במשאל המופיע כאן תאפשר לקבוע את העדפות רוב החברים, ועם זה נלך לנשיא המדינה.
משאל: איפה יתקיים המיפגש הבא?
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
משאל: איפה יתקיים המיפגש הבא?שתי הצעות הועברו עד כה למכרז לקיום המיפגש ב-27 במרץ.
הצבעה במשאל המופיע כאן תאפשר לקבוע את העדפות רוב החברים, ועם זה נלך לנשיא המדינה.
Re:בתנאי שלמפסיד יש זכות ללא מכרז למפגש הבא. תגובה למושיק[b]מושיק ידידי,
אתה מוזמן אלי בכל עת גם אם לא אזכה במכרז, לפני המועד שנקבע וגם אחריו. ברוך הבא בצל קורתי. !!!![/b]
Re: משאל: איפה יתקיים המיפגש הבא?שלום לכולם
אם עוד לא מאוחר אשמח להיכנס למישאל היכן יתקיים המפגש הבא. לא הספקתי להגיב בזמן. אני גר במודיעין, יש מקום נוח במרפסת, יש שולחן ראוטר שאפשר להדגים עליו. כמו כן ניתן יהיה לראות: 1. שואב אבק מרכזי שבניתי. 2. מנגנון אוטומטי לבקרה על השואב. 3. שסתומים עם בקרה חשמלית לפתיחה וסגירה בצורה נוחה. הכול בניה עצמית. מקווה שהצלחתי לשכנע.
Re: משאל: איפה יתקיים המיפגש הבא?Hi,
If I may add, we might like to get together in a place that has some additional tools so we can demonstrate some more tricks and techniques. We will need a band saw or a jigsaw, preferably router table, a working bench etc. Unfortunately I do not know Where SALEIT is, so I may need some help getting there at due time. Regards, Shai
Re: משאל: איפה יתקיים המיפגש הבא?לאור תוצאות המשאל כרגע ולאור חברותי הטריה בפורום וכדי לא לעורר חלילה אי נעימויות, אין לי בעיה להסיר בשלב זה את הצעתי לארח את המפגש הקרוב בביתי , תוך הבטחה לחזור על ההצעה לקראת המפגשים הבאים.
כ"כ ברצוני להרגיע את המודאגים. התמונה שצורפה להצעתי הינה מלפני למעלה משנה. הפרגולה הושלמה מזמן. אין לי בעיה עם פרגולות ופרוייקטים גדולי נפח אחרים. חסר לי נסיון דווקא עם הפיצ'פקס הקטנים יותר ובזה אשמח ללמוד מנסיון החברים ובברכת חברים אסיים ההודעה ואלך לישון
מפגש יוק..??יאיר, לא הולכים לאופוזיציה בקלות כזאת..
Re: אל דאגה יאיר הפעם הבאה מובטחת לך במידה ויהיה אקטואליחברים יקרים, הכל מתקבל ברוח טובה ובכוונות טובות. לא עברתי לאופוזיציה -הצטרפתי לקואליציה אפילו בלי דרישה לרוטציה. מאחל לכולנו הרבה בריאות ומפגשים מעניינים
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||