שלום לכולם.
האם החלפת הלהבים למקצוע DW733 בעייתית באיזושהי צורה או שאפשר לעשות את זה לבד בלי חשש?
ראיתי כמה סירטונים בעניין ובהם ישנם מגנטים שממקמים את הלהב במקום. האם הם הכרחיים? נראה לי שלא קיבלתי אותם כשקניתי את המקצוע...
תודה
ארז
החלפת להבים למקצוע DW733
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
החלפת להבים למקצוע DW733שלום לכולם.
האם החלפת הלהבים למקצוע DW733 בעייתית באיזושהי צורה או שאפשר לעשות את זה לבד בלי חשש? ראיתי כמה סירטונים בעניין ובהם ישנם מגנטים שממקמים את הלהב במקום. האם הם הכרחיים? נראה לי שלא קיבלתי אותם כשקניתי את המקצוע... תודה ארז
Re: החלפת להבים למקצוע DW733מסתבר שיש שני סוגים של המקצוע הזה. Type 1 ו Type 2 והלהב שלהם שונה לגמרי. מצרף תמונה.
כמובן שאני קניתי את זה שאינו מתאים.... את הנכון לא הצלחתי למצוא באמזון וגם לא את מכשיר הקטן שאמור היה להיות מצורף למקצוע. נראה היה בסירטונים שהוא הכרחי. הקיצר, הסתבכתי... מישהו מכיר את הסיפור? בנוסף, יש מישהו באזור זכרון יעקב והסביבה שיכול לעזור בהשחזה שלהם? שוב תודה ארז
Re: החלפת להבים למקצוע DW733האם הלהבים אינם ניתנים להשחזה?
Re: החלפת להבים למקצוע DW733
היי. גם לגבי זה שאלתי, אם יש מישהו בסביבתי שיכול לעזור לי בזה. בכל מקרה אצטרך להחליף גם אם אשחיז וגם אם אקנה... ארז
Re: החלפת להבים למקצוע DW733להשחזה "אלישע" בשוק הפישפשים בחיפה ליד "אבו מרון" לשעבר.
Alex the Cheesepenter
תודה!!
Re: החלפת להבים למקצוע DW733גם ישחיז וגם ישב אצל מרוואן לחוצוס טוב
הייתי אצל אלישע לפני שבוע, מרון מפורק וריק. Alex the Cheesepenter
אבו מארון, מתחת למסגד?
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים | |||||