שלום לכולם,
מחפש לקנות מנוע עבור בניית מלטשת דיסק שולחנית.
במידה ומישהו מוכר, אשמח לשמוע.
תודה
ויטלי
0547616637
מחפש מנוע לבניית מלטשת דיסק
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מחפש מנוע לבניית מלטשת דיסקשלום לכולם,
מחפש לקנות מנוע עבור בניית מלטשת דיסק שולחנית. במידה ומישהו מוכר, אשמח לשמוע. תודה ויטלי 0547616637
Re: מחפש מנוע לבניית מלטשת דיסקאני אבדוק מה יש אצלי
חד או תלת פאי?
Re: מחפש מנוע לבניית מלטשת דיסקתודה.
עדיף חד פאזי. אפשר גם תלת.
Re: מחפש מנוע לבניית מלטשת דיסקאם אני לא טועה, יש לי במחסן מיקסר עם מנוע עובד. היתרון שם הוא בורר מהירויות מובנה - אבל לא בטוח שיש לו מספיק מומנט. יש לי גם מנוע של הליכון, הוא אמור להיות חזק מספיק, אבל רשום עליו שמתח העבודה הוא 180 וולט. לא בטוח איך הוא יגיב ל-220 וולט (או 240).
דבר איתי אם אתה מעוניין.
Re: מחפש מנוע לבניית מלטשת דיסקרק הערה קטנה - מנוע של הליכון הוא בד"כ מנוע DC, בחיבור ישיר לרשת AC המנוע ינהם קצת, יתחמם ויעלה עשן שבד"כ יעיד על סלילי רוטור שרופים, אבל באם פרקת מהליכון, יש סיכוי טוב שהבקר שמיש
Re: מחפש מנוע לבניית מלטשת דיסק
מנוע של מכונת כביסה יהיה מתאים לסוג של מלטשת שולחנית דיסק, ובתנאי שיש לו ציר מספיק ארוך לחבר אליו דיסק מסיבי שיהיה בשיווי משקל למהירות הסיבוב. ? ויש למכונת הכביסה גם בורר מהירויות, האם זה יתרון או חיסרון ? יש לי היום דיסק שולחני קנוי, אבל אין לו פתרון נכון לשאיבת האבק, והאבק שהוא עושה זה אסון אקולוגי.
Re: מחפש מנוע לבניית מלטשת דיסק
לצערי אין את הבקר. מישהו זרק ליד הבית הליכון מפורק לחתיכות, כנראה אחרי נסיון לתקן לבד. הרבה חלקים היו חסרים. אספתי את המנוע מתוך מחשבה שיום אחד אולי אגיע ללבנות מזה משהו. זוכר רק שעל התווית שעליו כתוב 180V - לא זוכר אם מצויין סוג המתח. מה שיותר מטריד הוא שאין מקרא לחוטים שנכנסים למנוע...
Re: מחפש מנוע לבניית מלטשת דיסקישראל -
מנוע של מכונת כביסה לא תמיד יהיה זהה, היום הנטייה היא להשתמש במנועים יונברסלים במרבית האפלינסז, זה נובע מהאופן שבו ניתן לשלוט במהירות, במומנט ובכיוון הסיבוב, מנוע כזה ממש לא מתאים למטרה שציין בעל הפוסט, בד"כ לא נדרשת שליטה על המהירות, ובכל מקרה תדרש למעגל שליטה כל שהוא (free-run המנוע יסתובב סופר מהר) מנועי אינדוקציה יספקו מהירות סבירה (לדעתי לא נדרש יותר מ1500RPM - כלומר מנוע עם ארבעה קטבים), יהיה דיי פשוט לחיבור, ולדעתי גם יותר זמין לגבי חיווט של מנוע Treadmill DC, בעיקרון ישנם ארבעה חוטים - אדום, שחור ושני כחולים. האדום/שחור זאת ההזנה, בד"כ PWM של 120V (אם תחשב את הRMS של מתח DC פועם עם קבל ישור, תקבל בערך 180V שזה המתח שהמנוע מתוכנן לעבוד בו). חיבור ההזנה הפוך יהפוך את כיוון סיבוב המנוע, תוכל לחבר את המנוע לספק מתח ישר רק שים לב שהמנוע לא יזוז ללא מתח התחלתי גבוהה, בד"כ 20V) שני החוטים הכחולים נועדו להספק הגנה טרמית ולמנוע התחממות יתר, ניתן להתעלם מהם אם האפליקציה לא ממש מעמידה את המנוע במאמצים)
Re: מחפש מנוע לבניית מלטשת דיסק[quote="wood_works"]ישראל -
מנוע של מכונת כביסה לא תמיד יהיה זהה, היום הנטייה היא להשתמש במנועים יונברסלים במרבית האפלינסז, זה נובע מהאופן שבו ניתן לשלוט במהירות, במומנט ובכיוון הסיבוב, מנוע כזה ממש לא מתאים למטרה שציין בעל הפוסט, בד"כ לא נדרשת שליטה על המהירות, ובכל מקרה תדרש למעגל שליטה כל שהוא (free-run המנוע יסתובב סופר מהר) מנועי אינדוקציה יספקו מהירות סבירה (לדעתי לא נדרש יותר מ1500RPM - כלומר מנוע עם ארבעה קטבים), יהיה דיי פשוט לחיבור, ולדעתי גם יותר זמין תודה על המידע. מכאן אנסה להתחיל.
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים | |||||