שלום לכולם
האם משהו התנסה בבנית שולחן לטרימר
האם כדאי לקנות מוכן - כמו זה המצורף
או לבנות לבד?
תודה מראש
בניית שולחן לטרימר
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
בניית שולחן לטרימרשלום לכולם
האם משהו התנסה בבנית שולחן לטרימר האם כדאי לקנות מוכן - כמו זה המצורף או לבנות לבד? תודה מראש
Re: בניית שולחן לטרימרבדרך כלל כשבונים שולחן לטרימר אז מנגנון ההרמה אינו נחוץ, רק עבור ראוטר גדול משתמשים במנגנון שמעלה ומוריד את הראוטר.
לכן, כל מה שאתה צריך כדי לבנות שולחן לטרימר זו הפלטה העליונה, שניתן לקנות או להכין לבד מלוח פרספקס, אם כי ניתן להשתמש אפילו בחתיכת סנדוויץ' 6 מ"מ. להלן תוצאות חיפוש לבניית שולחן טרימר: trimmer palm router table
Re: בניית שולחן לטרימרהכי חשוב לי זה הגדר שיהיה אפשר להזיז קדימה ואחורה
האם אפשר לבנות גם את זה מעץ?
Re: בניית שולחן לטרימרכן בהחלט, אפשר לבנות גדר מעץ, ואין צורך במסילות אלומיניום.
ראה למשל תמונה מצורפת, שנלקחה מהסרטון הזה. לפי דעתי, מדובר בשולחן קטן ולא מסובך, שניתן לבנות לבד משאריות.
Re: בניית שולחן לטרימר
אני משתמש בשולחן כתר כשולחן ראוטר (שנקרא Jobmade - פתרון לעניים Aluminum Router Lift Table Woodworking Engraving Adjustable Lab Stand Table Lifting Stand Rack lift Lifter Woodworking Benches ובאמצעותו (אחרי שהגבהתי אותו עם רגל מעץ) אני מרים את הראש עד לגובה הרצוי, נועל את הראוטר (של מקיטה) ומשתמש. לסיכום, גדר חשובה מאד ולדעתי גם אפשרות להרים ולהוריד לא פחות. בהצלחה
Re: בניית שולחן לטרימרהאם התכוונת לזה?
זה נראה לי פשרה טובה- כי זה לא מסבך אותי עם בנית השולחן עצמו. לגבי הגדר שבסרטון - האם אפשר לוותר על התומכים האחוריים שלה ולהשים ברגים בגדר עצמה?
Re: בניית שולחן לטרימר
בדיוק כזה... הבסיס של הראוטר מקיטה מתאים לחורי הברגים של השולחן כתר וכאשר אני משתמש בראוטר אני שם את ה"מעלית" הזו (היא מחוברת למעין מעמד עץ- רגל עץ) מתחת לראוטר, משחק עם הגובה ואז נועל את הבסיס מקיטה ומכאן למעשה ה"מעלית" סיימה את תפקידה בשלב הזה. זה פיתרון לא הכי נוח לא הכי מקצועי אבל עבורי כאשר אני משתמש פעם ב... זה עונה על הצרכים. לא הבנתי את שאלתך לגבי ברגים וגדר. בכל מקרה,אני אלתרתי סוג של גדר (בניתי פרופיל L משתי קורות סנדוויץ) עם חורים בדיוק במרווח של המסילות בשולחן וברגים מתאימים (לדעתי השולחן הגיע עם ברגים שבהם השתמשתי) וזהו... לא הכי מדוייק אבל בשביל מה שהייתי צריך זה עשה את העבודה.
Re: בניית שולחן לטרימרמזה, שולחן עבודה של כתר?
יש מצב לתמונה?
Re: בניית שולחן לטרימראין לי אפשרות לתת תמונה, שולחן מקופל במחסן וגם הראוטר.
תעשה חיפש לשולחן כתר JOBMADE ותסתכל בתמונות, או גש בכל ACE, או הום סנטר אולי יש בתצוגה ותוכל לראות בעיניים. רק תוודא שבסיס הראוטר שלך תואם את החורים של הפלטה בשולחן, אחרי שתראה את השולחן תבין למה כוונתי. שוב חשוב לציין, זה לא תחליף לשולחן מקצועי, זה פתרון פשוט וזול מאד (השולחן עולה כ- 350 ש"ח ומשמש בנוסף כשולחן עבודה לכל שימוש) אם ברצונך לבצע עבודות שרמת הדיוק זה לא במעלה הראשונה. בהצלחה
Re: בניית שולחן לטרימראני קניתי את ה"מעלית" הזאת ובניתי לה שולחן וגדר והכל.. ואני ממש מבסוט על איך שהיא עובדת. ממש נוחה
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||