חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

צביעה באפוקסי(יסוד לבן - פיבר) - צבע דו רכיבי עם מקשה

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

צביעה באפוקסי(יסוד לבן - פיבר) - צבע דו רכיבי עם מקשה

הודעהעל ידי Amir28 » 28 דצמבר 2008, 19:56

שלום רב מחפש חנות נוספת חוץ מ"טופ קולור" בת"א אשר מוכר צבע אופקסי וממלא אותו בספריי לפי בחירת גוון של הלקוח .

שאלתי השנייה לאחר ששוחחתי עם מספר צבעי רהיטים

הבנתי שעדיף לצבוע על עץ כמו MDF מאשר על סנדוויץ' מצופה פורמייקה .

האם מישהו יכול להסביר במה יותר טוב ה - MDF מהסנדביץ' מצופה פורמייקה - מבחינת צביעה באפוקסי .

הצלחתי להשיג מחיר של 70 ש"ח לצבע אפוקסי דו רכיבי עם שמוסיפים לו מקשה , מחיר של 70 ש"ח לליטר , הבעייה שהוא בא בקופסא ואין לי איירלס וקומפרסור .

מחיר 400 מ"ל - צבע פולריטאני - אצל טופ קולור בספריי 70 ש"ח .

הייסוד לבן (פיבר) - נמכר ב -230 ש"ח ל - 7.5 ליטר - מול 70 ש"ח לספריי ב
"טופ קולור" .

האם מישהו מכיר חנות שתמכור לי צבע אפוקסי ותמלא לי אותו בספריי , או מצבעה שתסכים שאני יצבע אצלה וישלם לה לפי שעה , או חבר פורום שיהיה מוכן לתת לי להשתמש בציוד כזה - תמורת תשלום .
Amir28
סופר משתמש

Re: צביעה באפוקסי(יסוד לבן - פיבר) - צבע דו רכיבי עם מקשה

הודעהעל ידי maamoon » 29 דצמבר 2008, 06:34

וואוו וואוו וואוו כמה אתה מבלבל מוסגים וכמה רואים שאתה לא עובד עם מקצוענים... טופ קולור לא שמעתי עליהם כנראה חברה חובבנית בצבע מקצועי, תלך לאפריים צבעים, או גוונים אצלם אפשר להסיג איירסול (תרסיס) או אצל שחם שחמורוב בראש העין, לכולם יש דפי אנטרנט ומזכירות במרכז, תגיע אליהם ותראה מחסן מלא צבע....

אתה מבלבל המון מוסגים גם לי אין איירלס ולא היה וגם לא שואף שיהי ואני מתיז מקצועי רוב ימי עבודתי...
אפוקסי בשפת העם הוא אותו הדבר כמו פולתריין , אומנם שני מוסגים שונים, פולתריין בא עם מזרז, ויש לו יסוד פותריין דו רכיבי מתאים לבן או שחור בהתאם לצבע...

מה אתה מי אתה וכמה זמן אתה בעולם הצבע ולאיזה מטרה?
סמל אישי של המשתמש
maamoon
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים