מגדל למידה מתקפל
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
Re: מגדל למידה מתקפלמגניב. הרגליים נהיות דקות יותר כלפי מטה או שזו אשליה אופטית?
Re: מגדל למידה מתקפלאהבתי את התוצאה השטוחה לחלוטין במצב המקופל.
איפה הרצפה נמצאת במצב המקופל? אני לא מצליח להבין מהתמונה. כמו כן -ציינת שיש אפשרות לשלושה גבהים - איך משנים את גובה הרצפה? האם במצב הגבוה לא צריך מדרגה כדי שהילד יטפס לפלטפורמת העמידה?
Re: מגדל למידה מתקפלראשית ניקו לא הרגלים לא נעשות דקות יותר למטה זו טעות אופטית.
ולך אבי מצורפות שתי תמונות נוספות המראות איפה המשטח שהוא מקופל, וכן גם את 3 המפלסים
Re: מגדל למידה מתקפל
ואני חשבתי לתומי כי מגדל נבנה לילדה ולילד. לא ? כל הכבוד לרן על השיתוף. וגם על העבודה.
ישראל זה מגדל אחד משנים עבור תאומים (בן ובת)
ישראל, עם הכבוד למרב מיכאלי, אני משתמש בצורה המסורתית, של שימוש בזכר יחיד במקרה של התייחסות לאדם אנונימי. אתה רשאי לקרוא לי מיושן או עצלן - לבחירתך.
Re: מגדל למידה מתקפלישראל, עם הכבוד למרב מיכאלי, אני משתמש בצורה המסורתית, של שימוש בזכר יחיד במקרה של התייחסות לאדם אנונימי. אתה רשאי לקרוא לי מיושן או עצלן - לבחירתך.[/quote]
אני מבקש סליחה. ומבקש לציין כי דברי נכתבו בהומור. ( בצירוף 2 צחקנים) אם לא צוחקים אז ..... כך אמרו גששנו לפני שנות דור. רק שתמשיך להיות עצמך. בלי כל תווית.
Re: מגדל למידה מתקפלרן, יצא יפה מאוד. אני מאוד אוהב שילוב של צבע לבן עם עץ טבעי.
הלוחות הם סנדביץ עם פורמייקה לבנה? נראה מהתמונות שעשית לסנדביץ עיגול עם ראוטר בקצוות? האם גם יישמת איזשהו גימור על הדפנות החשופות של הסנדביץ? Sent from my Pixel 5a using Tapatalk
Re: מגדל למידה מתקפליפה מאוד רן, פתרון חכם.
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים | |||||