עמוד 1 מתוך 2

חוות דעת על מסור פנדל

הודעהפורסם: 18 ינואר 2021, 00:07
על ידי Eliran97
שלום לכולם!
אשמח לדעת חוות דעת על המסור MS305S ובכללי על TARGET
תודה רבה!

Re: חוות דעת על מסור פנדל

הודעהפורסם: 18 ינואר 2021, 09:16
על ידי Edi
אז ככה, בעניין פנדל/ גרונג היו כאן דיונים רבים שעסקו בעיקר באיכות הכלי הרצוי למשתמש, אישית תמיד הבעתי דעה שפנדל לא צריך להיות כלי מחברה איכותית, הפרספקטיבה שלי נשענה על נסיוני האישי שבו השימוש בפנדל תמיד היה לצרכי עבודות חוץ- דקים, פרגולות, מחסנים.. הפנדל שהה שעות רבות בחצר חשופה לשמש במהלך העבודה ונפתח על סטנד רק לצורך הזמני, הקורות שחתכתי היו ארוכות ובהכרח לא ישרות במיוחד , אמנם השקעתי בלהב איכותי לטובת חיתוך נקי - לא חובה, לצרכים הללו מסורים פשוטים ( יונדאי, טרגט,האנטר וכו׳ ) מעולים ובאספקטים מסוימים עדיפים.
סרגל עץ פשוט יכול להביא את החיתוכים לדיוק גבוה אף על פי שתמיד העדפתי את מסור השולחן לצורך זה.
לעומת סגנון השימוש שהצגתי למעלה ישנם אלו שהמסור פתוח בסדנה שלהם באופן קבוע והם חותכים גם חלקים קטנים ומדויקים, להם עדיף מסור איכותי ומדויק יותר, שקט יחסית עם softstart, בלימת להב ואיסוף אבק יעיל יותר.
השאלה לאיזה סוג משתמש אתה משתייך.

Re: חוות דעת על מסור פנדל

הודעהפורסם: 18 ינואר 2021, 10:20
על ידי Eliran97
אין לי משהו ספציפי..אני רוצה לקנות שיהיה לי לפעמים שאני צריך..השימוש לא יומיומי
לא חושב שאני צריך דיוק מטורף. בסך הכל משהו שיעשה את העבודה ולא שיהיה לי איתו בעיות, שיחתוך סבבה ושלא ירעד כמו מסורים אחרים שקראתי עליהם תגובות..

Re: חוות דעת על מסור פנדל

הודעהפורסם: 18 ינואר 2021, 10:34
על ידי Edi
המסור שלי - יונדאי 12" מאותו ז'אנר של הטרגט עושה עבודה מעולה לצרכים שציינתי למעלה ללא שום רעידות.

Re: חוות דעת על מסור פנדל

הודעהפורסם: 18 ינואר 2021, 10:57
על ידי Eliran97
אחלה..תודה רבה!

Re: חוות דעת על מסור פנדל

הודעהפורסם: 18 ינואר 2021, 14:39
על ידי Se7eN
אני בדעה קצת שונה מזו של אדי, בחנתי טרגט בחנות (אני לא זוכר את הדגם) וזה לא כלי ששווה את מחירו לדעתי. אפילו שהמחיר זול.
אני חושב שאם אתה ממש חנוק בתקציב אפשר לקנות מסור גרונג לא פנדל ממש זול באיזור 400 ש"ח, וכשתבין למה עדיף לעבוד עם כלי מדויק, אז תוכל לקנות משהו סביר באיזור 1,500 ש"ח. או שתגלה שזה כן מספיק לצרכים שלך. ואגב, ראיתי אותם נמכרים לא מעט גם כמשומשים.

Re: חוות דעת על מסור פנדל

הודעהפורסם: 18 ינואר 2021, 14:45
על ידי yossim
אני הייתי מציע לך קודם להגדיר את הדרישות. מה אתה רוצה מהכלי.
לדוגמה, האים השימוש הלא יומיומי שלך הוא לבנות מגרות או דק?
שאלה נוספת שכדאי לחשוב עליה היא, איזה עוד כלים יש לך.
אם יש לך, לדוגמה, מסור שולחן, אתה יכול אולי להסתפק בגרונג, בלי פנדל. אם אין לך, אולי כדאי כן להשקיע בפנדל (או, לקנות מסור שולחן, אבל זו לא הייתה השאלה).

Re: חוות דעת על מסור פנדל

הודעהפורסם: 18 ינואר 2021, 21:34
על ידי meni15
היה לי את שניהם (היום בגלל הדיוק יש לי מקיטה), לדעתי היונדאי 12 יותר טוב בהרבה, מספיק לצרכים בסיסיים, הרבה כח ויחסית מדויק.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Re: חוות דעת על מסור פנדל

הודעהפורסם: 19 ינואר 2021, 09:03
על ידי Edi
meni15 כתב:היה לי את שניהם (היום בגלל הדיוק יש לי מקיטה), לדעתי היונדאי 12 יותר טוב בהרבה, מספיק לצרכים בסיסיים, הרבה כח ויחסית מדויק.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk


מוזר, תמיד נראו לי ( לפחות בתמונות )אפילו מאותו פס יצור, אולי זה מסביר את ההסתייגות של מיכאל מהטארגט , מקווה שפות״ש ראה את ההודעה של מני לפני הרכישה.

Re: חוות דעת על מסור פנדל

הודעהפורסם: 19 ינואר 2021, 12:53
על ידי עידן מ
היי.
פחות לגבי גרונג או פנדל אבל
יונדאי במידה והשרות הוא של עשינו עסק לא לקחת בחינם.