שלום לכולם
מתכנן לבנות שולחן עבודה שיאפשר למתקן גי'גסו, משור עגול וראוטר
מצרף שרטוט
עבודה לבטלה?
חבל על הזמן?
יש מה שמוטב לדעת קודם שאתחיל במלאכה?
תודה
עצמון
שולחן כבודה 3 ב 1
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שולחן כבודה 3 ב 1שלום לכולם
מתכנן לבנות שולחן עבודה שיאפשר למתקן גי'גסו, משור עגול וראוטר מצרף שרטוט עבודה לבטלה? חבל על הזמן? יש מה שמוטב לדעת קודם שאתחיל במלאכה? תודה עצמון
Re: שולחן עבודה 3 ב 1ג'יגסאו ללא הובלה עליונה לקצה הלהב - חסר דיוק לחלוטין ולא שימושי לדעתי.
מסור שולחני המורכב ממסור עגול- כלי מסוכן מאוד, להב ההפרדה -RIVING KNIFE שבד"כ לא קיים בהרכבה כזו הינו אביזר בטיחות ממדרגה ראשונה, סרגל לא יציב מסוכן מאוד. רוטר ניתן להתקין ברמה טובה מאוד בשולחןDIY, עשוי להיות אם מורכב נכון כלי מאוד שימושי.
Re: שולחן עבודה 3 ב 1
תודה מעורר מחשבה
Re: שולחן כבודה 3 ב 1אני בניתי פעם מסור שולחן ממסור עגול ממש מעפן (מסגרת עץ, פלטה ועל חמורים) וזה בהחלט עשה את העבודה.
בנוגע riving knife, לא רואה בעיה לחבר(אני חיברתי), אתה פשוט מנסר עוד קצת מהפלטה בשביל שיהיה לו מקום.
Re: שולחן כבודה 3 ב 1מניסיון אישי, היה לי רעיון דומה.
מהר מאד הורדתי את הג'קסו מהמשוואה, מאחר וההתעסקות אתו היא רבה כי רוב העבודה היא על המשור העגול. ואי אפשר להשאיר את הלהב בולט ואת הגשר ( זה שהזכיר אדי ) של הג'יקסו מחובר לשולחן. כי הם מפריעים לעבודה עם המשור השולחני. את הטרימר כן השארתי על ( מתחת) השולחן. נושא הסנפיר הבטיחותי של המשור השולחני פתיר בקלות. גם הדיוק בגדר של המשור השולחני הוא פתיר. אם אתה צפוני, אוכל להראות לך יחידה עם משור עגול וטרימר עובדת, ובבטיחות מלאה. גם אם אתה לא צפוני ורוצה להתרשם, אשמח להראות לך, וגם לתת לך את כל המידע שצברתי בנושא.
Re: שולחן כבודה 3 ב 1
תודה שלחתי לך בפרטי
Re: שולחן כבודה 3 ב 1משור שולחני פעיל.
מצרף תמונה . חלק שמאלי בשולחן הוא אזור העבודה עם הטרימר. עם מעלית עולה יורדת. חלק מרכזי שייך למשור העגול המורכב תחת השולחן. בצד ימין הגדר של המשור. על השולחן ג'יג של קרוס קאט.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||