חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

הלוואה או השכרת ציוד נגרות( כליבות ו-festool domino)

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

הלוואה או השכרת ציוד נגרות( כליבות ו-festool domino)

הודעהעל ידי Assaf the woodworker » 04 פברואר 2021, 11:54

שלום, אני יחסית חדש בפורום. בעוד כמה חודשים אני מתחיל פרויקט של שולחן נגרים רובו. בעקרון אני מאוד רוצה שהחיבורים יהיו על בסיס festool domino. וגם חסר לי כליבות בגודל מתאים. יש משהו שיכול לעזור?
חשוב לציין שאני גר בגוש דן

תודה מראש.
Assaf the woodworker
משתמש ותיק

Re: הלוואה או השכרת ציוד נגרות( כליבות ו-festool domino)

הודעהעל ידי Se7eN » 04 פברואר 2021, 12:19

Assaf the woodworker כתב:שלום, אני יחסית חדש בפורום. בעוד כמה חודשים אני מתחיל פרויקט של שולחן נגרים רובו. בעקרון אני מאוד רוצה שהחיבורים יהיו על בסיס festool domino. וגם חסר לי כליבות בגודל מתאים. יש משהו שיכול לעזור?
חשוב לציין שאני גר בגוש דן

תודה מראש.

הי אסף
אתה מוזמן לביקור והסברים אצלי בסדנא (ליד ירושלים). אני לא בטוח שאתה צריך דומינו לפרוייקט כזה, ובכל מקרה, אם לא תצליח להשיג, יש חלופות פשוטות וטובות גם אם תעדיף את סוג המחבר הזה.
לגבי כליבות, יש לי כליבות צינור ארוכות מספיק, שאוכל להשאיל לך לפרק זמן של חודש ימים לצורך העבודה.
מוזמן ליצור קשר בפרטי לתיאום
Se7eN
מנהל פורום

Re: הלוואה או השכרת ציוד נגרות( כליבות ו-festool domino)

הודעהעל ידי Assaf the woodworker » 04 פברואר 2021, 13:07

תודה רבה! כשיגיעה הזמן אני באמת ידבר אתך. לגבי הדומינו אתה צודק שזה overkill אבל הרובו שאני מתכנן מיועד להיות knock down ופסטול יצאה אם מחברים לדומינו שמיעודים לזה שנראים לי הרבה יותוץר חזק ופשוט ממחברים רגילים. חוץ מזה שבלי מליון קליבות זה מאוד שימושי בשבילי לא לדאוג לברית הלוחות בזמן ההדבקה( לזה אפשר גם ביסקוויטים אבל גם זה אין לי)
Assaf the woodworker
משתמש ותיק

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים