חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

מלטשת סרט

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

מלטשת סרט

הודעהעל ידי Itzik33 » 12 מרץ 2021, 16:29

שלום לכולם

אני מחפש לרכוש מלטשת סרט. ראיתי מספר דגמים ברשת שכולם עם אותם נתונים מבחינת רוחב סרט, הספק מנוע וצורה כללית.
עשיתי תמונה עם ארבע (אפשר למצוא עוד) דגמים חלקם דגמי מדבקה וחלק מותגים וסידרתי אותם לפי עלויות.

האם למישהו יש סוג כזה או דומה של מלטשת שיכול להמליץ עליה ?
לדעתכם האם יש הבדל בין ה- KARNAF ב- 510 ש"ח ל - FEMI ב 1000 + ש"ח ?
האם יש הצדקה לשלם פי 2 מחיר ?

תודה לעונים

שבת שלום

איציק
קבצים מצורפים
KARNAF.png
Itzik33
סופר משתמש

Re: מלטשת סרט

הודעהעל ידי Alex Milch » 12 מרץ 2021, 18:10

KARNAF ו-Einhell נראים זהים, את האחרון קניתי לצערי, מיבנה וחומרים בתת רמה הכי גבוהה.
יש לי משחזת שולחנית של FEMI היא בסדר גמור, תוצרת איטליה. ה-FEMI וה-DELTA נראים זהים פרט למפסק הראשי.
אם ה-DELTA הוא DELTA מקורי, לך על זה, מותג עם ציוד ברמה טובה מאד ואין סיבה לשלם על ה-FEMI יותר.
Alex the Cheesepenter
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש

הודעהעל ידי oferyuval » 12 מרץ 2021, 20:02

היה כאן דיון על מלטשת סרט זולה מאד
viewtopic.php?f=1&t=10331
oferyuval
סופר משתמש

הודעהעל ידי Itzik33 » 13 מרץ 2021, 09:43

תודה על התשובות, עברתי על הדיון בקישור ולא החכמתי לצערי.
אני פונה לאלכס המגיב הראשון, סתם מתוך סקרנות אם יש לך את FEMI למה היית צריך מלטשת נוספת ורכשת את EINHELL ?

בכל מקרה רשמת מבנה חומרים זולים, האם תוכל בבקשה לפרט ב- EINHELL, במה בא לביטוי ה"זולות" שלה ולתת השוואה מניסיונך בין שתי המלטשות שרכשת.

אני בדעה שהזול בסוף יוצא יקר ונוטה תמיד לרכוש כלים מקצועיים אבל מצד שני לכלי שמשתמשים בו פעם ב.. לא בא לי להוציא סכום גבוה.

אבל אני כן יכול לספר שרכשתי לפני כשנה מקדחת עמוד 13ממ פשוטה כי אני משתמש פעם ב.. אבל שצריך זה דרעק אמיתי.

תודה

איציק
Itzik33
סופר משתמש

הודעהעל ידי Meniho » 13 מרץ 2021, 17:15

אני רכשתי מלטשת סרט של Einhell ואני מתחרט על כך בכל פעם שאני רק מסתכל עליה.
חלשה מאוד ולא נוחה לשימוש, יש צורך במשחקי איזון כל זמן שהיא בפעולה.
אך גם היום כחובבן לא הייתי יודע איזו לרכוש כי עדיין אין לי מקור למידע בנושא וגם אין מספיק מבחר.
Meniho
משתמש ותיק

הודעהעל ידי Alex Milch » 13 מרץ 2021, 18:24

Itzik33 כתב:תודה על התשובות, עברתי על הדיון בקישור ולא החכמתי לצערי.
אני פונה לאלכס המגיב הראשון, סתם מתוך סקרנות אם יש לך את FEMI למה היית צריך מלטשת נוספת ורכשת את EINHELL ?

בכל מקרה רשמת מבנה חומרים זולים, האם תוכל בבקשה לפרט ב- EINHELL, במה בא לביטוי ה"זולות" שלה ולתת השוואה מניסיונך בין שתי המלטשות שרכשת.

אני בדעה שהזול בסוף יוצא יקר ונוטה תמיד לרכוש כלים מקצועיים אבל מצד שני לכלי שמשתמשים בו פעם ב.. לא בא לי להוציא סכום גבוה.

אבל אני כן יכול לספר שרכשתי לפני כשנה מקדחת עמוד 13ממ פשוטה כי אני משתמש פעם ב.. אבל שצריך זה דרעק אמיתי.

תודה

איציק

בתשובה לתמיהתך "אם יש לך את FEMI למה היית צריך מלטשת נוספת ורכשת את EINHELL", מצא את ההבדלים! הייתי בטוח שהגדרתי נכון את שמות המכונות... :roll:
החסרונות והפגמים במכונת הליטוש לא ניתנים לתאור מילולי, אתה מוזמן אלי לנגריה ולהיווכח בעצמך.
קבצים מצורפים
Untitled.png
Alex the Cheesepenter
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש

הודעהעל ידי טוני » 13 מרץ 2021, 19:18

איציק
אשמח לדעת איזו מקדחת עמוד יש לך.
אני מתכנן לרכוש אחת ואיני רוצה לטעות.
טוני
סופר משתמש

הודעהעל ידי Meniho » 14 מרץ 2021, 10:54

Alex Milch כתב:
Itzik33 כתב:תודה על התשובות, עברתי על הדיון בקישור ולא החכמתי לצערי.

תודה

איציק

בתשובה לתמיהתך "אם יש לך את FEMI למה היית צריך מלטשת נוספת ורכשת את EINHELL", מצא את ההבדלים! הייתי בטוח שהגדרתי נכון את שמות המכונות... :roll:
החסרונות והפגמים במכונת הליטוש לא ניתנים לתאור מילולי, אתה מוזמן אלי לנגריה ולהיווכח בעצמך.

אלכס, אתה עדיין משתמש בEINHELL?
Meniho
משתמש ותיק

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־11 אורחים