שלום,
שידות מעץ מלא (מפלטת לאמי אלון מבוקע), אחרי שנתיים רואים כמה מקומות שהעץ נפתח - 4-5 ס"מ כמין חתך בעץ (לא פוסל אפשרות שאולי זה מהתחלה והיה קשה לשים לב), בהנחה וזה קרה עם הזמן, יש דרך לעשות לתקן את הקיים ולמנוע שלא ייקרה?
תודה
עץ מלא שנפתח
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
עץ מלא שנפתחשלום,
שידות מעץ מלא (מפלטת לאמי אלון מבוקע), אחרי שנתיים רואים כמה מקומות שהעץ נפתח - 4-5 ס"מ כמין חתך בעץ (לא פוסל אפשרות שאולי זה מהתחלה והיה קשה לשים לב), בהנחה וזה קרה עם הזמן, יש דרך לעשות לתקן את הקיים ולמנוע שלא ייקרה? תודה
Re: עץ מלא שנפתחמציע שתעלה תמונות, קשה להבין ככה
imgbb .com
Re: עץ מלא שנפתח
צירפתי מה שמוקף באדום, אם כי זה פחות בא לידי ביטוי בצילום.
Re: עץ מלא שנפתחהשאלה כמה זה מפריע לך.
אם יש לך את הזמן והאמצעים אתה יכול לעשות ממילוי אפוקסי עד tie bow. קח בחשבון שתצטרך לעשות גימור מחודש...
Re: עץ מלא שנפתחכמו שאמר ניר למלא באפוקסי עם אבק ליטוש (אם יש לך)
אבל לפני אני אישית הייתי פותח את החריצים עם סכין / מפסלת ואז ממלא באפוקסי, יש לשים לב כדי שהאפוקסי לא ינזל החוצה מלמטה ומהצד יש לשים מסקנטיפ !!
Re: עץ מלא שנפתחיש עוד אופציה, של פיטר עץ. חומר די זול, שקיים במספר גוונים, כך שיכול להיות שתמצא בצבע דומה לשולחן שלך.
בניגוד להצעה של האפוקסי, הפילר לא נותן חוזר מבני, אבל בסדק עדין כזה ובשימוש כשולחן לא נראה לי שזה קריטי. היתרון העיקרי הוא שזה יהיה הרבה יותר פשוט וקל לביצוע.
זה קשור למזג האויר או משהו דומה (היווצרות הסדקים)? אם הנגר בעצמו מסדר את זה, הוא יכול לתקן את זה במקום בלי לקחת את זה לנגרייה? אחרי התיקון, באיזור שבו הוסיפו אפוקסי רואים שונים ביחס לאיזורים שמסביב? תודה
Re: עץ מלא שנפתחאם זאת עבודה של נגר והיא באחריות, אז תן לו לטפל בזה...
לעניות דעתי מהתמונה נראה שהעץ פשוט נשבר, זה לא דבר שקורה מעצמו. יתכן שהוא נשבר קודם לכן והודבק באופן לא מוצלח, ולכן עכשיו יש הפרדות.
Re: עץ מלא שנפתחשלום,
אחרי שהגדלתי את הצילום שלך, נראה לי שמקום הסדק עבר כבר טיפול של מילוי לפני שהגיע אליך. בברכה, איזי
תודה, אבל למיטב זכרוני זה לא היה בהתחלה שקיבלנו את זה, אבל ייתכן שזה כפי שאתה אומר. אמרתי לנגר על המילוי כי הוא מעצמו לא הציע פתרון (רק אמר שזה יכול לקרות כי זה עץ מלא) עד שציינתי את הפתרון שפירמתם כאן.
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] ו־19 אורחים |