שלום חברים,
יש לי ערוגונת קטנה ששנים לא הצלחתי לגדל בה כלום.
אין בה עומק - אין ניקוז, לכן החלטתי לעבור לאדניות.
ומה, סתם אדנית... לא יפה.
בקיצור, הוצאתי כל השאריות של אורן שאספתי בשנים האחרונות מפחים ומזבלה, הגיע זמנם.
חידוש גינה.
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חידוש גינה.שלום חברים,
יש לי ערוגונת קטנה ששנים לא הצלחתי לגדל בה כלום. אין בה עומק - אין ניקוז, לכן החלטתי לעבור לאדניות. ומה, סתם אדנית... לא יפה. בקיצור, הוצאתי כל השאריות של אורן שאספתי בשנים האחרונות מפחים ומזבלה, הגיע זמנם.
Re: חידוש גינה.יפה, סחטיין על ההשקעה באדנית.
אם תשים יריעת פלסטיק בתוך העדנית עץ תוכל להיפטר מהעדנית פלסטיק. יכול להיראות אולי קצת יותר טוב. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Re: חידוש גינה.העבודה נראית 10
שתי שאלות לי אליך. למה משמש הלוח העליון רק בחזית הראשית. לא רואים את חיבורי הקרג של קירות האדנית. האם הקירות מחוברות בשיטה אחרת ?
Re: חידוש גינה.נראה מעולה. עם מה צבעת?
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk רעיונות עשה זאת בעצמך ונגרות - XDIY with Itzik
ערוץ יוטיוב - https://www.youtube.com/c/itzikdiy בלוג - https://www.itzikdiy.com
Re: חידוש גינה.
אם להסתכל טוב על הקושרות שבתמונה הראשונה אפשר לראות חריץ דקורטיבי על החלק מהן - אלו העליונות. וגם רואים שם חריצים לדפנות שיושבות שם ללא דבק ורק קושרות מחוברות לרגליים עם ברגי קרג, גם בלי דבק. מקווה שהבנתי את השאילה.
Re: חידוש גינה.
פוליאור על בסיס מים עם מברשת.
Re: חידוש גינה.יפה מאוד!
החריץ הדקורטיבי בחלק העליון של הרגליים נעשה עם מסור שולחן?
Re: חידוש גינה.כל החריצים נעשו עם ראוטר וכיפות של רגליים זה חיתוך ב-15 מעלות במשור שולחן.
Re: חידוש גינה.תודה על התשובות, ועל הפירוט.
הייתי רוצה להיות חצוף ולשאול. כמה זמן לקח לך לבצע את העבודה הזו. כי מהבנתי את התשובה שלך, יש סביב העבודה הזו המון עבודה שאינה נראית. כשראיתי את העבודה שלך לראשונה אהבתי את המראה. עכשיו אני מתפעל מהביצוע. כמה פשוט כמה מרתק.
Re: חידוש גינה.תודה על הפירגון!
גם על עבודות אינטרסיה שלי אנשים תמיד שואלים - כמה זמן זה לוקח? ואני אף פעם לא יודע להגיד כמה זה היה נטו, שעה פה, שעה שם... דווקא פרויקט הזה לא היה ארוך מדי, והכי הרבה זמן לקח לי להפוך כל מיני מדפים וחלקי מיטות שונות לחומר גלם אחיד. גם צביעה בשלוש שכבות היתה נראית לי לא נגמרת.
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־10 אורחים | |||||