סידור סדנא
14 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: סידור סדנאפיני, צירים אתה בונה מהתוכניות שלו או קונה מוכנים?
Re: סידור סדנאראיתי את הציר הקנוי. לא החלטנו עדיין כי לא החלטנו באיזה מסילות היקפיות להשתמש.
Re: סידור סדנאתודה לכל המגיבים הנוספים
אדי, מבחינת בידוד רעשים הוא דיי הפתיע אותי לטובה. הייתי בטוח שהזכוכיות למעלה יורידו משמעותית את הבידוד, אבל באופן מפתיע לא משפיעות כל כך. הפעלתי את המסור בפנים, יצאתי החוצה וסגרתי את הדלת. הרעש מבחוץ בהחלט סביל לגמרי לעומת לעבוד עם המסור בחוץ. אין ספק ששיפרתי את האיכות חיים של השכנים בימי שישי. לגבי הרצפה, האמת שחשבתי להוציא אותה לגמרי (מתחת יש ריצוף) ופשוט לאטום את התחתית של המחסן כדי שלא יחדרו מים. הסיבה העיקרית היא שהציוד כבד, וגם עם גלגלים סבירים (8-10 ס"מ קוטר, רוחב כ-2 ס"מ), זה פשוט מייצר "שקעים" ברצפה (בעיקר השולחן העבודה, הוא הכי כבד כרגע). בינתיים חיי עם זה, מחכה לראות איך יהיה בחורף. SEVEN, זה היה רעיון שחשבתי עליו גם כן, רק שהיה נראה לי "מוזר" לשים שולחן מול הדלת. אבל עכשיו שהעלת את זה, אשחק עם המודל במחשב לראות איך זה נראה. לגבי החומרי גלם, לצערי אין לי מקום מוצל/מקורה (שגם יקבל אישור אחסנה)...התנאי מעבר ל"שיהיה יפה" היה גם שאני מחזיר לה את המחסן לתפקיד של מחסן באמת ![]() ![]() ![]() עופר, כמו שרשמתי, עברתי מחלל של 1.6 על 1.8 בערך ![]() ![]() ![]() פיני, פיטר מילרד כמובן נמצא ברשימת הצפייה שלי, יש משהו מאד "מרגיע" בסירטונים שלו. אני משתעשע ברעיון של שולחן עבודה עם DOG HOLES, יותר בשביל אביזרים שנים לקליבות וכו', אבל בספק לגבי היכולת שלי לייצר אחד כזה מספיק מדוייק (אם כי עשיתי ניסוי של להדפיס תבנית בתלת מימד, אבל עדין לא הגעתי לנסות אותה בפועל). מסור סרט זה בהחלט כלי שהייתי רוצה להוסיף בהמשך הדרך, במיוחד בשביל RESAW שכרגע אני מבצע על המסור שולחן בצורה לא יעילה כל כך. תודה לכולם על הרעיונות, עכשיו יש לי הרבה יותר דברים לחשוב עליהם ![]()
Re: סידור סדנא
מחסן "אמיתי" הוא אכן עדיף, אבל אני התכוונתי למשהו בגובה של מטר נגיד, מין סככה נמוכה כזו שמתחתיה העצים.
14 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים |